Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 3 bölüm fazladan uzundu, dövüşler kötüydü. daredevilın yanında cılzı kalmıs baya. en azıdna sokak dedektifliğini falan oturtmuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 daredevil o kadar iyiyken bu niye bu kadar mediocre olmuş ya son 3 bölüm falan kaldı belki şaşırtır finalde bazı yerlerde çok sacmalamışlar sanırsın tnt polisiyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 senaryo biraz kısır kalmış, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=qgOwllnPJwo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 http://www.youtube.com/watch?v=hSvnepZS26s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Yemisim Jessica yi, Trish varken. Bari 8 bolumde adam gibi bir hikaye aktarsalardi bu sefer, gene 13 bolume lastik gibi uzatacaklar senaryoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 belki çok iyi olur, niye öyle dedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 trish dizisi gelir zaten hellcat falan yaparlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 8 mart'ın şerefine 2. sezon gelmiş netflix'e vermintide 2'nin release'ini bekliyordum yha, xeşke oyun dün çıkaydı tabi netflix'e başka bişeye bakmak için girmiştim ama bunu görüp post'u atarken unuttum. neye bakacaktım acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Uplıyım ya, yeterince mesaj gelmemiş konuya. 2. sezon çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 13 e geldim ama gene sundur sundur 13 bolum olsun olayi ya da ust uste izlemenin verdigi o his.. darladim hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Tam ortasındayımda orta şekerli olmuş. İlk sezondan baya kötü ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 "çok acil aşırı acil açmazsan ölücez/ölücen" durumlarında telefonlarını açsınlar artık. hep bi kapalı, hep bi ulaşılamıyor, hep bi tripliyim meşgule veriyorum cnm durmumu >_>' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 bi bunun anam babam oldu tribi eksikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 4 bölüm izledim şimdilik dişe dokunur bi villian yok. fazla drama var. umarım ilerleyen bölümlerde düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 aquila feci spolier vermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 ilerleyen bolumleri izledim ve bitirdim. gereksiz uzun bayik.. girls night olmus. 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 15 dakka dayandım. Baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 2.sezon full cast director kadinlardan olusmus kalite dip dogal olarak hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Çıkışı da 8 mart yapmışlardı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 aquila said: bi bunun anam babam oldu tribi eksikti. Ayip. Ban. Daha seyretmedik Insallah senin de superkahramaninin anasi bacisi ölūr de trip atar villianlar yancilar. Telefonlari kirilir da acamazlar en helecanli yerde. Tam agzina agzina vururken eline kramp girer en sevdigin karakterin lnsallah. Amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 meh kötü kadının kimliğinin belli olduğu bölüme kadar iyiydi bence, sonrası baya mehhti. Hele sonlara doğru Trish mehh ötesi. Killgrave in olduğu bölüm çokzeldi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ilk bolumunden itibaren 4/10 olan bir dizi ile vakit kaybetmek.... priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2018 ilk bölümü izledim de bu sefer sarmadı be yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2018 Olayı aşırı güçlü olmak olan karakterin dizisine sırf özel dedektif diye saksafonlu müzik koymuşlar ya, o çok alakasız geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar