Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 ne zaman başlıyor bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 netflix'te 20'si diyor şimdi baktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 1 hafta erken yayınlasalar bi de tüm bölümleri birden verseler oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 gelsin merakla bekliyorum (tu) marvelin boktan filmlerinden sonra ilaç gibi geldi daredevil. bu da çok iyi olacak belli dadından yenmez mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=s3UYWK2jeX0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 2:11 deki morgan freeman mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 yok http://www.imdb.com/name/nm0676370/?ref_=tt_cl_t9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 benziyor ama ya(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 evrimcikmazi said: marvelin boktan filmlerinden çok obvious bu da ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 İlk bölümü izledim. Bu Marvel nasıl her seferinde daha iyisini beceriyor bilmiyorum. Çok iyi olmuş, kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 hype hype hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 knox said: benziyor ama ya(:P) İkisi de zenci tihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Daha önce de demiştim zaten, Alias zaten Marvel'in en başarılı serilerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 hepsini birden yayınlamadılar mı yhaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Hepsini birden yayınladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 shit son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 verinays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 5:42 where is your god now? sdfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ilk bolum cok ortalama. diger bolumlerde mi aciliyor dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Sonraki bolumler daha iyi, ama ilk bolumden tuttum ben. Tam olarak bekledigim sey oldugu icin belki de, dedigim gibi, cok iyi bir uyarlama Alias'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 güzel ya ben de beğendim. ilk bölümün sonu falan da baya iyiydi. bu arada sadece ilk 5 bölüm vardı benim izlediğim yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Tarz olarak da dizi gibi degil zaten, 11 saatlik uzun bir film gibi. 6. bolumdeyim simdi, sabahlarim ben bununla. Villain bu arada bildigimiz Purple Man'dan cok daha etkileyici olmus. Cizgiromanlarda da boyle cikmaya baslar belki. Tennant Kilgrave'in sosyopatligini super yansitmis. Titretiyor. Bir de Simpson. Adam da super oynuyor. Her sahnesinde bir urpertiyor, sessiz sessiz korkutuyor. (Bilmeyenler icin, o adamin kaderinde bu yaziyor: Simpson ) Tum oyuncularin performansi super aslinda. Senaryoyu Dexter'in ilk dort sezonunu yazan kadin yazmis bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 guclu bir bilgisayarim olsa color correctiona sokup izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ben bütün bölümleri bulamadımg sadece 1 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar