Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
far cry 3'ten sonra 4'e bayıldıysan al. yoksa alma.

1 saat oynadım, bi open world için hızlı sıkacak gibi. tame olayı güzel ama biraz daha pokemon vari yapmaları lazım sarması için. yoksa gidip bi dünya hayvan tame'lemenin bi anlamı yok. top 2-3 hayvanı tame edip onlarla gidiyosun zaten hep.
Mesaj tarihi:
4 ün ilk çağda geçeni gibi olmuş open world iyi hoşda bi süre sonra sıkıyo beni campaign bırakıp nerde ne var aramaya çıkıyorum 5-10 saat iyide sonra bayıyo
Mesaj tarihi:
Ahahah survival bekledim diablo gameplay çıktı. Hani kötü değil de uçan petlerinle köylere bomba atıp combatın ortasında yoktan ayı summonlayabiliyorsan nerde bunun survivalı.
Mesaj tarihi:
tam benim setting.

şu ortamlara temalara bayılıyorum ama dandirik early acces random procedural oyunlardan gına geldi. aaa kalitesinde bu tema güzel gider. fiyatına göre bakarız. çıkmış bütün far cry'lardan daha fazla ilgimi çekti. 3 ve 4'ü aldım oynadım. bundan umutluyum.
Mesaj tarihi:
Oski said:

konulu mu bu oyun yoksa open-world sandbox shit mi

"konulu" değil ama sandbox shit de değil.

gta 5 gibi, farcry 3 gibi, kendin pişir kendin ye, etrafta gez dolaş hikayeyi keşfet oyunu olcak.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ahahah survival bekledim diablo gameplay çıktı. Hani kötü değil de uçan petlerinle köylere bomba atıp combatın ortasında yoktan ayı summonlayabiliyorsan nerde bunun survivalı.

farcry hiç bi zaman survival oyunu olmadı ki

en basitinden zombilerle kapışıp sniper bi oyuncu tarafından ölmece yok bunda. :D
Mesaj tarihi:
Dün gece far cry 4 ü %95 bitirdim. Far cry 3 ü de %100 bitirniştim. 4 ün 3 ten nerdeyse hiç bir farkı yoktu. Bunun da 4 ten çok bir farkı olmıcak. Niye hype lıyorsunuz şunu bu kadar anlanış değilim. Ha çıkınca alıp oynamıcam mı? Kesin oynıcam. Ama aynı oyun, farklı kaplamalar başka bişi değil bariz.
  • Yeni Oluştur...