Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 daha survival bişi bekliyodum ben ama buda oynanır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ark - single player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Ben alırım bunu. Sadece dogada avlanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 orc shaman+hunter olmanın tadını çıkartacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 konulu mu bu oyun yoksa open-world sandbox shit mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 konulu adsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 konulu aralardada zorunlu opwnworld travel, grind mission işte muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 eşşek değillerse main quest, side quest, repeatable diye ayırırlar. story üzerine kimse grind görevi koymuyor open world olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 basiyorum o zaman pre-order i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 far cry 3'ten sonra 4'e bayıldıysan al. yoksa alma. 1 saat oynadım, bi open world için hızlı sıkacak gibi. tame olayı güzel ama biraz daha pokemon vari yapmaları lazım sarması için. yoksa gidip bi dünya hayvan tame'lemenin bi anlamı yok. top 2-3 hayvanı tame edip onlarla gidiyosun zaten hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 4 ün ilk çağda geçeni gibi olmuş open world iyi hoşda bi süre sonra sıkıyo beni campaign bırakıp nerde ne var aramaya çıkıyorum 5-10 saat iyide sonra bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 open world gezmek bayıyorsa, her zaman gezmeyi bırakıp görevleri takip etme opsiyonunu elinde tutuyorsun. oyun seni zorlamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 4 u oynamadim 3 u de 2 saat falan oynadim ama alicam yine de. icgudulerim saglamdir. bkz: the order 1886 pre-order im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Ahahah survival bekledim diablo gameplay çıktı. Hani kötü değil de uçan petlerinle köylere bomba atıp combatın ortasında yoktan ayı summonlayabiliyorsan nerde bunun survivalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 survayvir demisler miydi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 gameplay videosundaki 2.dakikada kurtun tam saldırırken kuşun kapması falan hoşuma gitti. çıktı mı bu oyun şimdi. 23 şubat 2016 mış herkes sakin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 tam benim setting. şu ortamlara temalara bayılıyorum ama dandirik early acces random procedural oyunlardan gına geldi. aaa kalitesinde bu tema güzel gider. fiyatına göre bakarız. çıkmış bütün far cry'lardan daha fazla ilgimi çekti. 3 ve 4'ü aldım oynadım. bundan umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Oski said: konulu mu bu oyun yoksa open-world sandbox shit mi "konulu" değil ama sandbox shit de değil. gta 5 gibi, farcry 3 gibi, kendin pişir kendin ye, etrafta gez dolaş hikayeyi keşfet oyunu olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 axedice said: Ahahah survival bekledim diablo gameplay çıktı. Hani kötü değil de uçan petlerinle köylere bomba atıp combatın ortasında yoktan ayı summonlayabiliyorsan nerde bunun survivalı. farcry hiç bi zaman survival oyunu olmadı ki en basitinden zombilerle kapışıp sniper bi oyuncu tarafından ölmece yok bunda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Dün gece far cry 4 ü %95 bitirdim. Far cry 3 ü de %100 bitirniştim. 4 ün 3 ten nerdeyse hiç bir farkı yoktu. Bunun da 4 ten çok bir farkı olmıcak. Niye hype lıyorsunuz şunu bu kadar anlanış değilim. Ha çıkınca alıp oynamıcam mı? Kesin oynıcam. Ama aynı oyun, farklı kaplamalar başka bişi değil bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 doğru, bunun da 4'ten farkı olmayacak. ak47 felan var oyunda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Yalnız silahların "şu kabilede yıldızlardan gelen büyülü çubukları vardı" falan denilerek eklenmesi işten bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 kesin! mermileri de hayvanların dişlerini kullanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 O espriyi kendi başına mı düşündün ya? Tebrikler. Bende yapim bir tane. EHE EHE PATLAYICI YERİNE BELKİ TEZEK KULLANIRIZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 primal diye geldim ultimate shamanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar