akirafes Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Çok detaylı konuyu inceledim fakat buraya yazdığımda. her zaman olduğu gibi yazı stilimin eleştirileceğinden kısa tutuyorum. Geri dönüşüm naylon poşetler hayatımıza büyük bir çevrecilik örneği olarak girdi. Bu poşetler şahit olduysanız evinize getirdiğinizde belli bir süre sonra parçalanıyor ve molekülleri havaya karışıyor. dolayısı ile bu havaya karışan parçacıkları partikülleri soluyoruz. Ben bu havaya karışan artıkların bizim için hiç de iyi olmadığı düşüncesindeyim. Tavsiyem eve bu tür bir poşet soktuğunuzda direk atın evde tutmayın. İlerde onu unutursanız zamanla eriyecek, havaya karışacak ve siz bu kimyasalı soluyacaksınız. Bilinen bunun ana maddesi zaten çok tehlikeli naylon=kanser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 iyi giris yapmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ben nefes almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 kutup ayıları çok yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 kardeş kaç senedir tutuyosun o poşetleri evde? durduğu yerde erimesi parçalara ayrılıp havaya karışmasını da yeni duydum afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Seru said: kardeş kaç senedir tutuyosun o poşetleri evde? durduğu yerde erimesi parçalara ayrılıp havaya karışmasını da yeni duydum afedersin. adamıjn evinde nukleer atık var doğada yuzlerce sene parçalanamayan plastik adamın evinde saniyesinde havaya karışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ben onları çöp poşeti falan diye saklıyorum hiçte parçalanmadılar, demekki migros poşetleri kanserojen değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 forumumuzdaki kanser tehdidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 çünkü migros koçun. bim poşetleri eve gelene kadar havaya karışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 trafiğe hiç çıkma bu kafayla, egzost dumanı soluyorsun direktç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bim poşetleri f/p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bişey demiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Bu nasıl bir anlatım dili ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 kzpmaza said: bim poşetleri f/p bim poşetleri f/p diyorsunda hiç migros sanal marketin poşetlerini gördün mü? çeyizlik anasını satayım benim diyen kadın çantasından sağlam. dis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Geri dönüşüm naylon poşet dediği bim mim poşeti değildir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bu adama yavaş yavaş sempati duyuyorum ben. seviyesini hiç değiştirmiyor. orijinal biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 yeni nesil plastik poşetler petrolden değil gazdan yapılıyor. bunların parçalanma havaya karışma süresi 3-6 aydan başlıyor. Bunu önceleri belki gözle göremiyorsunuz ama o bulunduğu yerde sinsice yavaşça eriyor. Yani sizin görmek istediğiniz gibi bir anda değil. Hdpe ve ldpe var plastik poşetlerde üzerinde yazar. Pe polyethylene bildiğiniz kanser bu monomers denen karbon ları havaya salıyor erirken kansere yol açabilir belki. D burada kalınlığı yoğunluğu density l ve h low ve high için. yani çözüm süreci 3-6 aydan başlıyor çözülmeye. siz alaya devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Hdp'e ve ldp'e yapılmış bi komplo olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bok poşeti yapıyoz biz onları köpekim sağolsun dolduruyor hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 kese kagidi kullan, bez cantayla git alisverise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ambalaj malzemeleride plastik ama besinlerimize değerek kanser yapıyor bizi :/ çok cahil ve umursamazız lan :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 gündem ne alaka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 sütü de direkt inek memesinden içmeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 ben hala cips yiyen adamım poşetten mi korkacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Komodo said: sütü de direkt inek memesinden içmeliyiz Pastorize için makaleleri okusanız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar