Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 kim yaparsa yapsın. keli görünce mutlu oluyorum Spoiler
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 herşeyi geçtim saitama'nın seslendirme stilindeki değişim ciddi şekilde rahatsız edici ya. çok sinirlendiriyor beni.
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 İlk bölüm için idare eder ya modundaydım da, 2. bölümde daha çok aklıma takıldı benim de. Saitama'nın seiyuu'su meselesi cidden doğru. Spoiler Fight'lar sıkıntıydı direk. Saitama'nın sidestep bölümü alelacele yapılıp bitirildi gibi, müzik kullanımından mı bilemiyorum ama tadını çıkaramadım mangadaki şekilde.
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2019 mangaya baktım şimdi ilk defa. harbi çok yazık olmuş bu sezon. animeden sonra mangasını da okurum artık. müzik+seiyuu+sfx bütün sound direction da sıkıntı var. genel anlamda directionda sıkıntı var gerçi. spoilerdaki kısımda mesela oldu bittiye getirildi, resmen mangasını okuma daha akıcı hale getiriyor olayı. önceki bahsettigim kamera hareketleri takibi zorlaştırdığından dolayı sanırım. izleyicinin hayal gücüne bırakmışlar lazy cut yapıp, daha öncesinde tşklara zoom yapıp impactı gösteriyorlardı ehu.
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 tekrar tekrar şöyle kötü böyle kötü demek istemiyorum ama manganın bu haftaki bölümünde sanat eseri çizimler çıktı resmen, anime aklıma geldi tekrar . Umarım sonraki sezona felan değişir, ilk sezonki gibi animesini izlemek müthiş olur.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 2. bölüm yerine bunu izleyi ndaha güzel sdgdfgfd
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2019 fairy gone ile shoumetsu toshi gibi sezonun en shit 2 animesinin bile daha iyi animasyonu olması
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 (düzenlendi) Süperdi üçüncü bölüm, ed öncesi sonu şahane bitti zaten mangada da yarmıştı beni. Nisan 24, 2019 Sam tarafından düzenlendi
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2019 3 bölüm çıktı şimdiden salıları çıkıyor yamulmuyorsam
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2019 cgi tahmin ettiğimden iyiydi. ama bölüm yarıda kesilmiş gibi bitti.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 kinzoku batto of of çok iyi buralar ya, bakalım nereye kadar gidecek sezon.
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 bölümler yetmiyor ya. keşke hepsini yayınlasalar
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 evet. bu sezon her türlü sıkıntı var malesef. geçen sezon gibi keyif vermiyor izlemesi.
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Spoiler garou vs metal bat normalde manga'daki en saglam fightlardanmış. filler gibiydi. tanıtılan yancı vasat 5123 tane elemanı hiç saymıyorum. nanatsu no taizai'ya 2. sezonu bozdu falan diyorlardı bi de. şuna bakınca baya haksızlık edilmiş.
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 neyse sezon bitsin de bittiğe yere kadar okuyayım mangayı.
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 s2 vs manga. karakterleri bile bozmuşlar https://streamable.com/kzt7r emeği geçenlerin abv
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 ya animasyona gözüm alıştı ama genos fightları rezalet ya. çok sinir ediyo beni. @Sam op'ta şu anki arc'tan parçalar var demiştin endingden sonraki kısım mı? inşallah rezil etmezler seriyi.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 yani mangada daha bu yul okuduğum kısımlardan charlar var opta, onları dövüştüreceklerse o dövüşlerin bazıları hala devam ediyor. ya orta yerde kesecekler ya da nasıl olacak bilmiyorum.
Öne çıkan mesajlar