Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OnePunch-Man [anime]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

İlk bölüm için idare eder ya modundaydım da, 2. bölümde daha çok aklıma takıldı benim de. Saitama'nın seiyuu'su meselesi cidden doğru.

Spoiler

Fight'lar sıkıntıydı direk. Saitama'nın sidestep bölümü alelacele yapılıp bitirildi gibi, müzik kullanımından mı bilemiyorum ama tadını çıkaramadım mangadaki şekilde.

Mesaj tarihi:

mangaya baktım şimdi ilk defa. harbi çok yazık olmuş bu sezon. animeden sonra mangasını da okurum artık.

müzik+seiyuu+sfx bütün sound direction da sıkıntı var. genel anlamda directionda sıkıntı var gerçi. spoilerdaki kısımda mesela oldu bittiye getirildi, resmen mangasını okuma daha akıcı hale getiriyor olayı. önceki bahsettigim kamera hareketleri takibi zorlaştırdığından dolayı sanırım. izleyicinin hayal gücüne bırakmışlar lazy cut yapıp, daha öncesinde tşklara zoom yapıp impactı gösteriyorlardı ehu.

Mesaj tarihi:

tekrar tekrar şöyle kötü böyle kötü demek istemiyorum ama manganın bu haftaki bölümünde sanat eseri çizimler çıktı resmen, anime aklıma geldi tekrar . Umarım sonraki sezona felan değişir, ilk sezonki gibi animesini izlemek müthiş olur.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Süperdi üçüncü bölüm, ed öncesi sonu şahane bitti zaten mangada da yarmıştı beni. ?

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Spoiler

garou vs metal bat normalde manga'daki en saglam fightlardanmış. filler gibiydi. tanıtılan yancı vasat 5123 tane elemanı hiç saymıyorum. nanatsu no taizai'ya 2. sezonu bozdu falan diyorlardı bi de. şuna bakınca baya haksızlık edilmiş.

Mesaj tarihi:

ya animasyona gözüm alıştı ama genos fightları rezalet ya. çok sinir ediyo beni.

@Sam op'ta şu anki arc'tan parçalar var demiştin endingden sonraki kısım mı?

inşallah rezil etmezler seriyi.

Mesaj tarihi:

yani mangada daha bu yul okuduğum kısımlardan charlar var opta, onları dövüştüreceklerse o dövüşlerin bazıları hala devam ediyor. ya orta yerde kesecekler ya da nasıl olacak bilmiyorum.

• Yeni Oluştur...