bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ne guruya ne de gurura ihtiyaç var canım, sağol. Alıntıla
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 tree of life aşağıda pek oynayan kalmadı. Alıntıla
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Aruzyon said: Çok fazla dayanamıyorum artık kafası çok güzelken dünya barışı ayağına sadece kafasının ve uçkurunun peşinde olan olan kolpa insanlara. Healing ayağı #½+ ayağı. adam kendi kendini tauntlamış Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bingildak said: ne guruya ne de gurura ihtiyaç var canım, sağol. Üç beş ampülün var diye, vaktinde doğan bir Dolunay'ı karartamazsın. Alıntıla
Aruzyon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Benim gibi düzgün bir insan görünce bazıları kendi çarpıklıklarını hazmedemeyince hakarete uğradığını hissedip şikayet button'una mı basıyorlar acaba ? Alıntıla
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 kufur var ki sikayet var enerji menerji diye kufur mu saciyosun, napiyosan artik bikmis insanlar hale bak. penis fotosu mu koydun yine naptin Alıntıla
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Aruzyon said: bingildak said: ne guruya ne de gurura ihtiyaç var canım, sağol. Üç beş ampülün var diye, vaktinde doğan bir Dolunay'ı karartamazsın. MANYAK LAF Alıntıla
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ışığınla aydınlat bizi noyan, muhtacız sana. Alıntıla
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ayi da aydinlatan gunes, baskasinin isigini yansitiyorum diye bu kadar boburlenmeyin. Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Q1ydPLuUGG0 Alıntıla
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 https://pbs.twimg.com/media/BAXamI1CcAEC7uk.jpg Alıntıla
Sequo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 noyan bakma sen bu kekolara cevap bile verme hepsi kıskanıyor seni ya. sen buralarda yokken noyan yine çok mala vurmuş diye kendilerini yiyorlardı Alıntıla
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 aynen baya mala bağlamış diyoduk. Alıntıla
aquila Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 mala vursa iyi, adam gibi isi olur ekmegini kazanir, sigortasi yatar. Alıntıla
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=eyz8DJomtEE Alıntıla
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesajım bulunsun ; bende iğreniyorum bu heriften ama herkesin kendi bir mallığı olduğundan yine şu dünyada herkes 9-5 mal mal çalışırken (bende dahil hatta ben vardiyali iyice köleyim) bu herif keyif yapıp uyuşturucu ile ulaşılamayacak düzeyde bir kafaya ulaşıp saçmalıyor ve bu saçmalık üzerine hayatını kuruyor , yine o açıdan saygım var . Alıntıla
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mithat said: Mesajım bulunsun ; bende iğreniyorum bu heriften ama herkesin kendi bir mallığı olduğundan yine şu dünyada herkes 9-5 mal mal çalışırken (bende dahil hatta ben vardiyali iyice köleyim) bu herif keyif yapıp uyuşturucu ile ulaşılamayacak düzeyde bir kafaya ulaşıp saçmalıyor ve bu saçmalık üzerine hayatını kuruyor , yine o açıdan saygım var . mitat sen ne anlatıyon ya Alıntıla
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 işsiz işsiz, bonzai içip saçmalıyor ve saygımı kazanıyor demiş galiba. Alıntıla
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 noyanın yerinde olsam şikayet ederdim. Alıntıla
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 vay arkadas ne merak ettiniz be Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.