dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Kanuni said: Telefon basina 1 dolar kar getirir bu v10 :) abi yapma etme ya!!111 halkin zekasi ile dalga geciyorsun bariz!! 2.ekrani var, bence 1.25$ dolar falan kar getirecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Haklisin o ekrancigi gozden kacirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Flassh said: note4den upgrade için erken daha note 4 gözüyle bakarsan evet daha 2 sene gideri var aletin. ama daha iyi lens ve (olası) android M desteği geldiği an hayır demem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 khalad said: telefon güzelmiş ama bir note 5 değil 2 note 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 liseliler konuya akın etmiş, telefonun özellikleri gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Z5 ile aynı anda girecek sanırım ülkemizde. Astronomik fiyatı olmasa da alsak ikisinden birisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Ben de bekliyorum fakat girişi 2.700 TL'den aşağı olmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 http://www.digitimes.com/news/a20151106PD205.html taiwan unlocked 735 USD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 İlk video 1:57'de ön kameralara toz mu kaçmış ben mi yanlış görüyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 gluskap kartal gözlü çıktı. oha abi nasıl gördün onu 5-6 kere durdurdum videoyu yakalayım diye. aynen bildiğin toz fasdad nasıl bir aptallıktır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ya arkadaşlar bu yeni gelen serilerden alıcam artık amma htc lg sony derken gene kafa gitti. önem sırası : low light ortamda kamera pil dış komposizyon / malzeme kalitesi tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 low light ortamda eğer sony normal fotoğraf makinelerinde kullandığı şeyi kullanıyor ise Z5 ön plana çıkacaktır. Ben büyük ihtimal V10 alacağım gibi gözüküyor tabi TR fiyatı önemli. Z5 ile kafa kafaya fln olması lazım max. V10 bataryası büyük sıkıntı yaratabilir gibi duruyor testlerde baya düşük puanı var 6 saat gibi bir batarya ömrü gözüküyor tabi bu ne koşullarda onu tam bilemiyorum ama aynı testte Note 5 9 saati geçiyor. http://www.phonearena.com/reviews/LG-V10-Review_id4121/page/3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Düşük ışıkta LG hep patlaktı bunda değiştimi işler bilmiyorum ama G4 de iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Jeeztro said: gluskap kartal gözlü çıktı. oha abi nasıl gördün onu 5-6 kere durdurdum videoyu yakalayım diye. aynen bildiğin toz fasdad nasıl bir aptallıktır ya Kullandığım Note 2'de de aynı sıkıntı var. Kaldı ki kasa açıklığı falan yok. Alışkanlık oldu direkt bakıyorum artık. Alacak olanlar dikkat etsin kronik bir sıkıntı ise üzebilir. Fotoğraf kalitesi patates oluyor çünkü bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Bu arada Note 5 teknik anlamda da bay baya eziyor V10'u o yüzden Z5 ile Note 5 arasında kalacağım sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Baya baya ezmek derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 laf işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Rakamlar ile konuşayım o zaman şemalar gerekli cevabı verecektir. Gidip şu telefona para vermeyin üzülürsünüz ben de düşünüyordum ama baya zayıf kalıyor. He düşer 1500-1600TL ye o zaman değerlendirilebilir tabi. Edit: Bunların dışında da eksik noktaları mevcut 21gr daha ağır, 5 PPI eksiği var, bluetooth 4,10 kullanıyor artık yeni ürünler 4,20 istemeye başladı bile, Hindistanda kullanılamıyor 4G olarak, Wifi direct ve mhl out yok. http://i.imgur.com/mi1aBBG.png http://i.imgur.com/ruHiflu.png http://i.imgur.com/sDGbSkc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 s808 güzel ve gayet yeterli bi chipset bi sorunu yok da. zaten bechmark testleri telefonlar için hiç doğru sonuç veren şeyler değiller hani bu telefona 2700 lira çok cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Ben kötü cihaz demedim ama test sonuçları ortada ayrıca ezilme faslı fiyat performans kısmında zaten o fiyatı kesinlikle hak etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 performans önemli değil de tam alıyordum 5 ppi eksik deyince vazgeçtim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 şimdi ararsan o eksik 5ppi yerine 5 kavanoz bal gonderiyoruz oktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 lg v10 değil de g5'i istiyorum, çıkarsınlar artık şu aleti. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 G5 seneye damgasını vurur gibi duruyor ya. Sadece ilk çıkan serileri almak sıkıntılı oluyor biraz. Ufak tefek hatalar varsa bu ilk serilerde çıkıyor, sonraki serilerde düzeltiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Samsung'un Snapdragon 820 exclusive şeysi geciktirecek galiba G5'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar