ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 adamlar yapmış http://www.youtube.com/watch?v=3WqRnM0_uKs 4gb ram 3k pil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 baya iyi gibi sadece panel plastik gibi duruyor fotolarda arka yüzey girintili çıkıntılı olmasa sadelik akardı lg yazılımı nasıl oluyor androidde samsung gibi aptal saptal şeyler geliyor mu Teknik Özellikler: İşlemci: Qualcomm® Snapdragon™ 808 Ekran: Ana Ekran: 5.7-inç QHD IPS Quantum Ekran (2560 x 1440/513ppi) İkinci Ekran: 2.1-inç IPS Quantum Ekran (160 x 1040/513ppi) Bellek: 4GB LPDDR3 RAM / 64GB eMMC ROM / microSD (2TB’a kadar) Kamera: Arka: 16MP, F1.8 Diyafram/OIS 2.0 Ön: 5MP İkili Lens (80o Standart Açı/120o Geniş Açı) Pil: 3,000mAh (çıkarılabilir) İşletim Sistemi: Android 5.1.1 Lollipop Boyut: 159.6 x 79.3 x 8.6mm Ağırlık: 192g Ağ: LTE-A Cat. 6 Bağlantı: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1 / NFC / USB 2.0 Renk: Uzay Siyahı / Lüks Beyazı / Modern Bej / Okyanus Mavisi / Opal Mavisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 üstündeki be you yazısı cok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 doğrusu m9 plus hala eziyor, fiyat konumlandırmasına bakmak gerek http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7606&idPhone2=6977 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 specle karar vermek yanlış olur. Software'leri compare etmek gerek. Tabi HTC lolipop buildleri bok gibi. kitkat daha hızlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 reklamı robotlar yerine insanlarla çekselermiş be you sloganı daha anlamlı olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Telefon baya iyiymiş. Çıksında G4 1200'lere insin, alayım. edit: Birde LG'nin şu 2000'lerde frontpage ile HTML site yapıp, siteye gül orkide gif'i koyup aşk şiirleri yazan kafadaki sloganlardan çıkması lazım. "Life is good." "Be you." http://img.webme.com/pic/1/1tongif/6uqkwe.ico.gif.gif Yazma lan slogan, LG V10'de geç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 be you yazisi ne lan? ahahaahaahahah androidin ici dandirik seylerle dolu olursa alinmaz. ikinci ekrana ne gerek vardi bilmiyorum, bu 2. ekran adamlarin android surumlerini size ulastirmalarinda sure uzatacak bir etken olursa eger alinmaz. arkasi cirkin ama guzel fikir ya aslinda "al sana dayanikli yuzey kaplama! dusse de bisi olmaz.." dusuncesi guzel. ama sadelik saglayacak bir kaplama yerine goz yorucu bi waffle yapistirmislar. roofie selfie cam, be you yazisi.. konsept tam 16yas kiz telefonu yalniz. icinde de "ben ozgurum, sen beni terkettin ama ben aglamadim." temali demet akalin albumu ile gelirse yok satar. saka bi yana bakalim, millet alsin bi. ona gore. basarili bir seri dogabilir ama biraz riskli bir secim gibi duruyor lg adina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Be you yaZisi ikinci ekranda tanitim icin yazmiyor mu? Ben mi yanlis anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ikinci ekranda yer aliyor evet. ama komikli ya abi "be you" ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Liseli gibi sunum icin iste ya takilmayin. Appler icin guzel alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 oraya ilk custom rom ile canımın içi yazdıran olur mutlaka.Olmuş bu lg,note yerine alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 custom rom olmadan yazabiliyormussun yaw. http://www.youtube.com/watch?v=Mn0UeBR6Wzs http://www.youtube.com/watch?v=3g7IuuLqW9w kamera menusu guzel gene. 2. ekranin faydalarindan cok emin degilim acikcasi. ama yaratici kullanan cikacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ne güzel telefon yapmışlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 gayet güzel olmuş bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 ikinci ekran ne güzel olmuş. saat-tarih, hava durumu, reminders, rss reader, müzik kontrolleri vs. birçok alanda kullanılabilir. bütün gün açık dursa %5 şarj yiyormuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 g4 aldık daha yeni, hemen yeni model çıkardı herifler abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 neyse çirkinmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 LGnin arayüz Sense ile Touchwiz arasında bir yerde. Ama telefonu ben de beğendim. Note alana kadar bunu alın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 be you yazısını only god can judge me olarak değiştirebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 hahahahah ben tasarımı beğenmedim ya. ucuz duruyor telefon. şunun yarattığı etkiyi yaratmıyor bende http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/166050-image/HTC-One-M9-renders---this-phone-is-on-fire.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Telefon basina 1 dolar kar getirir bu v10 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 kamera ve bellek yüzünden Note 4'ten upgrade yapsam mı diye düşündüm de, http://www.gsmarena.com/lg_g5_tipped_to_come_with_a_20mp_1_2_sony_sensor_snapdragon_820-news-14138.php şuna bakınca LG G5'i beklemek daha mantıklıymış LG G4'le aynı telefon + 20mp 1/2 sesnor kamera + snapdragon 820 olursa enfes olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 note4den upgrade için erken daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 telefon güzelmiş ama bir note 5 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar