Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LG v10

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

baya iyi gibi sadece

panel plastik gibi duruyor fotolarda
arka yüzey girintili çıkıntılı olmasa sadelik akardı

lg yazılımı nasıl oluyor androidde samsung gibi aptal saptal şeyler geliyor mu

Teknik Özellikler:
İşlemci: Qualcomm® Snapdragon™ 808
Ekran: Ana Ekran: 5.7-inç QHD IPS Quantum Ekran (2560 x 1440/513ppi) İkinci Ekran: 2.1-inç IPS Quantum Ekran (160 x 1040/513ppi)
Bellek: 4GB LPDDR3 RAM / 64GB eMMC ROM / microSD (2TB’a kadar)
Kamera: Arka: 16MP, F1.8 Diyafram/OIS 2.0 Ön: 5MP İkili Lens (80o Standart Açı/120o Geniş Açı)
Pil: 3,000mAh (çıkarılabilir)
İşletim Sistemi: Android 5.1.1 Lollipop
Boyut: 159.6 x 79.3 x 8.6mm
Ağırlık: 192g
Ağ: LTE-A Cat. 6
Bağlantı: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1 / NFC / USB 2.0
Renk: Uzay Siyahı / Lüks Beyazı / Modern Bej / Okyanus Mavisi / Opal Mavisi
Sosyal ağlarda paylaş

Telefon baya iyiymiş.

Çıksında G4 1200'lere insin, alayım.

edit: Birde LG'nin şu 2000'lerde frontpage ile HTML site yapıp, siteye gül orkide gif'i koyup aşk şiirleri yazan kafadaki sloganlardan çıkması lazım.

"Life is good."

"Be you."

http://img.webme.com/pic/1/1tongif/6uqkwe.ico.gif.gif

Yazma lan slogan, LG V10'de geç işte.
Sosyal ağlarda paylaş

be you yazisi ne lan?
ahahaahaahahah

androidin ici dandirik seylerle dolu olursa alinmaz. ikinci ekrana ne gerek vardi bilmiyorum, bu 2. ekran adamlarin android surumlerini size ulastirmalarinda sure uzatacak bir etken olursa eger alinmaz.

arkasi cirkin ama guzel fikir ya aslinda "al sana dayanikli yuzey kaplama! dusse de bisi olmaz.." dusuncesi guzel. ama sadelik saglayacak bir kaplama yerine goz yorucu bi waffle yapistirmislar.

roofie selfie cam, be you yazisi.. konsept tam 16yas kiz telefonu yalniz. icinde de "ben ozgurum, sen beni terkettin ama ben aglamadim." temali demet akalin albumu ile gelirse yok satar.

saka bi yana bakalim, millet alsin bi. ona gore. basarili bir seri dogabilir ama biraz riskli bir secim gibi duruyor lg adina.
Sosyal ağlarda paylaş

kamera ve bellek yüzünden Note 4'ten upgrade yapsam mı diye düşündüm de, http://www.gsmarena.com/lg_g5_tipped_to_come_with_a_20mp_1_2_sony_sensor_snapdragon_820-news-14138.php şuna bakınca LG G5'i beklemek daha mantıklıymış LG G4'le aynı telefon + 20mp 1/2 sesnor kamera + snapdragon 820 olursa enfes olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...