bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 (çıldıırrrr) hayatımda gidip şemsiye almışlığım yoktur, ihtiyacım olduğunda yoldan alır geçerim. fakat malumunuz kış geliyor benimde en çok kardio yaptığım faaliyetlerden biri işe/eve yürümek. kış geldi diye her yağmurda vazgeçmek istemiyorum. bütün kış beni götürecek adam gibi bir şemsiye almak istiyorum. 1-2 yere baktım marka şeyler var işte, beni markası görünüşü falan alakadar etmiyor, aradığım şeyler: 1) geniş olması 2) şemsiyeyi tutan çıbıkların güçlü olması (rüzgarda etek gibi açılıp, kapanmaması) 3) gövdenin dayanıklı olması, çıt kırıldım olmaması 100-200 neyse verecem parası, yeter ki yağmurlu havada insan gibi bütün sezon kullanabileyim. marka, link, şuradan aldım paylaşımlarının hepsi appreciated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 rubenis bakmani oneririm, cok guzel semsiyeleri var. gecen yil toptancisindan 45 liraya bi semsiye almistim, acildigi zaman batman pelerini gibi ses cikariyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Şemsiye tavsiyesini de ilk defa görüyorum, bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 şemsiye alması bulması en zor şeylerden biri abi eğer gidip dükkan dükkan gezmiyorsan. aldığın şeyi önceden kullanmadıysan internetten alması da zor. yoldan alsan 1 haftaya başı götü dağılıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 hiç biri rüzgara dayanmıyor polyster mont artı şapka tercihi daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 internette arattım ilk gördüğüm bu oldu http://urun.n11.com/semsiye/zeusco-fiber-siyah-baston-ruzgarda-kirilmayan-semsiye-P35515647 bence bunu al kesin al yani çok süferdir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 sen evden işe mi gitmeye başladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Özellikler: · Açılış hızı 30 salise fena değilmiş asdasdasd kullanan varsa iyi diyorsa alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 imamizer said: sen evden işe mi gitmeye başladın? 2 yıl oldu neredeyse pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 batan bi türk markası vardı ünlü şemsiyeci. unuttum şuan. onlar hala satılıyorsa onlardan al. google'a batan şemsiye firması yazınca çıktı. Celal birsen'miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 linkteki şemsiyeden hiç kullanmadım da biraz bakınca alasım geldi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 daha da ileri götürüp sana celal birsen şemsiye buldum. araştırabilirsin baya iyidir. http://www.captown.net/Celal-Birsen-Semsiyeler,LA_377-2.html#labels=377-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 celal birsenler baya pazar malı gibi duruyor haa senin gönderdiklerin daha iyiymiş, gitti gidiyordakiler baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 http://www.coolibar.com/product/Sun-Accessories/Umbrellas-Shelters/48-Titanium-Fashion-Umbrella/pc/2264/c/0/sc/2297/155592.uts bundan var bende, işim gereği güneş için kullanıyorum. kışın da baya rahat edersin. rüzgarda katlanmaz, kırılmaz, su geçirmez * Patented double-canopy design with mesh insert for optimum [b]ventilation[/b] and stability * Water repellent durable nylon fabric *Corrosion-resistant fiberglass frame, ribs, and spreaders ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bunlar güneş için sanki ya, stüdyoda ışık yansıtıcakmış gibi duruyor, siyahına baktım olsa hallenecektim ama bu renkte almam ya. kışın hep koyu renkler giyiyorum takımdır, gömlektir fln OHA renk seçimini görmemişim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ben bunu kullanıyorum http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/samuray-kilici-semsiye-erkek-bayan-semsiye-kilic-186063700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 bingildak said: bütün kış beni götürecek adam gibi bir şemsiye Bazen fırtınalı falan öyle bir yağmur yağıyor ki şemsiye seni kuru falan tutamadığı gibi bir de üstüne uçma kaçma ters dönme derdi çıkarıyor. Ben olsam yağmurluk tercih ederim. Hatta Tahtakale'de falan incecik 1 TL'lik kullan at yağmurluklar var, kot cebine sığacak şekilde katlı paketlerde satılıyor. Yürü yürü çıkar at çöpe devam et :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 coolibar'a mail attım TR'e shipping costunuz nedir diye. bunu kaybedersem dert olur yalnız hahaha. @baggio : pratik değil abi o tarz bi kullanım. öyle fırtınada fln yürümeye kasmam, atlar taksiye giderim. normal yağmurda, bokunu çıkarmadığında kullanmak için bir şeyler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 yok zaten bu sebepten kaybetmiyorsun, unutmuyorsun :D otuz tane şemsiye kaybetmişimdir daha önce, bu 3 senedir devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 celal birsen'in hikayeside ne feci arkadas. dunyanin en buyuk semsiye ureticisi ol, o kadar fabrikalar sahibi iken buyuk yatirim kredisi arkasindan sokuk bir su biriktisi yuzunden jipin takla atsin (soforun sucuda olabilir gerci) ogluna hayvani bir borc birak sonra fabrikalarin batsin fln. wtf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Black-ice said: batan bi türk markası vardı ünlü şemsiyeci. unuttum şuan. onlar hala satılıyorsa onlardan al. google'a batan şemsiye firması yazınca çıktı. Celal birsen'miş. celal birsen yağmurlu havada trafik kazasında ölmüştü di mi? ölünce battılar demekki asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Dev kredi alıp atılım yapmaya hazırlanıp kazada ölmüş adam, oğlu da artık kazma mıymış yoksa yatırım hakkaten fazla mı hırslıymış, batmışlar. Bilmiyordum, iyiydi hakkaten malları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 gerge'nin tavsiyelerini bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Gerge amazondan 100dolarlık şemsiye sipariş edip sonra iskeletinin ayarını değiştiriyodur ya da ne bileyim bastonunun eğimini düzenliyodur bence. Blogundan link verir nasıl yapıldığına dair hatta sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 biraz dandik olanı sağlam olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar