Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şemşiye

bingildak

Öne çıkan mesajlar

(çıldıırrrr)

hayatımda gidip şemsiye almışlığım yoktur, ihtiyacım olduğunda yoldan alır geçerim. fakat malumunuz kış geliyor benimde en çok kardio yaptığım faaliyetlerden biri işe/eve yürümek. kış geldi diye her yağmurda vazgeçmek istemiyorum.

bütün kış beni götürecek adam gibi bir şemsiye almak istiyorum. 1-2 yere baktım marka şeyler var işte, beni markası görünüşü falan alakadar etmiyor, aradığım şeyler:

1) geniş olması
2) şemsiyeyi tutan çıbıkların güçlü olması (rüzgarda etek gibi açılıp, kapanmaması)
3) gövdenin dayanıklı olması, çıt kırıldım olmaması

100-200 neyse verecem parası, yeter ki yağmurlu havada insan gibi bütün sezon kullanabileyim.

marka, link, şuradan aldım paylaşımlarının hepsi appreciated
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.coolibar.com/product/Sun-Accessories/Umbrellas-Shelters/48-Titanium-Fashion-Umbrella/pc/2264/c/0/sc/2297/155592.uts

bundan var bende, işim gereği güneş için kullanıyorum. kışın da baya rahat edersin. rüzgarda katlanmaz, kırılmaz, su geçirmez

* Patented double-canopy design with mesh insert for optimum [b]ventilation[/b] and stability
* Water repellent durable nylon fabric
*Corrosion-resistant fiberglass frame, ribs, and spreaders
...
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

bütün kış beni götürecek adam gibi bir şemsiye

Bazen fırtınalı falan öyle bir yağmur yağıyor ki şemsiye seni kuru falan tutamadığı gibi bir de üstüne uçma kaçma ters dönme derdi çıkarıyor.

Ben olsam yağmurluk tercih ederim. Hatta Tahtakale'de falan incecik 1 TL'lik kullan at yağmurluklar var, kot cebine sığacak şekilde katlı paketlerde satılıyor. Yürü yürü çıkar at çöpe devam et :p
Sosyal ağlarda paylaş

celal birsen'in hikayeside ne feci arkadas.

dunyanin en buyuk semsiye ureticisi ol, o kadar fabrikalar sahibi iken buyuk yatirim kredisi arkasindan sokuk bir su biriktisi yuzunden jipin takla atsin (soforun sucuda olabilir gerci) ogluna hayvani bir borc birak sonra fabrikalarin batsin fln. wtf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...