Sotto Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Bu is bitmedi ya haha. Cavs inanilmaz oynuyor muhtemelen kazanacak. Kyrie Irving efsane oynadi su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Draymond baya etkiledi. Kyrie Irving bozuldu bu arada. Bildiğin bug'landı. 17/22 ne lan. Shaq en sapık zamanında böle yüzdeyle oynamıyordu. hatta merak ettim baktım, shaq kariyeri boyunca 5 kere 22 şutun üzerinde atıp %77'nin üzerinde isabet sağlamış. ah bunu yazdım kaçırdı. %75'in altına düştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Fizik olarak o toparliyordu hircin filan falan ama. Takim icin cok onemli. Cavs bastan boyle oynayaydi efsane olurdu seri ama hala o sans var. Game 7 buyuk ihtimal, fingers crossed. Irving 41 James 41 sayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 adamlar finalde 40+ sayı atan ilk çift olmuş ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Gogo cavs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 sabonis said: Draymond baya etkiledi. Kyrie Irving bozuldu bu arada. Bildiğin bug'landı. 17/22 ne lan. Shaq en sapık zamanında böle yüzdeyle oynamıyordu. hatta merak ettim baktım, shaq kariyeri boyunca 5 kere 22 şutun üzerinde atıp %77'nin üzerinde isabet sağlamış. ah bunu yazdım kaçırdı. %75'in altına düştü :D aha ben bunu yazdıktan 5 dakka sonra tweet atmış nba yazarlarından biri: Kyrie Irving joins Michael Jordan & Shaq as just the 3rd player in the last 30 years to scored > 40 points on < 25 FG attempts in the Finals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 hassiktir ahsudfhusafhuashfua: https://www.instagram.com/p/BGnkZ1IjBmz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 bence asıl olay draymond yüzünden uzayan seri cleveland'da biterse çıkar safsadfas ne dalga geçerler ozmn cavs ile bellisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 @sabo : :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Draymond'ın önemi Curry'den de fazla. Lebron at koşturdu resmen. Curry tekleyince veya olmayınca en azından Klay devreye girebiliyor, Livingston falan katkı yapıyor. Draymond'ın telafisi yok. GSW alır şampiyonluğu muhtemelen ama dynasty olup NBA'i domine etmek istiyorsa şu yeni nesil 4-5 oynayan hybrid uzun olarak rotasyonda çözüm üretmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Hayatımda ilk defa Lebron alsın istiyorum , ki nefret ederim kendisinden ama Curry o kadar iğrenç bir adam ki Lebronu sevdirdi bana resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Irving var diye clevland alsın. Ama nedense şu curry'e bende uyuzum. adam basketbolun tadını kaçırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 tecavuz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ohannes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 abi curry çok iyi ya. adam atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 yalnız cavs iyi inanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 3-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 valla 3-3. cavs alırsa bi ilk olacak sanırım di mi 1-3'ten gelip of of. ama ben warriors alsın istiyorum çünkü çok basketbol izlemeyen biri olaraktan curry'nin 3'lüklerini izlemek çogzel. ayrıca rekor kırdıkları için daha anlamlı olur hem son maç kendi evlerinde. onçün umarım warriors alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 curry (sanırım) ilk kez delirmiş kontrolünü yitirmiş https://vine.co/v/il52wZ9brm1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 sonra gidip özür diledi taraftardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ama onu bile çok iyi atmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 ahaha hakketen ya dank diye eline denk getirmiş herifin keşke ceza fln vereymiş nba curry'e. son maçta oynamasın mesela sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 son yıllarda başarıyla birlikte götleri bu kadar kalkıp, kontrol kaybeden bir oyuncu topluluğu yok. İyi oluyor şu olaylar resmen GSW'ye... 2 sene yeter bu zihniyetteki adamlara, umarım daha gün yüzü görmezler. Aşırı değiştiler resmen ya. Hele Draymond Green direkt karaktersizin önde gideniymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 green nin öyle olduğu geçen sene de belliyli zaten, bir sürü videosu var, trash talk vs. Klay, curry gayet iyi adamlar, nelerini gördün anlamadım ki geçen seneki yüzükten sonra rekor üzerine rekor kırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 senko said: ahaha hakketen ya dank diye eline denk getirmiş herifin keşke ceza fln vereymiş nba curry'e. son maçta oynamasın mesela sdf Keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar