Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Futbol yorumcularının stadların boş kalmasını eleştirmesi

smyrnas

Öne çıkan mesajlar

Çeşitli spor kanallarını izliyorum. Sanki hiç biri birşey bilmiyormuş gibi "eee seyirci stada gelsin artık" modundalar. Yani passolig e dokunduramıyorlar.Özellikle 3 büyüklerin maç fiyatlarından haberleri yokmuş gibi davranıp Hiç bir şey diyemiyorlar. sadece stadlar boş ,seyirci gelmiyor, yada konu hangi takımdaysa o takım kötü oynuyor seyirci ondan gelmiyor diyorlar.

Mesela ben Göztepeliyim. Göztepenin Geçen sene 2 .lig te(eski adıyla 3.lig ) oynamasına ragmen bir çok maçını 20k, önemli maçlarıda 30-40k ya oynamışlıgı var. Göztepe bu sene PTT 1.lig te ve passolig e dahil oldu. Bugün kendi sahasında oynadıgı ilk maçı 10k adam bile izlemedi. bunda bayram olmasınında etkisi var. ama daha çok passolig e yeni geçmesi etkili oldu.çünkü göztepenin maçları 20*25TL falan başka bir açıklaması yok yani.

Hadi Göztepe falan salla çokta önemli degil ama o GS ,FB nin maç fiyatları nedir. kombine fiyatları nedir. yani ne bileyim . Herifler sanki Herkesin yıllık geliri 20.000$ mış gibi seyirci nerede diyorlar? Falanca kanalda Çığırtkanın biri Galatasaray 300k Passolig satmış nerede bu seyirci diyor! sanki her passolig alan maça gitmek zorundaymış gibi.

Siz nedersiniz bilmiyorum ama bence şu 2 sezondur düşen seyirci ortalamasının passolig ten çok hayvan gibi artan Bilet fiyatları oldugunu düşünüyorum.Passolig İstanbul takımlarıdan çok anadolu takımlarını vurmuş gibi .bir kaç anadolu takımı hariç neredeyse seyirci toplayan takım yok gibi birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yapsın adam. Türkiye klasiği işte. Passoligden para yiyen adamlar ve bilet fiyatlarını arttıranlar ya patronlarıdır ya patronlarının akranıdır. Onun arkadaşıdır, bunun bacanağıdır. Ülkenin sahibine biat kültürü belli işte. Ki adam biraz dürüst olmaya kalksa kovulma riski de var.

Seyirciye sayması kolay. Seyirci sahibi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Paradan çok Passolig sıkıntı. E-bilet sistemi iyi güzel ve holiganlık açısından aslında baya faydalı gerçekten, ama Passolig gibi özel bir bankanın tekelinde ilerleyen ve çoğunluğu cahil halkımızın 1-2 gömlek üstünde bir elektronik sistem yerine HGS gibi her bankanın kart verebileceği ya da kimlik üzerinden ilerleyen bir sistem yapılsa bu kadar kargaşa olmazdı.

Şimdi yok Tayyip'in damadının bankasından tekel şeklinde kart alacaksın, yok online işlemlere üye olacaksın, içine para yükleyeceksin de sonra oradan bilet alacaksın, biri sana kombine devredecekse yine online işlemlere girip tek maçlık devretmesi gerekecek, her sene kartın üyelik ücretini kendin yatıracaksın vs. vs. denince fiyatlar kadar bu da taraftar kaçıran bir şey oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

allah belasını versin passoligin. bi sistem bu kadar mı rezalet planlanır yapılır. yabancı misafirlerim maça gitmek istiyor ama yabancılara çıkarmak kolay gözükse de o kadar büyük uğraş ki bi kere denedik etmedigim küfür kalmadı. 6 saat sıcağın altında bekleyip sonuçsuz döndük. en son pasolig gişesindeki lavugu dışarı cıkarmaya çalışıyordum öldürmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Valla Götepe maçına ben de gitmek istedim, hava güzel tatil günü falan ama nasıl gözümde büyüdü bu pasolig sistemi...

Vazgeçtim.

ASlında dün neredeyse sabahtan maç saatine kadar klüp binası önünde passolig satışı vardı. önünde 20 kişi vardı. haber yapmışlar kuyruk var diye :D Aslında Benim gözümde büyüyen passolig falan degilde ,Atatürk stadında maç izlemek :) Benim arkadaşlar gitti maça stada girmek gene işkenceymiş degişen birşey olmamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Passolig in şu durumda yenilir yutulur hiç bir yanı yok. Aptal gibi her senede yeniliyoruz, üstelik sanırım daha yeni zamda yaptılar. Yandaş aktifbankdan birileri cukkalasın diye yapılmış bir sistem. Çok umurlarında olsaydı olay çıkaran adamları aha passolig diye bulup ceza verirleri , güya sistem onun içinde getirildi ama ellerini bile sürmüyorlar. Sonra çıkıp tüp adam açıklama yapıyor istenmeyen seyirci gelmiyor artık diye, seyircinin 4 e 3 ü istenmiyormuş bu mantığa göre. Fanatik olay çıkartanı yine geliyor ne farketti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...