smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Çeşitli spor kanallarını izliyorum. Sanki hiç biri birşey bilmiyormuş gibi "eee seyirci stada gelsin artık" modundalar. Yani passolig e dokunduramıyorlar.Özellikle 3 büyüklerin maç fiyatlarından haberleri yokmuş gibi davranıp Hiç bir şey diyemiyorlar. sadece stadlar boş ,seyirci gelmiyor, yada konu hangi takımdaysa o takım kötü oynuyor seyirci ondan gelmiyor diyorlar. Mesela ben Göztepeliyim. Göztepenin Geçen sene 2 .lig te(eski adıyla 3.lig ) oynamasına ragmen bir çok maçını 20k, önemli maçlarıda 30-40k ya oynamışlıgı var. Göztepe bu sene PTT 1.lig te ve passolig e dahil oldu. Bugün kendi sahasında oynadıgı ilk maçı 10k adam bile izlemedi. bunda bayram olmasınında etkisi var. ama daha çok passolig e yeni geçmesi etkili oldu.çünkü göztepenin maçları 20*25TL falan başka bir açıklaması yok yani. Hadi Göztepe falan salla çokta önemli degil ama o GS ,FB nin maç fiyatları nedir. kombine fiyatları nedir. yani ne bileyim . Herifler sanki Herkesin yıllık geliri 20.000$ mış gibi seyirci nerede diyorlar? Falanca kanalda Çığırtkanın biri Galatasaray 300k Passolig satmış nerede bu seyirci diyor! sanki her passolig alan maça gitmek zorundaymış gibi. Siz nedersiniz bilmiyorum ama bence şu 2 sezondur düşen seyirci ortalamasının passolig ten çok hayvan gibi artan Bilet fiyatları oldugunu düşünüyorum.Passolig İstanbul takımlarıdan çok anadolu takımlarını vurmuş gibi .bir kaç anadolu takımı hariç neredeyse seyirci toplayan takım yok gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Ne yapsın adam. Türkiye klasiği işte. Passoligden para yiyen adamlar ve bilet fiyatlarını arttıranlar ya patronlarıdır ya patronlarının akranıdır. Onun arkadaşıdır, bunun bacanağıdır. Ülkenin sahibine biat kültürü belli işte. Ki adam biraz dürüst olmaya kalksa kovulma riski de var. Seyirciye sayması kolay. Seyirci sahibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paradan çok Passolig sıkıntı. E-bilet sistemi iyi güzel ve holiganlık açısından aslında baya faydalı gerçekten, ama Passolig gibi özel bir bankanın tekelinde ilerleyen ve çoğunluğu cahil halkımızın 1-2 gömlek üstünde bir elektronik sistem yerine HGS gibi her bankanın kart verebileceği ya da kimlik üzerinden ilerleyen bir sistem yapılsa bu kadar kargaşa olmazdı. Şimdi yok Tayyip'in damadının bankasından tekel şeklinde kart alacaksın, yok online işlemlere üye olacaksın, içine para yükleyeceksin de sonra oradan bilet alacaksın, biri sana kombine devredecekse yine online işlemlere girip tek maçlık devretmesi gerekecek, her sene kartın üyelik ücretini kendin yatıracaksın vs. vs. denince fiyatlar kadar bu da taraftar kaçıran bir şey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Valla Götepe maçına ben de gitmek istedim, hava güzel tatil günü falan ama nasıl gözümde büyüdü bu pasolig sistemi... Vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 antalyasporun bugun maçı 5tl sıkıntı pasolig saçmalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 tek maç için pasolig almak her sene yenileme parası vermek saçmalık.. ha belki bir kere olsa bir dhaa para vermesem ben alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Abi her sene yenileme dediğin ücreti Biletix'e de gani gani veriyordun zaten, yani senelik 15-25 TL'yi dert edene kadar on tane handikapı var aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 yine bilet alırken o hizmet bedelini veriyorsun ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Ya aylık 2 TL lan, FB'lilere 1.25 falan. Sistemin diretmeleri ve fazla zeka/sistematiklik gerektirmesi daha büyük problem. Bir de yandaş bankaya fişlenmemek için kasten almayanları ekle, direk bitiyor taraftarlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 arkadaşım 1900 lira maaşla çalışıyo gitti bjk kombinesi. aldı. 5 değil 35bin de yapsan gidip alıcak. türk insanı böyle kazanmadığını yemeyi çok sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Ne kadar ki BJK kombinesi, taş çatlasa 1 maaşlık almıştır, yarım maaşa kadar yolu var. Onu da taksitle almıştır. Sene içinde maçların %60'ından fazlasına gidiyorsan kombine en mantıklı seçenek, sırf bir derbi bileti 1/4 kombine falan ediyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Futbol asgari maasliyi duduklemek icin yaratilan bi sistem zaten. Uzulme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 allah belasını versin passoligin. bi sistem bu kadar mı rezalet planlanır yapılır. yabancı misafirlerim maça gitmek istiyor ama yabancılara çıkarmak kolay gözükse de o kadar büyük uğraş ki bi kere denedik etmedigim küfür kalmadı. 6 saat sıcağın altında bekleyip sonuçsuz döndük. en son pasolig gişesindeki lavugu dışarı cıkarmaya çalışıyordum öldürmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 taş çatlasa bi maaşını almıştır diyosun da geriye 11 maaş kalıyor. bu adam ev de geçindiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Sen mi yediriyosun yemegini abi sanane. O kazmaysa kazmaligiyla yasasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Esh said: Futbol asgari maasliyi duduklemek icin yaratilan bi sistem zaten. Uzulme +1 ya da ust seviye insaatcilarin koklasip konusma mekani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 sostizm said: Valla Götepe maçına ben de gitmek istedim, hava güzel tatil günü falan ama nasıl gözümde büyüdü bu pasolig sistemi... Vazgeçtim. ASlında dün neredeyse sabahtan maç saatine kadar klüp binası önünde passolig satışı vardı. önünde 20 kişi vardı. haber yapmışlar kuyruk var diye :D Aslında Benim gözümde büyüyen passolig falan degilde ,Atatürk stadında maç izlemek :) Benim arkadaşlar gitti maça stada girmek gene işkenceymiş degişen birşey olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Passolig in şu durumda yenilir yutulur hiç bir yanı yok. Aptal gibi her senede yeniliyoruz, üstelik sanırım daha yeni zamda yaptılar. Yandaş aktifbankdan birileri cukkalasın diye yapılmış bir sistem. Çok umurlarında olsaydı olay çıkaran adamları aha passolig diye bulup ceza verirleri , güya sistem onun içinde getirildi ama ellerini bile sürmüyorlar. Sonra çıkıp tüp adam açıklama yapıyor istenmeyen seyirci gelmiyor artık diye, seyircinin 4 e 3 ü istenmiyormuş bu mantığa göre. Fanatik olay çıkartanı yine geliyor ne farketti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 ağlayan basını, yöneticileri görünce mutlu oluyorum. passolig gibi götten yaraktan birşey varken penguenleri oynatıyor piçler. bu sezon da tribünler boş. götlerinde patlayacak o passolig. gitmeyenlere helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 futbol izlemem ilgilenmem, tepkinizi destekliyorum arkadaşlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 passolig çıktığından beri bir tek maça bile gitmedim. senede zaten max 3-4 maça giden adam için büyk eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 passolig çıktığından beri hiç bir maça gitmedim. o değilde 1-2 mill maç dışında hayatımda maça gitmedim asds 22 tane adam bi topun peşinde koşuyo ne o öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 pasolig öncesinde sezonda 5-8 maça giderdim, 2-3 deplasman maçı olurdu vs. pasoligden sonra soğudum iyice, alakam kesildi resmen takımla futbolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Stadın yanından gecerken kaç kere kararverip adana demir spor maçına gittik stres atmak için,bu sene passolig yüzünden tek maça gitmedik,ADS maçları dolu olurdu genelde bu sene gelen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 elesso said: 22 tane adam bi topun peşinde koşuyo ne o öyle :) iyi de abi burası gece gündüz toplaşıp bilgisayar başında boss, item, achivement peşinde koşan adam dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar