paramecium Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Selam, VW zaten eşşekliğin büyüğünü yaptı. Bunun tartışılacak bir noktası yok. Zaten o yüzden diğer üreticilerin daha üstünde fark oranları var. Böyle bir olayın fırsatçılığını da makul göremiyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 tazminat veriyor mu vermiyor mu ben ona bakarım doğuş vw den alabilecek mi 2. mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 kimin ne zaman ne için duyar göstereceğini sen mi belirliyorsun çevreciyse vw e tepki göstermesin hepsine göstersinmişmiş ilk vw'e binemedi hayatında hiç heralde diyorsun şimdi de vw'i varsa para ister diyorsun falan geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Fistan said: ben demiyorum olayı çıkaran west virginia universitesi dedi diye haber yapıldı 40 kata kadar fazla emisyon değeri veriyor diye sayfayı yazan adam da bi şekilde çevre duyarlılığı yapıyor, selam saygılar demekle insanlara saygılı olunmuyor, bir şekilde çakallık peşinde ama ne çeşit anlatabilecek misin? adam hayatında volkswagene binebilmiş ya da binememiş buradan nasıl bi çıkarım yapmam lazım, sen ne dediğinin farkında bile değilsin, kimsin ki çevreye zarar veriyor diyen bi adamı aşağılamaya çalışıyorsun onu anlamıyorum ben. o yüzden sussaydın tepki göstermezdim ama gereksiz bi şekilde cevap yazdığın için çevreyi kirleten, sahtekarlık yapan adamların savunuculuğunu yapmış oluyorsun. anladın mı italik logic'i. sahtekarlık kısmında bende vw'e karşı kırıldım açıkcası ama şu siteyi kuran adamı savunmak en gereksiz şeylerden biri olabilir, adam bildiğin ya gerizekalı ya çakallık peşinde zaten bunu görebilmek için über olmaya gerek yok. normalde kullanıcıların aleyhine yorum yapmam ama vw'e sahtekar deyip, ilk fırsatta, dışarıda çevreyi daha çok kirleten milyon araç varken, sözde çevreci geçinip vw'i hedef alan(amacı bilinmez) bir adamı haklı çıkarmaya çalışman direk ikiyüzlülük. vw alır mıyım? fiyatları extreme bir şekilde düşerse belki, marka olarak gözümde değer kaybetti mi, çok değil. fb şike yapıyor diyip gs'ın yapmadığını farzetmeye benziyor senin aşk hikayen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 adam vw'i hedef aldı, sizde tanımadığınız adamı hedef aldınız hangisi iki yüzlülük ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 seninki tabiki, ben dışarıdan izleyen 3. kişiyim şu pozisyonda. cevap veremeyince yapılan önermenin sonuna soru işareti koyup postlama rica ediyorum, daha yaratıcı olabilirsin, ki forumun en yaratıcı kullanıcılarından birisin yanlış anlaşılma olmasın sana karşı bir garezim vs yok ama durum bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 ne diyorsun anlamadım 2 yüzlülük ile 3. kişi olmanın bağlantısı ne? cevap beklediğin soru ne? cevaplayamadığım nedir anlamadım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Olm sen gene ne saçmalıyosun ya. Seni evlendirsek mi napsak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 paramecium said: Selam, Bunu yazanın karantinaya alınması şart. Çocukluğundan beri hiç VW araç alamamış gibi kin kusmuş adam! Yolda gördüğü VW'lere kezzap bile atar... Saygılar. Aynen abi. Parası olmadığı için euro standardlarına hiç uymayan eski araç kullanmak durumunda olanlar komple şerefsiz haysiyetsiz bu adamın gözünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Ya ne şerefi haysiyeti toyota distribütörü online guerilla marketting kasmış işte asd yoksa kimin umrunda emisyonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Siteyi Fistan kurmuş abi ciddi alındı adam yapmayın. ps: VW fanı değilim. (bkz: AKP'li değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 yok ben kurmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 vw haterligi pompaliyor site. bir nevi marka irkcisi olmus. nefret soylemi sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Selam, said: Alman otomobil üreticisi Volkswagen, 2016 model dizel araçlarının da egzoz testlerinde manipülasyona yol açabilecek ek bir yazılıma sahip olduğunu ABD Çevre Koruma Ajansı'na (EPA) bildirdi. Associated Press'in haberine göre, Alman firmasının ürettiği 2016 model dizel araçları da egzoz sistemini gerçekte olduğundan daha temiz gösterebilecek ek bir yazılım içeriyor. EPA'ya geçen hafta rapor edilen "Yedek Emisyon Kontrol Mekanizması" adlı bu yazılımın, şirketin 2009-2015 yıllarıda üretilen diğer dizel araçlarında bulunan "hileli" yazılımdan farklı işlediği belirtildi. Volkswagen'in basın sözcüsü Jeannine Ginivan, söz konusu yazılımın denetleyici kuruluşların onayına tabi olduğunu belirterek, "Denetleyici kuruluşlar şu an bunu değerlendiriyor ve Volkswagen onlara ek bilgi sağlıyor" açıklamasını yaptı. EPA yetkilisi Janet McCabe ise ek yazılımı araştırdıklarını, ancak henüz emisyonda manipülasyon yapmak amacıyla yerleştirilip yerleştirilmediği konusunda bir karara varmadıklarını bildirdi. Volkswagen'e konuyla ilgili olarak uzun bir soru listesi gönderdiklerini kaydeden McCabe, "Onlardan bazı yanıtlar alıyoruz, ancak tüm cevaplara henüz sahip değiliz" dedi. BİNLERCE 2016 MODEL VOLKSWAGEN BEKLETİLİYOR Şirketin 2016 model dizel motorlu araçlarının da emisyon testi manipülasyona yol açabilecek yazılımla donatılmış olabileceğine yönelik açıklamalar, halihazırda zor günler yaşayan Volkswagen satıcılarını da üzdü. Skandalın patlamasından sonra 2009-2015 modellerini satamayan satıcılar, 2016 model dizel motorlu araçların teslimatını ise adeta dört gözle bekliyordu. Ancak, şu an ABD limanlarında bekleyen binlerce 2016 model Volkswagen otomobilin ülkeye ne zaman giriş yapabileceği de belirsizliğini koruyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Vw Türkiye 323 bin aracı geri çağırmış.Geri çağırmaya gitmemiş tok kapı sesi olan vw ilanları başlar artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Neden ki? Hileli olmayan aracını niye satasın durup dururken, millet korkuyla bakarken ve değeri düşmüşken özellikle. Bir iki seneye unutulur gider, o zaman satarsın. Geri çağırıp ne yapacaklarını heyecanla bekliyorum ben, dizel diye araba alan insanların tüketimini 14.5 lt. / 100 km. yapıp gönderecekler mi acaba gerçekten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 30 kasımda eylem yapacaklarmış, broşür dağıtıp sticker yapıştıracaklarmış. bende vw yok ama olsa ve yapıştırsalar kavga çıkar. belki şirket arabası belki param ona yetti şimdide satamıyorum ne olacak? vw almayalım cadillac alalım en azından emisyon değerlerini doğru yazıyorlar vw nin 8 katı olması önemli değil çevreyi gizli gizli değil alenen kirletiyor. Türkiye henüz çevre koruma gibi sosyal zeka gerektiren eylemlere hazır değil bunu anladım. Bunlara sıra gelene kadar daha o kadar çok yapılması gereken şey var ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Arabanın beygir gücünde hissedilir düşme olursa yada yakıt tüketimi artarsa yazılanlar gibi, geri çağırmaya girmemiş araç alır bizim millet. Kim takar çevre kirliligini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 abi öyle bişey olsa kimse götürmezki geri. geri götürende otosanayide program attırır eski haline getirir adasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 abi tüketim artmaz, ya katalizöre ekstra modül eklerler -ki bu da turbonun omrunu kısaltır- ya da yazılımla gücünü düşürürler. belki her ikisi de bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Araçları servise sokunca yazılımı otomatik guncellerler. Benim anlamadığım 1.6 dizelleri niye çağırdılar,300 bin aracın tamamı 2 litre değildir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 1.6 dizeller de hileli oldugu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Dava açıldığı taktirde paranın tamamı geri alınabilir muhtemelen. Sonuçta ayıplı mal satılmış, üzerinden ne kadar geçerse geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar