Tymex Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Spoliler ilkinde yaratıcalarını bulma sahnesi komik gelmişti bana. - Sen bizi yarattın kaçtın ama seni bulamıyacamızımı sandın ha konuş simdi bakalım - Lann ne arıyonuz burda gerizekalılar geberin hepiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 bu özetleme kapasitesiyle karşında film duramaz abi senin, diz çöker tövbe ister kubrick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Güzel karikatür olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 behran said: filmin adı açıklanmış. Alien: Paradise Lost şubatta çekimler başlayacakmış. değişmiş. the sequel to Prometheus, is no longer being called Alien: Paradise Lost, but rather Alien: Covenant, which he announced will start production in February 2016. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 İlk poster çıkmış. https://i0.wp.com/media2.slashfilm.com/slashfilm/wp/wp-content/images/alien-covenant-poster-700x1037.jpg Başlık Alien: Covenant yapılırsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 heyecanlanmayayım prometheus gibi hayal kırıklığı olmasın diyorum sonra böyle bir posterle geliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Yönetmen bu sefer Ridley . Umut verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 oburunde de ridley'di. bundan sonra neill blomkamp'in yonetecegi sigourney weaver'li devam filmi yapacakmis ridley. alyen 3 ve 4'u yok sayip oradan devam edecekmis. bunu yazarken alien isolation'i hala oynayip bitirmedigimi hatirlayinca sikinti basti. bu film gelmeden aradan cikarmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 oha mayısa çekmişler çıkış tarihini, gençlik bayramında hayallerimiz kırılacak yine http://www.neogamer.net/alien-covenant-daha-erken-vizyona-girecek/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Posterde yazıyor zaten May 19 diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 ilkini ölen Scott yönetti zannediyordum arcane said: oburunde de ridley'di. bundan sonra neill blomkamp'in yonetecegi sigourney weaver'li devam filmi yapacakmis ridley. alyen 3 ve 4'u yok sayip oradan devam edecekmis. bunu yazarken alien isolation'i hala oynayip bitirmedigimi hatirlayinca sikinti basti. bu film gelmeden aradan cikarmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 abi o oyun baya basti bana da ya oynayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 bu sefer filmdeki bilimadamlarini kamyonla halk pazarindan secmezler umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 halk pazarindan alinan figuran bilimadamlari ve hadlerinden uzun yasamalari disinda bir de tubitaktan alinan bilim kadini ana karakter sorundu. uzaylilarin insanoglunu yarattigi, android basildigi, uzayda yolculuk edilen settingde hem de ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 afiş falan beğendim ben. ilk alien filmi gibi daha korku gerilim temalı olacakmış gibi duruyor. off gelsin 19 mayıs ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 scott ile fassbender oyle oldugunu soyluyorlar. tabii onceki filmde scott ve oyunculari "alyen prequel degil bu yeaaa" diyip duruyorlardi. bu posteri daha samimi buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 ben hala premetheus la alien ilk filmi nasıl bağlayacaklar merak ediyorum. yine alien nasıl neden nerede kim tarafından yaratıldı belli değil. prometheusda sondaki alienımsı şey ortaya çıkış olarak zaten çok zorlama ve öeh dedirtiyordu, hem de bildiğimiz xenomorphla alakası yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 anlatacak adam lan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 imamizer said: ben hala premetheus la alien ilk filmi nasıl bağlayacaklar merak ediyorum. yine alien nasıl neden nerede kim tarafından yaratıldı belli değil. prometheusda sondaki alienımsı şey ortaya çıkış olarak zaten çok zorlama ve öeh dedirtiyordu, hem de bildiğimiz xenomorphla alakası yoktu. barbu said: İzledim tekrardan. Bir bok hatırlamıyormuşum resmen. Siyah bok neydi diye arattım ve şu çıktı. Species Origin http://oyster.ignimgs.com/mediawiki/apis.ign.com/prometheus/b/b7/Prometheus_infographic.jpg kısaca en sonunda herkes bahçıvana. sonunda hepsi bahçivana demişim ya işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 şu ilk filmdeki gibi korkudan ödü bokuna karışıp uzaylı iskeletine dokunamayan ama sonra gidip canlısına ay canım diye dokunan mal biolog ve ayağı götüne girmiş adama dostum iyimisin diye soran tipler olmasın lütfen. stmosfer falan müthişti yalnız ilk filmde onun dışında.gene öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 infected adam kafası güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 mayısta gelecekse bi trailer gelsin artık ya ilk film mantık hatalarından geberiyodu ama onun kadar da güzel prodüksiyon yoktu. bu da gelsin gidelim, hem biraz daha düzeltirler umarım eleştirilerden yola çıkıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 topigin ismide seyolsun, https://www.youtube.com/watch?v=H0VW6sg50Pk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 remake çekmişler galiba meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar