_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2017 Asriel said: bende 2 saat once fln geldim filmden.Bu filmi beğenmek için işte alien fanı olmak gerekiyor ki ben alien fanı olmama rağmen beğenmedim. 30 yıl önceki ilk 2 filmi açın hala çatır çatır izletiyor kendini zamana yenik düşmeden.Bu filmi açıp 2.defa izlemem misal. aynen şu.özellikle ilk film her izlediğimde tekrar hayran bırakıyor beni kendine. aynı adamdan bukadar ayrı kalitede iş çıkması garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 alien serisinin bol gerilimli, klostrofobik ortamından ziyade hikaye anlatımına geçtiler yeni seriyle birlikte ki bu yüzden notum bu filme bildiğin 6/10. o da çekimler, sahneler falan iyi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Alien serisini klasik yapan gerilim yok bu son filmlerde. Izlenir ama gercek elyin bu degil arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Bide cok sacmalik vardi filmde, alelacele yazilmis gibi. Filmin en basarili kismi villaindi ama. Saglam olmus, aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 abi ilk filmde de aynı saçmalık vardı BUNLAR NEDEN SUIT GİYMİYORLAR ADAM AKILLI AK dayanamadım kudurdum resmen ilk 20 dk da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 iste duzgun bilim adami yerine sokaktan kamyonla random toplanmis tipleri bilim adami yaptiklari icin, ilk filmdeki ilk gordugu aliena hanimiss ayy diye elleyen tier burdada malesef. bence bu saatten sonra ripley, droid kisi ve kalmissa engineer tayfasindan birilerini bir araya getirmeden bu seri toplanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 snopy imaxciler damlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Flassh said: abi ilk filmde de aynı saçmalık vardı BUNLAR NEDEN SUIT GİYMİYORLAR ADAM AKILLI AK dayanamadım kudurdum resmen ilk 20 dk da pahali gelmistir, 2k kolonistin her birine suit ayarlansa batar sirket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 film çok kötü abi. prometheus'tan daha kötü. normalde tek başına film olsa bazı aptallıklara göz yumarım ama prometheus'u çekmişsin aynı şeyleri burda da yapıyorsun. zaman kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 çok kör gözüme parmağım işler, çok ortalama görü ile gelişimi tahmin edilecek sahne kurgusu, uzun, fransız vari açılış sahnesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Norak said: iste duzgun bilim adami yerine sokaktan kamyonla random toplanmis tipleri bilim adami yaptiklari icin, ilk filmdeki ilk gordugu aliena hanimiss ayy diye elleyen tier burdada malesef. bence bu saatten sonra ripley, droid kisi ve kalmissa engineer tayfasindan birilerini bir araya getirmeden bu seri toplanmaz. bence diren predator u getirsinler temiz, hepsini toptan temizlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 prometheustan daha kötü yapmayı becermişler hll tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 düştü mü ? niye ses etmiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 15 ağustos bluray çıkıyormuş, release'den 15 gün önce düşüyorlar genelde cennete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Silphatos said: snopy imaxciler damlamış bu filme para veren aptaldır. resmen kötüydü ya o kadar malzeme var. yazık yani bir türlü kabızlığını atamadan bitti film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 ya sen de herkesi aptal yaptın bi sen akıllısın. başkasına aptal aptal diye diye kendini mi yüceltiyosun anlamadım. tatmin oluyosan sorunlusun ciddi ciddi. filme para veren aptaldır ne amk. adam gidiyor işte bi umut sinemada film seyredelim diye. kötüyse kötü iyiyse iyi diyor. müneccim penisi mi yedi millet ne bilsin iyi mi kötü mü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 mal işte allahın köylüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 sanssizsansli said: ya sen de herkesi aptal yaptın bi sen akıllısın. başkasına aptal aptal diye diye kendini mi yüceltiyosun anlamadım. tatmin oluyosan sorunlusun ciddi ciddi. filme para veren aptaldır ne amk. adam gidiyor işte bi umut sinemada film seyredelim diye. kötüyse kötü iyiyse iyi diyor. müneccim penisi mi yedi millet ne bilsin iyi mi kötü mü. oha amma dokunmuş. Mesela ben gittim, aptal mıyım, hayır. Niye sinirleniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 hayır sen aptalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 valla bence okadar kötü değildi film. tamam saçmalıklar var ama sene 2017 de deep science fiction mı kaldı. çok kafa yormadım gittim zamanında izledim geldim. bilmiyorum belki bu sene çok hype lanıpta hayal kırıklıgı olan çok film oldugu için kötü filme alıştım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 sanssizsansli said: hayır sen aptalsın abi alakasız bir forumdaki jelibon isimli adamın aptal demesine niye tetikleniyorsun ki. çok üzülüyorum ciddiye alanları görünce. lütfen. ayrıca silfatoşla nasıl bir aşk yaşadığımızı bilmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 aslında ben de taşağına yazmıştım ama az bir gerçeklik payı da var hadi itiraf olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 bomboş sinemada tavuk dürümümü yerken keyif aldım ama çok iyi diildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 of bi de ben bu filme sinemada gidemedim diye üzülmüştüm ya. prodüksiyon ve ana hikayenin gidişatı iyi ama olaylar showtv aksiyon filmi kıvamında. hakkaten bu adamlar sürekli kötüye gitmeyi nasıl başarıyorlar anlamak zor. sanırım belli bi kalite standartları yok, koy gitsin şeklinde çekiyor ridley. fanlar nasıl olsa her türlü para verip izliyolar, internette ağlayıp dursunlar çok da ipimde diyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 ya adam yaşlandı ya da stüdyo ısrarcı şekilde "dumb down et, Z kuşağı elde telefon izleyip anlamıyor, aptalca olmazsa gelmezler" diyor. bir de aynı filmi kaç kere izleyeceğiz, konu da tükendi sanırım. her film gizemli şekilde daha önce alyan görmemiş insanların korkup şaşırıp yarısının ölüp "şimdi onu geberticem!!!"leriyle devam ediyor. geri kalan arkaplan büyük hikaye sadece baharat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar