Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alien: Covenant aka. Prometheus 2 [2017]

behran

Öne çıkan mesajlar

Asriel said:

bende 2 saat once fln geldim filmden.Bu filmi beğenmek için işte alien fanı olmak gerekiyor ki ben alien fanı olmama rağmen beğenmedim. 30 yıl önceki ilk 2 filmi açın hala çatır çatır izletiyor kendini zamana yenik düşmeden.Bu filmi açıp 2.defa izlemem misal.

aynen şu.özellikle ilk film her izlediğimde tekrar hayran bırakıyor beni kendine. aynı adamdan bukadar ayrı kalitede iş çıkması garip.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
iste duzgun bilim adami yerine sokaktan kamyonla random toplanmis tipleri bilim adami yaptiklari icin, ilk filmdeki ilk gordugu aliena hanimiss ayy diye elleyen tier burdada malesef.

bence bu saatten sonra ripley, droid kisi ve kalmissa engineer tayfasindan birilerini bir araya getirmeden bu seri toplanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

iste duzgun bilim adami yerine sokaktan kamyonla random toplanmis tipleri bilim adami yaptiklari icin, ilk filmdeki ilk gordugu aliena hanimiss ayy diye elleyen tier burdada malesef.

bence bu saatten sonra ripley, droid kisi ve kalmissa engineer tayfasindan birilerini bir araya getirmeden bu seri toplanmaz.

bence diren predator u getirsinler temiz,

hepsini toptan temizlesin
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen de herkesi aptal yaptın bi sen akıllısın. başkasına aptal aptal diye diye kendini mi yüceltiyosun anlamadım. tatmin oluyosan sorunlusun ciddi ciddi.

filme para veren aptaldır ne amk. adam gidiyor işte bi umut sinemada film seyredelim diye. kötüyse kötü iyiyse iyi diyor.
müneccim penisi mi yedi millet ne bilsin iyi mi kötü mü.
Sosyal ağlarda paylaş

sanssizsansli said:

ya sen de herkesi aptal yaptın bi sen akıllısın. başkasına aptal aptal diye diye kendini mi yüceltiyosun anlamadım. tatmin oluyosan sorunlusun ciddi ciddi.

filme para veren aptaldır ne amk. adam gidiyor işte bi umut sinemada film seyredelim diye. kötüyse kötü iyiyse iyi diyor.
müneccim penisi mi yedi millet ne bilsin iyi mi kötü mü.

oha amma dokunmuş.

Mesela ben gittim, aptal mıyım, hayır. Niye sinirleniyim.
Sosyal ağlarda paylaş

of bi de ben bu filme sinemada gidemedim diye üzülmüştüm ya.

prodüksiyon ve ana hikayenin gidişatı iyi ama olaylar showtv aksiyon filmi kıvamında.

hakkaten bu adamlar sürekli kötüye gitmeyi nasıl başarıyorlar anlamak zor. sanırım belli bi kalite standartları yok, koy gitsin şeklinde çekiyor ridley. fanlar nasıl olsa her türlü para verip izliyolar, internette ağlayıp dursunlar çok da ipimde diyor heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

ya adam yaşlandı ya da stüdyo ısrarcı şekilde "dumb down et, Z kuşağı elde telefon izleyip anlamıyor, aptalca olmazsa gelmezler" diyor.

bir de aynı filmi kaç kere izleyeceğiz, konu da tükendi sanırım. her film gizemli şekilde daha önce alyan görmemiş insanların korkup şaşırıp yarısının ölüp "şimdi onu geberticem!!!"leriyle devam ediyor. geri kalan arkaplan büyük hikaye sadece baharat.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...