cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 kural ihlali, kuralların tamamının veya herhangi birinin ihlali demektir hacit. topa doğru uzanan el birinci ihlaldir. elin pozisyonu her zaman gerektirmese de, bu pozisyonda önem taşıdığı ve yanlış olduğu için ikinci ihlaldir. bu pozisyonu tartışmasız penaltı yapan zaten budur. mesafe kısa olduğunda dahi kesinlikle topa doğru el ile hamle yapılamaz, topa el uzatılamaz. eğer sen pozisyonda denayerin kolunun topa doğru hareket ettiğini göremiyorsan söyleyecek bişey yok. fistan'in söylemiş olduğu "doğal duruş" açıklaması da tamamen tertemiz ve doğrudur. el ve kolların doğal duruşu gereği kural ihlali olmaması ancak zorunlu durumlarda göz önüne alınır. bunları da geçen sayfada konuştuk zaten :) buradaki asıl problem kuralın anlaşılamamasından çok, önümüzde olan şeyi ya göremeyecek kadar yetersiz olmamız, ya da görmek istemememizdir. ikisi de olabilir. :) daha tartışmıycam çünkü boşuna yoruluyoruz. fistan geçen sayfada durumun vehametini anlayıp bıraktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 maçın özetini bile izlemedim de. tartışma el üstünden yüyürken ufak bir katkıda bulunmak istedim. bu el konusu futbolun en lanet konusu ve tamamen hakemin takdirine bırakılmış olması kötü. mesela elle oynamada sarı kart ile ilgili kesin bir hüküm yok, kimi hakem sarı veriyor,aynı pozisyona başka hakem sarı vermiyor falan. kimisi kasıta göre veriyor, kimisi pozisyonun yerine göre veriyor. el konusuna bi standart getirmek gerek hakeme bırakmadan, hem faul çalma hem kart konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 votkanın mesajdan sonra son olarak şunu da ekleyeyim. denayer'in pozisyonuna kimi kırmızı kart demiş, kimi sadece penaltı demiş yorumlayan eski hakemler ve oyunculardan. bu pozisyonda tartışılacak tek nokta bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 evet evet hatta elinin kesilip futboldan men edilmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 yok savunmada doğru kontrol etmeyi öğretsinler kafi. zaten city verirken söylemişti galatasaray'da futbol eğitimine devam edecek diye. eğitsinler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Söylediklerinin cevabını 2-3 defa verdim cmr, boşa tartışıyoruz dediğin gibi. Özetle kuralı (başta hamle varsa bu pozisyonda baştan faul diyerek) yanlış değerlendiriyorsun. Sebebini 2-3 defa açıkladım, bir daha açıklamayacağım, eski mesajlardan bakabilirsin :) Nitekim farkında olmadan fanatikçe yaklaştığını iyiden iyiye düşünmeye başladım bu loopa sokan tavrından dolayı. Fistan'ın iddiası zaten sabonis'in koyduğu açıklamayla çürüdü gitti. Söylediği hatalı şeylerin bir bölümünü de bir iki önceki mesajda teker teker belirttim, tekrarlamaya gerek yok. Boşa loopa girmeyelim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 özeti izledim. semih'in pozisyonu temiz denayer'in pozisyonu penaltı erkan'ın üst direğe vurduğu top ise zaaaa sdsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 aquila said: evet evet hatta elinin kesilip futboldan men edilmesi lazim. Adam bu kadar kötü haldeki GS'ye gelmiş, hesapta daha 20 yaşında Hamza'dan futbol öğrenecek, üstüne ön liberosuz takımda stoper oynuyor, hatta ve hatta hayatta denemediği sağ beke yerleştirildi bi de üzerine, daha ne ceza çeksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 he abi he. öyle. dünyada galatasaraylı olmayan herkesin ve aklı selim olan galatasaraylıların da penaltı diyeceği pozisyona sen yoruma açık deyip sayfalarca aklamaya çalışınca fanatiklik değil zaten, kol da topa uzanmıyor top geliyor sağa sola dönüyor denayerin kolunu buluyor, hakemin topu oyundan atması lazım :) hadi bırak allah aşkına ya :) kaçtım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Olay pozisyonun penaltı olup olmaması değil "tartışmasız penaltı" olup olmaması (hatta penaltı olabilir tekrar izleyince öyle geldi dedim 2 defa). 2-3 defa bunu da dile getirmiştim de yine aynı şekilde bunu da tekrarlattın, bir loop daha. Zaten bu yüzden fanatikçe yazıyorsun dedim, karşındaki ne yazmış bakmadan döngü halinde devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 pozisyon zaten tartışmasız penaltı. sen tartışmaya çalışıyorsun kural mural koyarak. baktın olmuyo, evet penaltıymış diyosun abi. fistan ve benim olaya girişim zaten çüş artık ya bu pozisyona da mı bi kulp bulunmaya çalışılıyo'dan çıkıyor haklı olarak. çalışma işte. şu pozisyonu gene söylüyorum cl finalinde vermeyen hakemi afaroz ederler. bunu hepimiz biliyoruz. vermek zorundasın bunu. bu da pozisyonu tartışmaya kapalı yapıyor. uyuycam uyutmadın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 penaltı oldugunda hem fikir olalım topun başında ndoye vuruyor out hamsiler gg zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 abi bırakın nolur gs-ts yi konuşmayı lütfen beşiktaş topiğine gelin ve videoyu izleyin AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Kuralı ben koymuyorum, FIFA koyuyor :) Penaltı olabilir dememin de sizin iddia etmenizle alakası yok bu arada, yönelimin ötesinde kasıtlı fazladan hareket gördüğüm için penaltı dedim. Ama 5. defa söylediğim üzere "penaltı" olması değil "tartışmasız penaltı" iddiası saçma diyorum. Bir kere daha "bak penaltı dedin" demeyecen umarım eheh. Hadi uyu artık, ben de uyuyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 hamsiler zaten penaltı yüzünden değil erkan zengin davarının 10 cm'den 7 metre kalenin üst direğine vurmasıyla kaybetti abi. edit: fifa'nin koydugu kurala göre penaltı zaten pozisyon, biz de onu diyoruz yoruma kapalı diye :) hadi kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Ya adamın ağzına yapışmış kural da kural kural da kural ahahah ya kurallık bişi yok ki orda penaltı oldu diye arkadaşlarınla sarmaş Dolaş sevinirken kaçırdın galiba tekrarını, Açık biçimde el uzanıyor topa öyle doğal moğal bişi yok halaya girer gibi markaj yapamazsın bu kadar basit. Kural var diye pozisyonu kurala uydurmaya çalışmışsın resmen bütün futbol camiası penaltı demiş hala omo korol =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 cmrownz said: trabzonun 10 puani vardi, sizin 5. bizim icin trabzonun yenilmesi daha hayirli, uyanin bi. Evet bütün fenerbahçelilerin kalbi GS ile çarptı, GS yensin diye totemler yaptılar hatta GS gol attığında yurdun 4 bir yanında Fenerbahçeliler ayağa fırlayıp birbirlerine sarıldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 fenerliler o kadar yalan penaltilar almislar ki penalti tanimini unutmuslar, canim avrupada da verilmiyor bunlar. sadece kendi maclarinizi izlemeyin siz ozel rulesetle oynuyorsunuz bu ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 trabzon ne çok gol kaçırmış, neyse güzel oldu, arada kazanın ki hamzayı erken göndermesinler, 5 yıl boyunca başınızda olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 ndoyeninki direkt sari kartlik bunu goremiyor olamazsiniz. emek hirsizi alex gibi atladi valla (o da burak'in title kazanmasindan bir mac sonra hakemi aldatmaktan sari kart gormustu) dun izleyememistim simdi ozetini izledim de denier elini kaldirmis bence, penalti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Robert_Poche said: 5 yıl boyunca başınızda olur inşallah. Bu duana AMİN derim. Ama malesef ilk FB şampiyonluğunda gönderilir bizde TD. Ne olursa olsun. İsterse ŞL 1/4 final oynasın takım, gene de gönderilir. Sonra yeni gelen takımı baştan kurmaya kalkar. Bi sürü çöp transfer yapar, o gider yerine gelen aynisini yapar, o gider ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Yeni gelen buragi tek forvet yapar yine. Sikinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Ozeti izledim demin, son 10 dakikada 0-3 oluyomus , ben de trabzon boyuna atak yapti sandim. Bu dallamalarin cuku besiktasa kalkiyo bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 https://pbs.twimg.com/media/CPW23bOUcAAxIno.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar