sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Yardım edin lan. Aranızda acil bir cildiyeciye ulaşabilecek var mı? Malezya'dayım saat da geç doktora gidecek vaktim yok. Sağ elimde tırnaklarımda ve parmak uçlarında turuncu lekeler oluşmuş, yeni farkettim. Alerji midi ciddi bir şey midir bilemiyorum. Resimleri koyuyorum birine danışabilecel biri varsa çok mutlu olurum. Aileme arkadaşlarıma sorup bulandırmak istemiyorum. Eyw. http://s14.postimg.org/byibjcs0h/image.jpg http://s16.postimg.org/fu0d0ibud/image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 kazıyınca geçiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Geçmiyor öküz gibi yıkadım keseledim falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 elinle soslu tavuk falan yedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Yok abi yemedim. Bir de tek elim böyle, sol elimde problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Çok köri yemişsin tırnaktan fışkırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Tirnak mantari olabilir mi acaba Iyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 İnşallah tırnak mantarıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 işte kullandığın elin olduğuna göre bişey avuçlamışsın bi bitkinin yaprağı, yeşil ceviz vs cilt sorunlul bişey değil bence geçer zamanla kaşıntı acı falan da yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Son günlerde sex yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Kaşıntı acı falan yok. Kullandığım elim sol, solağım. Beklicem birkaç saat, geçmezse bulmaya çalışıcam bir doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 bi kaç saatte geçer mi abi döküntü var resmen. bul işte bi doktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Sex yaparken sol elini mi kullaniyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 ya ellemişsin işte bişeyler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 kes at çirkin parmakların zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 geçmiş olsun ika bunga hastalığı bu, teyzemde de olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 aratsana google a parmaklarda turuncu leke diye Cin düğününe katılmışsın istemeden www.gizlimabet.com/showthread.php?t=13503 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 aynı heycanı yaşamıştım askere gitmeden önce, meğersem sürekli filtresiz tütün sarıp içtiğimden oluyormuş. aynı şekilde aynı renkteydi benim parmaklar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 kimyasal lekesi olabilir mi, boyanmıs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 triklor etilene elleyince benzeri oluyor bana da. bence uçucu, çözücü tarzı birşeye maruziyet olabilir. fistan'ın dediği de mantıklı incir, ceviz gibi zamanzingolar da yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Sigaradandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 sipeyskeyk said: İnşallah tırnak mantarıdır kariya mi gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Şuanda bir malay hastanesinde çılgın atıyorum sdf . Bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Seele said: sipeyskeyk said: İnşallah tırnak mantarıdır kariya mi gitti? Civa gibi akiyormus oralarda adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 yok bişiyin yarına geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar