fenn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Evrim yoktur diyenler vardi eskiden guzel e tartisiyorduk. Nerede bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Evrildiler iste, artik insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 garbıçta taharet bile tartışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 taharet tartışırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 eskiden kızlar vardı burda. web camden foto çekip koyarlardı ilgi çekmek için. şimdi yok anasını satayım. malzeme azaldı gececiler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 hepsi yavaş yavaş kuranda zaten evrimin ipuçları vardır aşamasına geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 maymundan geldiğim şüpheli belki, yaşlandıkça katıra gidiyorum en azından orası belli.. demiş şair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 %99 müslüman ülke yok diyorsa yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 kermit said: eskiden kızlar vardı burda. web camden foto çekip koyarlardı ilgi çekmek için. şimdi yok anasını satayım. malzeme azaldı gececiler için Cok aci gunlerdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Black-ice said: hepsi yavaş yavaş kuranda zaten evrimin ipuçları vardır aşamasına geçti. şu başlı başına evrimin kanıtı ya gerçekten ademle havva tatavasını yıllarca işitti bu kulaklar. şimdi kalkmışlar evrim kuranda var diyorlar peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 k1nJo said: maymundan geldiğim şüpheli belki, yaşlandıkça katıra gidiyorum en azından orası belli.. demiş şair. cenk mi şair, iyi dimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 test mesaji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hak_an Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 bu işler inanmak meselesidir.Temelinde din vardır bir insan dine inanıyorsa evrimi reddetmesi gerekir ha inanmıyorsa o zaman evrim vardır der yani mesele evrim meselesi değildir din meselesidir. birbirimizi kandırmayalım bir meseleyi konuşurken...ben Allaha inanıyorum o zaman evrime inanıyorum dersem bu benim için saçmalık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Bizi bu şekilde aydınlattığın için sana minnettarız hak_an. Engin fikirlerinin ışında bu forumu eksik bırakma güzel kardeşim. İyi ki varsın, kafir dolu bu forumda senin gibi hakka yürüyen insanları görmek çok güzel. Tekrar hoş geldin ve iyi ki varsın. PS. Hafta sonu patinin galapagos turu var, sabote edelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 bence öle deil, sonucta eevrimle allah arasına kul giremez, o evrimin bileceği iştir, allahın zaten bildiği iştir. ne biliyoruzki belki allah evrimi seviyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 http://stream1.gifsoup.com/view1/3989480/adnan-oktar-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Aradığım üye hakan hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar