fenn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Ulaşım kampanyası güzelmiş. %50 iade var anlaşmalı yerlerde. Hesap açasım var tavsiye eder misiniz. Sırf şu yolculukta %50 kampanyası için açacağım gibi. Bu arada 110,000 üye 15,000 kredi kartı üyesi yapmışlar. Kredi kartı ilk 50,000 den sonra ücretli (75 tl) Banka kartı başvurularında 1800 mAH power bank gönderiyorlarmış Biraz önce duydum yapıkredi nuvo diye bir şey çıkarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Dijital bankacılığı araştırıyorum 8 tane varmış. Ben bi en para birde cepteteb biliyorum. Windows xp gibi hisssettim kendimi. Enpara zaten var ve memnuum. Cepteteb çıkarmayı düşünüyorum Nuvo ise yapıkredi hesabın yoksa çıkmıyor diyorlar, bende pek kasamam denizbank, a bank, kuveyt turkten pek bahseden yok. Akbank ı radarıma alıp araştıracağım. İgarantiyle işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 fenn said: Ulaşım kampanyası güzelmiş. %50 iade var anlaşmalı yerlerde. Hesap açasım var tavsiye eder misiniz. Sırf şu yolculukta %50 kampanyası için açacağım gibi. Bu arada 110,000 üye 15,000 kredi kartı üyesi yapmışlar. Kredi kartı ilk 50,000 den sonra ücretli (75 tl) Banka kartı başvurularında 1800 mAH power bank gönderiyorlarmış Biraz önce duydum yapıkredi nuvo diye bir şey çıkarmış. hangisinde bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 ginaly said: GEd said: günlük faiz oranı 10 küsür diyor, aylık olmasın bu... Lectre said: günlüğe yatırırsan aylık işte. Yıllık evladım o. Aylık %10 faiz mi olur. doğru diyorsun öyle olsa çalışmazdım ben asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Lectre said: fenn said: Ulaşım kampanyası güzelmiş. %50 iade var anlaşmalı yerlerde. Hesap açasım var tavsiye eder misiniz. Sırf şu yolculukta %50 kampanyası için açacağım gibi. Bu arada 110,000 üye 15,000 kredi kartı üyesi yapmışlar. Kredi kartı ilk 50,000 den sonra ücretli (75 tl) Banka kartı başvurularında 1800 mAH power bank gönderiyorlarmış Biraz önce duydum yapıkredi nuvo diye bir şey çıkarmış. hangisinde bu Cepteteb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 30 eylülde bitiyomuş o yoksa çıkartacaktım cepteteb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Uzatirlar diye dusunuyorum, cunku adamlarin koydugu 50 bin kota varken 15 bin civarina anca ulasmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Cepteteb ve nuvo açtırdım bekliyorum. Hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Teb ve enpara gayet iyi ikili oldular benim için... özelllikle transferlerde enpara akıo... Ayrıca şu çok iyi oldu https://ci5.googleusercontent.com/proxy/d-8dXxfB1GfJ6eC7u2rpgRB6fMLTqQwT_S5rtrBkOKnayg4iUmP6T_m7tjmsxQP9TXsp6sT1ZFSuqToiobYF6MkTghUQ6iL9XMT5nSxVUhni6ZFPyjnLK4su=s0-d-e1-ft#http://kampanya.finansbank.com.tr/images/enpara_edevlet_061115_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 o 10 bankada falan var ya. asil e-devletin ici baya iyi olmus herseyi sorgulayabiliyosun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Editor said: Teb ve enpara gayet iyi ikili oldular benim için... özelllikle transferlerde enpara akıo... Ayrıca şu çok iyi oldu https://ci5.googleusercontent.com/proxy/d-8dXxfB1GfJ6eC7u2rpgRB6fMLTqQwT_S5rtrBkOKnayg4iUmP6T_m7tjmsxQP9TXsp6sT1ZFSuqToiobYF6MkTghUQ6iL9XMT5nSxVUhni6ZFPyjnLK4su=s0-d-e1-ft#http://kampanya.finansbank.com.tr/images/enpara_edevlet_061115_1.jpg sadece o bankaya özel bir durum değil o e-devlet girişi. işbankasında da var misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 akpden önce adliyelerde sürünüyoduk sicil kaydı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 herifler oyle balli bi donemde geldiler ki tam boyle iletisim devrimi oldu alayinin ustune kondu dallamalar ya. yani cidden chp nin sucu yok lan bu durumda. yani var da, sans faktoru de cok onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Akpden önce evimizde uhd led tv yoktu ATV'yi tüplü tvde izliyosuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 e-Devlet girişini görmemiştim, iiymiş. Enpara Amazon'dan yapılan alışverişlerde dolar kurunu düzgün çekiyor, tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Dworgian said: sadece o bankaya özel bir durum değil o e-devlet girişi. işbankasında da var misal bende öyle bişi idda etmedim zaten "iyi oldu" dedim E-devlet şifreni bedavaya eve getirip kim veriyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ben ptt'den 3-5 lira bişeye almıştım zamanında edevlet şifremi, pişman değilim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Cepteteb nuvo enpara nin hepsi var bende mutluyum. Isteyene nuvo daveti gonderirim Davetle gelene 31 araliga kadar en az 1 kere harcama yapma karsiligi 10 tl yukleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Cepteteb ilk 50 bin kisiye aidatsiz bonus kredi karti veriyor Ing bank ise 1 fatura talimati karsiligi bonus kk veriyor Ikiside 1 seferlik faizsiz 1000 tl kredi veriyor Amme hizmeti yapayim az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 şu cebteteb'i hep çıkartıyım diyorum, sırf yemek sepetinden baya kar olcak gibi de üşengeçlik hat safhada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 fenn said: Cepteteb ilk 50 bin kisiye aidatsiz bonus kredi karti veriyor Ing bank ise 1 fatura talimati karsiligi bonus kk veriyor Ikiside 1 seferlik faizsiz 1000 tl kredi veriyor Amme hizmeti yapayim az :) Ben öğrenci olduğumdan sanırım cepteteb kk vermedi bana çok kızgınım onlara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 abi öğrenciye vermemek büyük mallık... 2-3 sene sonra çalışmaya başlayınca adam hangi karta alıştıysa ona devam ediyor. sonra ararlar kartımız çok güzel vırıvırı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Editor said: E-devlet şifreni bedavaya eve getirip kim veriyor acaba ? evine getirmeleri ile internetten girebilmen arasında farkı anlatsana bir zahmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 ayrıca sana "sadece orada var dedin" demiyorum, ama insanlar bilgilensin başka bankalarda da var bu e-devlet girişi. bunu söyledim bu kadar basit. http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/subesiz/internet_bankaciligi/islemler/edevlet_sifresi.page http://www.isbank.com.tr/TR/aninda-bankacilik/bireysel-internet-subesi/Sayfalar/bireysel-internet-subesi.aspx http://www.denizbank.com/acikdeniz/internet-bankaciligi/yenilikler/e-devlet-kapisina-giris.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Anlamadım ... Sonuçta tamamen evinden çıkmadan ayrı bir zaman harcamadan e-devlete girebilmenin tek yolu. diğer bankalarla bi ilişkin yoksa napcan ? bankaya gidip hesap açman gerek dimi ? en parada sonuçta öyle bişi yok Geliyorlar kendileri sana bilgileri vermiyorlarmı ? evinde hesabın açılmıyormu benim bahsettiğim bu. Niye kastırdın ya şukadar minik bir detay için ? işte bu sırf önyargıdan kaynaklı anti-tez tepki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar