Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakalandık


traptorex

Öne çıkan mesajlar

İçerik Kişisel/Garbage arası geldi bana konu dışından ziyade.

Ya erkek gibi "bırakmıyorum sanane lan" diyip devam edecektin, ya da bırakacaktın. Pısırık pısırık "biriktim kiricim" diyip de gizli içip yakalanırsan elbet trip atar, öyle boşasam mı falan diye delikanlılık yapmak için çok geç.

Evi arıyordu diyip kesmişsin hikayeyi bir de, eve de mi zulaladın bıraktım dediğin halde, üstüne koku mu sinmiş, beklemediğin bir yere geldi de içerken mi gördü nedir. En civcivli yerinden mahrum kaldık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Belli ki önem verdiği bir konu ve sen bir hata yapıp yalan söylemişsin, üstüne daha büyük bir hata yapıp yakalanmışsın. Birkaç gün çekeceksin geçecek tribi, başka türlü mucizevi bir yolu yok.

Bu süreyi "ne yapayım bırakamıyorum hayvan gibi triyakiyim ama seni de kırmak istemedim" diye geçmen, tripler bitince tekrar bırakmak zorunda kalmaman açısından faydalı olur. Çabuk geçsin diye "valla bu sefer bırakıcam" yoluna girersen 3 ay sonra yine aynı noktaya gelirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an her yaptığınla göze batarsın. Olayı bırakamıyorum şu mereti bak yalan bile söylettiriyor diyerek acıma tarafına oyna yoksa işin zor. Şu an söylediğin her şey aleyhine kullanılacak bu yüzden asla inkar etme.

Zaten kadınlar sordukları soruların çoğunun yanıtını bilirler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Hem yalan söyledim hem yakalandım hem de karının tribini çekemiyorum, boşamıyım şimdi başka nasıl yaparız" seviyesinde sığ bir adama bilimsel olarak sigara bıraktırmanın mümkün olmadığını kabul edip ona göre yazmıştım ben.

Yoksa tabii ki "e bırak" en doğal ve mantıklı cevap.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence karısı en başından bu yana sigara içtiğini biliyordu ve bakalım nasıl yalan söylüyor, yalan söylerken hangi kelimeleri kullanıyor, yüz ifadesi nasıl gibi iyice analiz etti ve bu saatten sonra yalan söylemesi imkansız gibi bir şey. Geçmiş olsun. Her tartışmada sana bunu suratına vurabilir hazırlıklı ol.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evlenirken içmiyor muydun bu arada, ya da bırakma sözü mü verdin? Öyle bir şey yoksa "beni böyle sevmedin mi olm evlenince çok değiştin, bırakmıyorum lan daha çok içicem senin yüzünden" diye kontra-trip atabilirsin. Böylece turn-based tripleşme oyununda hamle sırasını karşıya paslayıp azıcık dinlenmiş olursun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın anası babası değil karısı lan bu, ne kadar cam açsan dışarıda içsen gene siner ve bir yerde alır kadın o kokuyu. Elbisene siner, sakalına siner, içtiğin sigara aşırı light olanlardan değilse boğazına genzine bile siner.

Kırk yılda bir cigarillo denen nanelerden içtiğimde kendime bile leş gibi kokuyorum; dişimi fırçalayıp üstüne gargarayı burnumdan genzime falan çekiyorum, 10 dakika uğraşıyorum, anca gidiyor kokusu. Boktan bir özenti aksesuarı için bu kadar çile çekilir mi gizli içip?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...