hattok Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 http://pokemon-revolution-online.net Fanmade yapım ama sanırım suanda dünyadaki en iyi pokemon mmosu.Oyunda eski nintendo kafasında ilerliyorsunuz (sanırım hikaye aynı ben henuz broktan badge alabildim) Ve birinci pokemonunuz arkanıza takılı şekilde ilerliyorsunuz haritada diğer insanların yaptığı şeyleri görebiliyorsunuz.Henuz çok ilerleyemedim ama ilk şehirlere gelenler Bisiklet ya da işte binilebilecek pokemonlara binip daha hızlı gidebiliyorlar gizli yerlere girebilmek için cut vs gibi skiller var normal oyunda olduğu gibi baya güzel ben baya sevdim ama HABLAS ESPANOLLAR her zamanki gibi shit tier community sarmış durumda oyunu. Oyunda yeni nesil pokemonlar da bulunmakta. Ben charmender ile başladım level16da charmeleon oldu. Yanına ratata pidgey aldım :D bir tane daha aldım böyle göbeğinde içe doğru çizilen yuvarlak olan kücük kuyruklu bi su pokemonu. (broku yenmek için su pokemonuna ihtiyacınız var direkt super effective olarak vuruyorsunuz beleşten 2k 2k xp xd) Oyunu baya beğendim yeniyim henuz klasik pokemonu renkli yapıp üzerine güzel online bi sistem kurmuşlar acayip hoşuma gitti. Shinny pokemonlarda var ne işe yarıyor bilmiyorum :D Bir kaç ss koyayim kendi oyunumdan xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Nintendo çekici geçirir yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 site göçmüş yoksa hoşuma gitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 site gelmiş register çökmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Aa Ben bakarim buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 giremedik pokumuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=p4Q50F-b3cg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 süper fikirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 varmı oynayan şuan patide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 indiremedim ben bunu. link var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Ninlempis said: indiremedim ben bunu. link var mı? http://pokemon-revolution-online.net/Forum/viewtopic.php?f=14&t=4563 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 barbu said: Aa Ben bakarim buna. Unutmusum bunu ben. Bakayim bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 merak edip bakayım dedim ama bağlanmıyor ki, server dolmuş. çok bekletmiyor girebildim. eh meh. olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Oynarım ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 hangi versiyon bu fire red mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 gel keçim ol versiyonu. : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Genjler gelsenize oyuna oyun çok tatlı yellow serverındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 ben bunu oynarim aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Oynayın oynatın aga guild kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Aynen agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar