SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Peregrin said: config dosyasi yazdim o kadar, emek var emek. mesaj kutun dolu abi yazamiyorum. Config pls asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 module silinmiş inventoryden, wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Peregrin said: Xenocide said: vay be. oyunun diğer oyunlar kadar gerekli olmadığı kanaatine varıldı diye botlar, hileler, trackerlar falan havada uçuşuyor. ne kadar da legal. gerçekten oynayanlar önemli değil, çünkü siz oyunun gereksiz olduğu kanaatine vardınız. önemli olan o. legal ya da illegal olmasi umurumda degil racial passive'den dolayı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Peregrin said: config dosyasi yazdim o kadar, emek var emek. Standart config dosyası o yalnız çok değişmiş gibi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 kendime gore degistirdim 3-4 yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Peregrin said: kendime gore degistirdim 3-4 yeri abi mesaj kutun dolu ama ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 yok lan ne dolusu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 mulgear6 said: Emeğine sağlık. Bi boka yarasa emeğin zaten... İstemeden güldüm ahuas:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Zirilyon tane bot var githubda, example config dosyalariyla beraber. Boku cikmis halde bu bot mevzusunun ve oyunun. Niantic'in de "minor text update" den baska bisey yaptigi yok suan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 bu kadar kötü bir oyun botsuz oynanmaz bence, adamlar sırf isim üstünden prim yapıp dandik bir oyun çıkarıp hiçbir geliştirme sağlamıyorlar. skill gerektirmeyen basic bir oyun flappy bird'de bile daha çok skill gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 monoscope said: bu kadar kötü bir oyun botsuz oynanmaz bence, adamlar sırf isim üstünden prim yapıp dandik bir oyun çıkarıp hiçbir geliştirme sağlamıyorlar. skill gerektirmeyen basic bir oyun flappy bird'de bile daha çok skill gerekiyor. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 beğenmeyenler oynamasın abi. beğenmeyen insanlar neden hack yapmak zorunda hissediyor kendini ? bi de birbirlerini haklı bulup seviniyorlar falan sdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 daha turkiye'ye cikmamis oyunun sjwligini yapiyorsun abi? Hayir bende pokemon oynayan falan adamim en son X&Y oynadim, Sun preorderda misal. Oyunun pokemon ile alakasi yok. Sadece meraktan kurcaliyorum su anda botlari. Ha benim botlarla ugrasmam oyunun ciddi ciddi kotu oldugu gercegini degistirmez ki. Dedik iste pokemonun skin'i gecirilmis ingress. O kadar kaliteliyiz o kadar mobil oyun bilgimiz var oyunlarda diyorlar. Serverlari bile hala toplayamadilar. Gercekten komiklik derecesinde bir rezalet var hem oyunun sistematigi hem de kalitesi acisindan Ciddi anlamda kotu olan bu oyunu duzgun oynayipta kendinizi savunma gereksiniminde hissetmeyin abi. Gerek yok. Parali bir oyun degil. Adamlar botlara karsi herhangi bir onlem almis degiller. Kullaniciyi dusunme gibi bir durumlari yok. Yapilan elestirilere bile yavsakca cevap veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 http://i.imgur.com/TrO87DC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 pokemonlarin yerini gösterecek bi site vardi link atabilecek varmi bide bot varmis varmi yardimci olabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Arkadaşlar, oyunda tamam hile engellememiz gereken bir şey değil. Bizim sorumluluğumuz değil. Ama yok kod yazdım yok değiştirdim... Sitede zaten hack, bot hepsini konuşmak yasak. Ya hepsini geçtim, burada bu kadar adam hileden gözünüzün önünde şikayet ediyor, rahatsızlığını belirtiyor. Az anlayışlı olun ya. Az empati be. Mesajların büyük çoğunluğunu temizledim son bir kaç sayfadaki. Hala kimseyi banlamadım, ama bu demek değil banlatmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 SenariouS said: Ciddi anlamda kotu olan bu oyunu duzgun oynayipta kendinizi savunma gereksiniminde hissetmeyin abi. Şurası yalnış ama diğer tarafları doğru. Düzgün oynayan adam tabii ki GPS kullanandan, bot kullanandan daha iyi bir oyuncudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 http://oi66.tinypic.com/2zxqzjr.jpg tamamen alın teri, lvl 14 oldum. snorlax yumurtadan çıktı az önce. birde bu gün oyuna bağlantının kötü olduğu bir anda lure module um yok oldu kullanmadan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 MrLevie said: Arkadaşlar, oyunda tamam hile engellememiz gereken bir şey değil. Bizim sorumluluğumuz değil. Ama yok kod yazdım yok değiştirdim... Sitede zaten hack, bot hepsini konuşmak yasak. Ya hepsini geçtim, burada bu kadar adam hileden gözünüzün önünde şikayet ediyor, rahatsızlığını belirtiyor. Az anlayışlı olun ya. Az empati be. Mesajların büyük çoğunluğunu temizledim son bir kaç sayfadaki. Hala kimseyi banlamadım, ama bu demek değil banlatmayacağım. Benim mesaj da ucmus arada :P Mesajim daha cok 100 dolara veriyim configle birlikte, emek var diyen arkadasaydi aslinda. Herneyse, amacim hileyle oynamayi hakli cikarmak falan degil, keza oynamiyorum bile. Ilk 3-4 gun bakindim oyuna biraz, sonra botlari kurcaladim, gg normk. özetle Senarious aciklamis zaten. User feedback umurlarinda bile degil heriflerin, ve daha önce de dedigim gibi hala minor text fix virt zirtla ugrasiyolar. Herkesin kendi tercihi oynayip oynamamak durum bu haldeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Nasıl yüklüyoruz ios'a? Bir link verdiler hipstore mu ne, şu anda yüklenemiyor diyip duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Jailbreak varsa AppCake'te var. yoksa abd hesabı aç, oradan indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Nako said: Nasıl yüklüyoruz ios'a? Bir link verdiler hipstore mu ne, şu anda yüklenemiyor diyip duruyor. Oyundan mı bahsediyorsun? Eğer öyleyse eski sayfalarda birisi avustralya hesabı açmıştı paticik için. Apstore'a o hesapla giriyorsun indiriyorsun direk bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 abi bugun kugulu'da yedi kisi oturup 4 kere gym aldik. hemen saldiriyor pezemenkler. tek basima 3 kere gym devirdim dragonite 2k vardi hem de icinde. isin komigi herkes birbirini goruyor oynarken. boyle kisik kisik bakisiyoruz arada kirmizi takimin kizlariyla. mavi ve kirmizi savastilar. gym bosaldi, kondum hemen sonra. tesekkurumu de ettim ama. aynisini da bana yaptilar sonra. :/ gym bosaldigi an konma olayini biraz degistirseler iyi olacak aslinda. bu arada gym'lerin levellarini dusurerek alabiliyorsun onceki sayfalarda sormus birisi. 3 level ise girdigin, 3 kere falan dovusmen lazim sanirim. 0 oldugu zaman gri oluyor ve aliyorsun. sonra trainleyerek lvl arttirabiliyorsun. 9 lvla cikan olmus sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Pokemonların spawn yeri ile LvLları alakalı mı yani benim ankarada güven parkta spawn olacak A pokemonları statları ile Altınparkta spawn olacak B pokemonları statları ortalaması eşit mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 sanırım alakasız, levele göre arttığını gözlemledim. Bende update to continue dedi, sonra update ile google play'e yönlendirdi orada da not available for your country depduru sizde de oldu mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar