Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 çorumlularla yozgatlılarla oynarsınız işte central parkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Ben Sultan Ahmet meydanını tercih ediyorum ülkemden dışarı çıkmıyorum yine de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 ben fake gps filan kullananların mesajlarını ignoreluyorum direkt ^_^ bu arada niantic'e mail atıcam böyle yapmayın ya yakalanabiliyo pokemonlar 10-15 topta (ilkinde kaçmazsa tabi) geldiği gibi ekrana kaçsın bu ne böyle çok kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Ben oynayamadım diye çarpıldı. http://motherboard.vice.com/read/damn-pokemon-go-now-has-less-than-2-stars-in-the-app-store?utm_source=mbtwitter Damn, 'Pokémon Go' Now Has Less Than 2 Stars in the App Store Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Güven park gene çoşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 güvenparkta pokemon nöbeti var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Ben bıraktım hepten. Tek zevkim gezip avlamaktı, trackingi de kaldırdılar hiç tadı tuzu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Bebelere poketopu satiyorum 2 gundur. Umarim bu batakligiyla knight online gibi fenomen olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 :D 2 paket malbuşa poke stop şahane fikirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 CIA nin oyunu bunlar zorla yurutup kilo verdiriyor siz de surekli fast food a yoneliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 np, mcdonaldslar yakinda gym olcak official, herkes geri sismanlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 hayırdır, trade mi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 ya updateten beri pokemon yakalanmıyo resmen https://www.reddit.com/r/pokemongo/comments/4vo4yb/am_i_the_only_one_whos_more_pissed_off_about_the/ millet de baya şikayet etmiş 25 lvl oldum bi tane dandik pidgey için 10 tane top harcıyorum sonra kaçıyo çıldırıcam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Top filan kalmadi bende, bir pokemon a 10 top harcatmaya basladi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 10km'lik yumurtadan 900CPlik pokemon çıktı şaka gibi. Top konusuna bir çözüm gelecek bence çok fazla şikayet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 kredi kartınızı sokarsanız sorun çözülür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Gecen gun ilk defa gym olayina girdim. Sorularim var. Simdi basic attack ve special attack var. Yaninda dmg yaziyor bu CP'den bagimsiz mi ? Ayni 2 pokemon special 50 vuruyor biri 300cp biri 1300cp ikisi de 50 mi vuracak o olay nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 mulgear6 said: ya updateten beri pokemon yakalanmıyo resmen https://www.reddit.com/r/pokemongo/comments/4vo4yb/am_i_the_only_one_whos_more_pissed_off_about_the/ millet de baya şikayet etmiş 25 lvl oldum bi tane dandik pidgey için 10 tane top harcıyorum sonra kaçıyo çıldırıcam artık Dun 5 km yurudum telefonu kiricaktim sinirden. Ratata pidgey cikip duruyor, 5 top harciyorum bi kafa atiyo bi zipliyo 50 cplik comar faresi. 5 km boyunca 1 tane guzel poke cikti 800luk lickitung, once razzbery attim sonra greatball 1.den cikti, 2. Den cikti ve kacti toz oldu. Anan dedim ya anan. Pipimizle oynayalim anasini satim zor olmasini anlarim belki de yokoluyor abi delirmemek mumkun degil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Yumurta için yürüme konusunda GPS üzerinden kontrol etmesi dışında harekete de baplı mı yani koşu bandında spoor yaparken telefonu elde tutup koşsak işe yarıyor mu yoksa ille açık alanda mı yürümek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 gps'ten çekiyor, hareket şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 bot fake gps kullanmak isteyen varsa yardımcı olurum çünkü bu botcuları banlamayacaklarsa botsuz oynamak çok mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 applev0dka said: Gecen gun ilk defa gym olayina girdim. Sorularim var. Simdi basic attack ve special attack var. Yaninda dmg yaziyor bu CP'den bagimsiz mi ? Ayni 2 pokemon special 50 vuruyor biri 300cp biri 1300cp ikisi de 50 mi vuracak o olay nasil ? Bende çok pro sayılmam da CP den bağımsız olarak o DMG i vuruyor gibi. Bir kaç deneme yaptım 1k CP li vaperona karşı 1.5klık Jolteon koydum aynı vurdu 750CP lik olanı da aynı vurdu gibi gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 O zaman CPnin anlamı kalmıyor HPsinin artması dışında hepsi aynı vuruyoe ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Bende öyle düşünüyorum. CP'nin olayı sadece HP gibi duruyor en azından şimdilik. Birde rarity işte benim 3k CP lik pokemonum var diyebilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 çok afedersiniz bu soktumun oyunu ne zaman çıkıcak tr'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar