bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 razz yanlışsın şöyle ki: 1) xl-xs cp etkilemiyor 2) pokemon'un max cp'si senin levelın ile doğru orantılı. sen max'a getirdiğinde bir sonraki level'a geçtiğinde biraz daha upgrade edebiliyorsun. 3) örnek veriyorum, magickarp için 50% güçte (bu gökkuşağı gibi şerit) 200 cp ise, bütün buldukların için öyle. birince 50% 200 cp, diğerine 50% 300 cp değil. eğer senin levelın artarsa 50%'de olabileceği cp maksimumu arttığı için artıyor. daha güçlü magickarp diye bir şey yok yani. daha güçlüsünü bulabilirsin veya daha zayıfını oraya getirebilirsin (power up ile) fakat 50%'de kaç CP olduğu ve 100% de kaç CP olduğu LEVELINA BAĞLI OLARAK belli. değişken değil. daha iyi magickarp bulmak demek sende olandan daha çok power uplı halini bulmak demek. baz taban ve tavanı değiştirmiyor. bunu değiştiren sadece levelın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 abi şu 2 gastly'ye bi baksan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 edit geçtim de görünmedi, paylaştığın ekran görüntüsü senin levelın değişmeden mi öyle? ikisi de aynı leveldayken mi böyle görünüyor? eğer öylse ise fark ediyormuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 haa gördüm xs dolu bende asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ikisine de şu an sahibim, dediğim gibi normalde soldakinin cp'si daha yüksekti ama sağdakine 2 kere bastım karşılaştırma yapabilmeniz için. barı hala geride olmasına rağmen daha yüksek cp'ye çıktı. buradan da "dediğim gibi" aynı pokemonlarda daha kaliteli breed olabiliyor. cp'si 10 olan pokemonu siz max lvl'a ulaştığınızda biraz zor max'lersiniz. rare olanlar anca max cp'ye ulaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 daha kaliteli breedden ziyade XL faktörü gibi. rakamlar çok yakın çünkü. XL-XS olmadan elinde başka böyle örnek var mı? bu arada evet ya, XL olan daha düşük CP ne alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 İki foto arasında fark var birinde 93 candy diğerinde 87. pu mu bastın o ara level mı atladın. Ayrıca senin dediğin xl-xs ye göre soldaki xl sağdaki değil yani soldakinin daha yüksek olması gerekiyor? Bir de bir yerde okudupum kadarıyla yumurtadan çıkan pokemonlar lvl cap'in üstünde çıkabiliyor deniyordu. Sende öyle mi bilmiyorum belki ondandır. Arada çok ufak farklılıklar varsa belki de çok küçük bir şansla bundurum gerçekleşiyordur. Onca pokemon karşılaştırmamda ve okuduklarımda benim dediklerim genel geçer kurallar gibi. Şu an herkes tecrübe ettiğini yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Fistan said: xs xl ne xs ve xl pokemon'un hp ve saldırı hızı gibi şeyleri etkiliyor. yine benim gyarados'tan örnek vereyim, hayvan gibi cp kastım mesela buna ama xs. çok hızlı saldırıyo ama gerizekalı hayvanın saldırısı sadece 6dmg, o yüzden standart atağı ile can alamıyorum savaşlarda. anca barı dolacak da special atıcam o 60 vuracak. ama neyse ki xs, çünkü hızlı saldırıyo yine. halbuki xl olsaydı, hem boktan 6 saldırısı hem de ağır olması nedeniyle çöp olacaktı harcadığım dust'lar. yani pokemon xs ve güçlü saldırısı varsa, cp'si de akranlarından daha yüksekse ortaya süper bişi çıkıyor. patır patır döşüyor. bende slowpoke var mesela xs ama saldırısı yüksek, o yüzden gyarados'tan 2-3 kat daha iyi savaşıyo daha az cp olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Abi bu nasıl olmuş sizce? En azından gym lere saldırmaya başlayayım diye yaptım ama kilosu çok düşük :/ boşuna mı yapmışım çok mu tırt? http://i.hizliresim.com/L3jWjj.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 sanssizsansli said: İki foto arasında fark var birinde 93 candy diğerinde 87. pu mu bastın o ara level mı atladın. Ayrıca senin dediğin xl-xs ye göre soldaki xl sağdaki değil yani soldakinin daha yüksek olması gerekiyor? Bir de bir yerde okudupum kadarıyla yumurtadan çıkan pokemonlar lvl cap'in üstünde çıkabiliyor deniyordu. Sende öyle mi bilmiyorum belki ondandır. Arada çok ufak farklılıklar varsa belki de çok küçük bir şansla bundurum gerçekleşiyordur. Onca pokemon karşılaştırmamda ve okuduklarımda benim dediklerim genel geçer kurallar gibi. Şu an herkes tecrübe ettiğini yazıyor. dedim ya göstereyim diye 2 kere power up yaptım düşük cp olana, diğerini geçsin diye. ufak farklılıklar falan değil ya of bi anlatamadım ya. elimdekiler çok benzer olduğu için burada ufak fark var. bazen hayvani fark koyan pokemonlar yakalıyorum. dur göstericem. edit: nese göndermişim gösteremicem, bi machop vardı gelişmişinden daha yüksek cp'si vardı aynı barda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Vaporeon baya lyl, akiyor resmen. Ilk 15lvl icin lvlup yapmaya degecek tek pokemon bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 evet o yüzden herkez aynı düşündüğü için etraf vapor dolu. anti vaporla ağlatıyorum milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Herkeste bir suru pokemon var abi, kurdugun "strateji" ne kadar marjinal ve efektif ve sana has olabilir sence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 2-3 kişi gyme ortak gelse zaten istiyosan hulk'ı koy bişeye yaramıyo sdfd. Takım olayı ciddi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Eevee leri flareon yapınca daha yüksek cp ye ulasıyor sanırım.Pyro yaz 2222 ye gonder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 öyle de, şu an çoğunluk vaporla gezdiği için onun antisine önce yatırım yapmak şu dönemde işleri kolaylaştırıyo. gym'e bi bakıyosun 7 pokemon döşemişler ama 3'ü vapor. bi antisiyle 3'ünü alıyosun zaten. asıl şu gym'ler 10 lvl'a sabitlensin o zaman zevki çıkacak, aynı anda 2 3 kişi girmek gerekecek ve takımların olayı o zaman başlıcak. takım arkadaşın olmadan gym alamıcaksın, anca çok iyi pokemon diziceksin 6 tane ve hepsi yüksek olacak gym'dekilerin antileri olacak vs. ya da çok iyi oynuyo olacaksın dodge falan ama o biraz yalan gibi burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Yumurtadan Cap üstü pokemom cikma ihtimali sanirim dogru. Aksi halde 2000'lik snorlax'i kimse gelistiremez level 20'de. Ayni level'da yakaladigim iki rattata'yi kiyasladim. Biri 39cp digeri 293cp. Gücsüz olanin sahip oldugu Cp yayi neredeyse baslangictayken güclü olaninki sonda. Burdan yola cikarak 39cp'ye sahip olan Rattata'yi cap'e getirebilmek mümkün. Minimal farkliliklar olacaktir ama zaten saldirilari da farkli oldugundan tamamen ayni iki pokemona sahip olmak biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 abicim muhabbet zaten senin dedigin. diyoruz ki, 20. leveldesin ve iki tane ayni tipte ayni isimde pokemon yakaladin, bu iki boceginde yaylarinin max i ayni ama sansina biri basta biri sonda cikiyor. levelin 22 oldu ornegin o yayin max i da artiyor. 20 de 500 iken 22 de ornegin 540 oluyor gibi. level icinde yakaladigin pokemonun cp si de senin sansina min-max arasinda bir random sayi iste. yani ben (bazilarimiz) boyle dusunuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 hauhuh yani ortada kesin bi şey yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 XL ve XS muhabbeti saldırı hızını etkiliyor denmiş; false. Saldırı hızı tamamen move'lar ile alakalı. XL ve XS canı etkiliyor. Şuradan her move'un DPS'ine bakabilirsiniz: http://pokemongo.gamepress.gg/pokemon-moves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 paradoksalkedi said: XL ve XS muhabbeti saldırı hızını etkiliyor denmiş; false. Saldırı hızı tamamen move'lar ile alakalı. XL ve XS canı etkiliyor. Şuradan her move'un DPS'ine bakabilirsiniz: http://pokemongo.gamepress.gg/pokemon-moves kilodaki xl xs canı etkiliyor, boydaki xl xs saldırı hızını hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 her pokemon her yerde çıkabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 XL ve XS'in cani etkiledigine inanmiyorum. Ayni cpye sahip XS pokemonum, XL pokemondan daha yüksek cana sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Buyrun abi, XL vs XS muhabbetini isteyen incelesin: https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/4sieon/an_empirical_investigation_into_the_evolutionary/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 nox ile pokestopları nasıl çeviriyorsunuz, tutup çeviriyorum, dönüyor ama birşey vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar