Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Parkta iki tane kizla kesistim, hayirli pokemonlar dedi abim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 nileppezdel said: vivavale said: abi pokecoin i nasıl elde ediyorum? sonunda zar zor bir pokestop buldum coinim 0 :/ Pokestoplarda yuvarlak şeye swipe yaparak döndürüp item düşürüyosun. Satın almak için değil oralar shop her yerde çalışıyor zaten coin'i oyun içi kazanmanın tek yolu da gym kasmak ama pek gerek olmuyor anladım, peki pokestopların boş olma durumu var mı, yani pokeball sayıları sınırlı mı içerideki? sistem gitmeden önce boştu sanki shop u açtı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Yok abi ben her gittigimde alabiliyorum biseyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 5dkda bir yenileniyorlar ve oyuncuya özel yani başkası kaptı durumu yok. Mesela bi restoran pokestopsa 2 saat yemek ye takıl, 24 kez top alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 off o swipe olayını şimdi çözdüm bu arada geldi server saol @nilep :) ahahah şansıma ne yapayım sürekli try again yiyorum swipe ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bu error olayi nedir cildiricam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 giremiyorum ben server gg diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 pokemona tıklıyorum error diyo kayboluyo ake.bu pokemonları evolve yapınca 1. halleri çöp demi artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 cöp degil, transfer deyince evolve icin candy topluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 çöp derken transferlik yani.ozaman bi pokemon evolve olmuş halinden daha güçlü olamıyo demi bütün pokemonların ilk hallerinin bi önemi kalmıyo candy dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 yani pratikte öyle ama power up'ina da bagli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 yoldaki hamam böceğini pokemın sandım jskdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 telefon desteklemiyor emulatorle açtım starter olarak pikachuyu aldım kapattım lol dursun kenarda. şuna bile mutlu oldum lan ahah.. http://i.imgur.com/sYkNrWV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 daha evolve olmuş pikachu görmedim ben.2 tane var bende 50 coin istiyo evolve için zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 pikachunun evolve olması caiz değil ki zaten? siz hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 yumurtadan snorlax çıktıydı, az power upladım op olacak gibi ya. ilk skilli ghost vuruyor bi de >: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 oyun baymaya başladı level 19 da. doğru düzgün pokemon çıkmıyor, devamlı ratata pidgey çıkıyor onlar da yüksek cp li olduğu için 20 topta bi ratata yakalamak bayıyor. challenge yok bişey yok mal mal top atıyosun çıkmamasını bekliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 gelir heralde pvp vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 pokestop olan dükkanların kiraları artmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Abi gym nasıl oluşuyor? Bir alanda kaç kişi olması lazım? Otomatik mi oluşuyor? Biz yapabiliyor muyuz? İşyerinde baya oynayan var merak ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 gym/stop formu: https://support.pokemongo.nianticlabs.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=319928 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 elesso said: pokestop olan dükkanların kiraları artmış mı? pokestop olan dükkanlar sürekli lure basmalı, sanırım bazıları yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Norak said: gym/stop formu: https://support.pokemongo.nianticlabs.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=319928 oo nays. Peki kabul şartları nedir biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 bilmem bakmadim ama iste park bahce cesme anit heykel cami kilise vs kabul edilir muhtemel ama tabi 40 kisilik sirkete 40 milyon request gelecek boyle, oda var. birde etraf bombos hic bisi yoksa onlara da oncelik verirler bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 close enough http://i.imgur.com/YC8I6E7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar