Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Go

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gündüz tertemiz oynadım iki gündür valla. Akşam oynama fırsatım olmuyor zaten. Odamda rattata yakalıyordum demin dondu, tekrar açtım tekrar çıktı bu kez yakaladım. Öyle... :p

edit: Korax lucky egg 2 kat exp almanı sağlıyor. Her evolve'da 500exp alıyosun. Lucky egg bastıktan sonra geliştirince 1k 1k geliyor öyle yapılıyor
Mesaj tarihi:
pokemonların çok kalabalık yerlerde spawn olmaları gerçekten saçma. bu ingress mapini contrastlı olarak kullansınlar spawnlar için.
cami idi bilmemneydi saçma sapan yerlerde pokemon kaynıyor. geziyorsun ediyorsun normal sokağında, güzergahında 1 tane bile yok.
Mesaj tarihi:
Benim burda 200 metre aralıkla 3 tane pokestop var. Neye göre ayarlıyorlar bu pokestopları anlamadım. İşyerinde En yakın pokestop 1.5 km etraftada 10 km kadar başka yok.
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Gündüz tertemiz oynadım iki gündür valla. Akşam oynama fırsatım olmuyor zaten. Odamda rattata yakalıyordum demin dondu, tekrar açtım tekrar çıktı bu kez yakaladım. Öyle... :p

edit: Korax lucky egg 2 kat exp almanı sağlıyor. Her evolve'da 500exp alıyosun. Lucky egg bastıktan sonra geliştirince 1k 1k geliyor öyle yapılıyor

dafuq iimis, deniim :P
Mesaj tarihi:
İşte benim mesela 7 pidgey 2 rattata evrimleştirecek kadar birikmiş. Yarın da kastıktan sonra cuma günü esas ava çıkmadan önce biriktirip bunları geliştireceğim egg basıp. Sonra avda gelsin rare rare pokemonlar :p
  • Yeni Oluştur...