Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Incense bir halta yaramıyormuş. Umutlanmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Donmalar oyundan soğutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 3 tür yakalıyorum kitleniyo yun top öle duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Incense zaman hilesi hala açık evde şarj bağlayıp açık bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 aynen patlak abi serverlar hiç oynamaya çalışıp da sinirinizi bozmayın çünkü yüksek cpli şeyleri yakalayıp da alamayınca baya sinirleneceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 şu an yüksek cp olay değil level kasmak lazım serverlar kapanıp durmazsa tabi topu attım aldım pokemonu orda göçtü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 akşam vakitleri hep böyle, oyun burada açılınca düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 delirdim donma yüzünden boşa bi tomar top harcadım birde ne zaman donsa en güzel pokemonumu yakalamak üzere oluyorum :) şansımı silkeleyim 30 cp lik zubatta donmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Akşam oynamayın abi gündüz oynayın. Hiç problem yaşamıyorum gündüz ama akşam girmiyo. Gündüz vaktiniz yoksa üzgünüm :( Bekliceksiniz tam versiyonu o zaman ya da rage quit gg normk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Millet akşam abanıyor diye herhalde kaldırmıyor serverlar. Aynı şekilde şuan serverlar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 bugun gunduz de cok dondu bende. yalnız hata atıslarımı iyilestiremedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Anelor said: 20 tane evolve için pokemon biriktirip lucky eggle bastım evolveları. lvl 11 den 14'e geldim 20 dakkada sdf lucky eggle nasil evole basiliyo yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Gündüz tertemiz oynadım iki gündür valla. Akşam oynama fırsatım olmuyor zaten. Odamda rattata yakalıyordum demin dondu, tekrar açtım tekrar çıktı bu kez yakaladım. Öyle... :p edit: Korax lucky egg 2 kat exp almanı sağlıyor. Her evolve'da 500exp alıyosun. Lucky egg bastıktan sonra geliştirince 1k 1k geliyor öyle yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Beşiktaş pokemon oyuncusu kaynıyor resmen. 2li spotlara atılan lure'lar falan efsane ortam var. birbirine telefon açıp şurda şu var diyen insanlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Abi atışlarda problem istemiyosanız pokemon yakalama ekranı çıktığı gibi parmağınızı aşağıdan yukarıya swipelayın. Çıktığı gibi fırlatıyosunuz zaten pokemon geriye gidene kadar kafasına yiyo topu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 cıkar cıkmaz top da cıkıyo bende, onceki sayfadaki video gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 pokemonların çok kalabalık yerlerde spawn olmaları gerçekten saçma. bu ingress mapini contrastlı olarak kullansınlar spawnlar için. cami idi bilmemneydi saçma sapan yerlerde pokemon kaynıyor. geziyorsun ediyorsun normal sokağında, güzergahında 1 tane bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 yerleşim yerleri direk ölü. mecidiyeköy'de zubat dışında pokemon yok, 1 tane pokestop var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 yeniköy sahil baya iyi ya. istinye tarafı dedgaem bir tane pokemon yok o kadar yolda, pokestop aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Benim burda 200 metre aralıkla 3 tane pokestop var. Neye göre ayarlıyorlar bu pokestopları anlamadım. İşyerinde En yakın pokestop 1.5 km etraftada 10 km kadar başka yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 benim ofisimden iki pokestop u hareket etmeden lootlayabiliyorum. bugün kurdum oyunu, top stacklemekten çanta doldu asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 googlemaps'teki ilginç yerlerle çok gidilen gezilen yerlerin kombinasyonu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Benim de evde 2 tane pokestop var. Evde toplari biriktirip ise yururken ve iste harciyorum :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 nileppezdel said: Gündüz tertemiz oynadım iki gündür valla. Akşam oynama fırsatım olmuyor zaten. Odamda rattata yakalıyordum demin dondu, tekrar açtım tekrar çıktı bu kez yakaladım. Öyle... :p edit: Korax lucky egg 2 kat exp almanı sağlıyor. Her evolve'da 500exp alıyosun. Lucky egg bastıktan sonra geliştirince 1k 1k geliyor öyle yapılıyor dafuq iimis, deniim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 İşte benim mesela 7 pidgey 2 rattata evrimleştirecek kadar birikmiş. Yarın da kastıktan sonra cuma günü esas ava çıkmadan önce biriktirip bunları geliştireceğim egg basıp. Sonra avda gelsin rare rare pokemonlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar