xaty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 google ile değil de account oluşturarak girilmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 sanssizsansli said: İncubatore koyuyosun sonra yumurtanın kmsi kadar yürümen gerekiyor. Quest gibi düşün. Bitince pokemon veriyo sana. yürürken oyunun açık olması gerekiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Ufaklığın odasında pokemon çıktı şimdi deli gibi evde pil bitiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Tabi açık olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Lancelion said: Mithat said: Haritası var mı bunun? Ben mesela tatildeyim , evin oralarda nerde pokestop ve gym var bakmak istiyorum , bi yolu var mı? https://www.ingress.com/intel aradigina en yakin harita bu google play hesabı olmayanlar için harita yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Resmi olarak çıktıktan sonra "evrimi meşrulaştırıyor" diye banlenecek TR'de diye korkuyorum sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 ÇIKSIN ARTIK KÜÜFÜR EDİCEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 benim bildigim blizzard 1 seneye kalmaz pat battles go'yu cıkarır bizde cayır cayır oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 hearthstonedaki kartları koyar işte. adam gibi combat, trade, clan, gült bi şeyler de yaparsan cayır cayır oynanır valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 hsden ziyade wowdaki pat battleı bence mobillestirir. hatta coktan ısı gucu bırakıp yapmaya baslamıslardır bunlar simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 augmented reality olayı, milleti koltuktan kaldırıp göt ufaltmaya yöneltmeleri falan çok güzel gelişmeler bence de ama şu pokemon baya komik ya. içi tamamen boş sırf pokemon aşkı yüzünden insanlar bakıyor, eğer içini doldurmazlarsa 1 ay sonra sadece bebeler kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=LSzawDXyRUk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 bingildak said: augmented reality olayı, milleti koltuktan kaldırıp göt ufaltmaya yöneltmeleri falan çok güzel gelişmeler bence de ama şu pokemon baya komik ya. içi tamamen boş sırf pokemon aşkı yüzünden insanlar bakıyor, eğer içini doldurmazlarsa 1 ay sonra sadece bebeler kalır. evet şu haliyle cacık etmez. İşin içine, yıllarımızı verdiğimiz gameboy bilgisini kullanarak casual plebleri ezebileceğimiz teknik derinliği sokmaları lazım asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 simdi bir ben bir gym yanci olarak girdim. ama bir saat sonra dayak elime hic birsey gecmiyor dimi bu durum da? https://i.hizliresim.com/9LzjW3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Absolut said: Mesela bu durumda benim en yuksek CPli olanı mı kasmam yoksa ikinci gergadanımsıyı mı kasmam lazım? Veya hepsini mi kasıyoruz nedir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Hiçbişey kasma abi. Pokemon yakalayıp level atlamana bak. Şuan harcadığın şeylerin verdiği cpden daha fazla cpye sahip pokemonları ilerleyen levellarda yolda buluyosun. O harcama işini çok sonra yapmak lazım. Şimdi bırak biriksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Seele said: simdi bir ben bir gym yanci olarak girdim. ama bir saat sonra dayak elime hic birsey gecmiyor dimi bu durum da? https://i.hizliresim.com/9LzjW3.jpg senin sanmıştım pardon, bu adamın nasıl bir bilinçaltı var diye düzeltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 battery saver i aktif ettiyseniz ekrana yapisik olmaya gerek yok, telefonu kafaustu cevirince uyku moduda geciyor oyun birsey cikinca titresim vs haber veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 kavurma said: Seele said: simdi bir ben bir gym yanci olarak girdim. ama bir saat sonra dayak elime hic birsey gecmiyor dimi bu durum da? https://i.hizliresim.com/9LzjW3.jpg senin sanmıştım pardon, bu adamın nasıl bir bilinçaltı var diye düzeltiyorum. bilincalti benim istersen acikliyim ha nedersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Seele said: simdi bir ben bir gym yanci olarak girdim. ama bir saat sonra dayak elime hic birsey gecmiyor dimi bu durum da? https://i.hizliresim.com/9LzjW3.jpg shopa gir, sag ustte gym defence bonus tarzi birsey var gunde 1 kere alabildigin. savunan tek pokemon varsa orada 1 yazar. ona tiklayinca bonusunu aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 eyvallah sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Ben kırmızı takımı seçtim. Neden derseniz Turk bayrağı falan filandan daha çok kırmızı olur diye düşündüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 cCc yüreğine sağlık güzel düşünmüşsün cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Mavi Yunan, sarı da erkek adam rengi değil. :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 evden ulasilabilen pokestop ne iyimis (:D toplari falan gectim paso yumurta potion topluyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar