Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

la'de sokakta kalınır mı?

roket adam

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Peki çocuklar sormak isterim, ananızın babanızın durumu var. Yurtdışına çıkmışsınız. Neden garda uyumak? Neden havaalanından atılınca kötüsünden de olsa bi hostele gitmek yerine otelde yatmak?

Roket sen de entel kuntel fikir gelir işte ilham milham saçmalıyorsun, bok gelir sana bu kafayla ilham. Değişik bişey istiyorsan intothewild özentisiysen git doğaya moğaya ağaçlara kerkin.

Erasmus bursuyla hem yaşayıp hem avrupayı geziyordum ben. Son geceleri ya da aktarma yaptığımız günleri ulaşım merkezlerinde geçiriyorduk. Yaygın zaten nispeten.

Kendi adıma konuşmak gerekirse ailemin durumu iyi ama ben kendi başımın çaresine bakmayı seviyordum. Ha şimdi otel yerine garda yatar mısın? dersen yatmam tabii, iyi kazanıyorum nispeten ve 5 yıl önceki kadar genç ve maceracı değilim :>

Ha ama bir çok insan tanıdım, avrupanın farklı bir yüzünü gördüm bu sayede. Anlatacak bir sürü anım oldu, 5 kuruş paranın nelere yeteceğini anladım ve survival skill'im bayağı arttı sdfkjg
Sosyal ağlarda paylaş

LA'e kadar gidip sokakta kalmak kusurabakma roketcim ama oksimoron kalmıyo mu biraz?

Fas'a, İran'a vs. gidebilirsin, bu ve benzeri yerler hem beyne refresh atmana hem macera yaşaman hem ufkunu genişletmene faydalı olur. LA'de sokakta kalmak değil, o daha çok bence bu kadar çalışıyom ediyom ama çocuum olursa babam vaktinde amerika'ya gidip sokaklarda kalmış şeklinde çok çalışarak geçirdiğin vakitlerin prim öcünü almak motivasyonuna benziyor.

ne dedim lan ben skljdffdsjkl
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...