dana22 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 ole kuru kuruya into the wild de neymis madem doga diyorsun once bir agac dik onu sula buyut.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 interrail yaparsan evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor, 20 günde sonra hostel parası bile kalmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 adam bu tribi istiyor heralde. temiz bir dövdür kendini karşim, çiçek gibi olursun. kaldırım ol, su ol, kaşık ol. https://youtu.be/WTgbQ6pLXaI?t=6m41s https://youtu.be/WTgbQ6pLXaI?t=8m23s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Editor said: Hmm kalmak kelimesi biraz yanlış olabilir sabahlayabilirsin diyim :) lokasyonu yolla bana en yakın VIP party e sokarım seni SONRA BANA KIZIYORSUNUZ SIZOFREN DEYINCE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 kimin altısın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 sokakta kalmaya ozenenler bi gun gitmeyin bakalim eve anahtar cebinizde dolanın gecenin bi vakti yasadiginiz sehirin sokaklarında tecrube edinin once sonra la mi gidersiniz nereye giderseniz gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 axedice said: Peki çocuklar sormak isterim, ananızın babanızın durumu var. Yurtdışına çıkmışsınız. Neden garda uyumak? Neden havaalanından atılınca kötüsünden de olsa bi hostele gitmek yerine otelde yatmak? Roket sen de entel kuntel fikir gelir işte ilham milham saçmalıyorsun, bok gelir sana bu kafayla ilham. Değişik bişey istiyorsan intothewild özentisiysen git doğaya moğaya ağaçlara kerkin. Erasmus bursuyla hem yaşayıp hem avrupayı geziyordum ben. Son geceleri ya da aktarma yaptığımız günleri ulaşım merkezlerinde geçiriyorduk. Yaygın zaten nispeten. Kendi adıma konuşmak gerekirse ailemin durumu iyi ama ben kendi başımın çaresine bakmayı seviyordum. Ha şimdi otel yerine garda yatar mısın? dersen yatmam tabii, iyi kazanıyorum nispeten ve 5 yıl önceki kadar genç ve maceracı değilim :> Ha ama bir çok insan tanıdım, avrupanın farklı bir yüzünü gördüm bu sayede. Anlatacak bir sürü anım oldu, 5 kuruş paranın nelere yeteceğini anladım ve survival skill'im bayağı arttı sdfkjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 survival skilim arttı derken kompartmanda tek beyaz senken etrafın siyahilerle mi doluydu anlatsana biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 deadwoll güzel şeyler yapmış, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 LA'e kadar gidip sokakta kalmak kusurabakma roketcim ama oksimoron kalmıyo mu biraz? Fas'a, İran'a vs. gidebilirsin, bu ve benzeri yerler hem beyne refresh atmana hem macera yaşaman hem ufkunu genişletmene faydalı olur. LA'de sokakta kalmak değil, o daha çok bence bu kadar çalışıyom ediyom ama çocuum olursa babam vaktinde amerika'ya gidip sokaklarda kalmış şeklinde çok çalışarak geçirdiğin vakitlerin prim öcünü almak motivasyonuna benziyor. ne dedim lan ben skljdffdsjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 fasa giden olursa pm atsın marok hosuma gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 mr robot u çok izlemeyin böyle oluyor sonra. pokemonu da çok izlemişlerdi sonu kötü olduğu sonra pikaçu diye atlayanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 ben gitmiştim fas'a, iran'a da yakında gideceğim gibi kfdjlsd her şeyin en iyisini ben yapıyom mesajı atmışım adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 gitme paran yoksa. otur evinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 " la'de sokak " diye okuyan bir ben miyim ya? istanbul'da bi fransız sokağı falan sandım ülkücüler basıyor diye kalınır mı diye soruyo sandım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 GokTuRK said: mr robot u çok izlemeyin böyle oluyor sonra. pokemonu da çok izlemişlerdi sonu kötü olduğu sonra pikaçu diye atlayanın. abi charizard değil miydi o ya ? pikaçu uçmuyor çünkü malum, o zaman da charizard diye duyduydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 bence istese pikacu da ucar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Pikachu 657 ye tabi olarak tedasta calisiyor 7 senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 şunu homelesslara sor da bi dövsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Grego said: adam bu tribi istiyor heralde. temiz bir dövdür kendini karşim, çiçek gibi olursun. kaldırım ol, su ol, kaşık ol. https://youtu.be/WTgbQ6pLXaI?t=6m41s https://youtu.be/WTgbQ6pLXaI?t=8m23s videolar hasdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 taş taştır abi, orafa kafayı koyduğun zaman anlarsın taşın taş olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar