roket adam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 şu sıralar malum ülke gündemi, işin kötü olması, gelecek kaygıları ve benzeri saçmalıklardan ötürü tam olarak tıkanmış durumdayım. haftalardır düşünüyorum bir çıkar yol bulamıyorum. içkiye eğlenceye vurmaktan, işe abanmaya kadar her şeyi denedim, yok. ilham verecek, farklı şeyler düşündürtecek, ufkumu açacak bi ara vermem lazım. biraz iznim var. bi 9 günlüğüne izin alıp, sırt çantası / laptop / telefon modunda los angeles'a gitsem, sokakta falan kalsam sabahlasam pislik çeksem, sizce aklıma değişik bir şeyler gelir mi, yoksa zenciler tarafından sokakta sıkıştırılıp üstüne bi de elimdeki telefonu bilgisayarı da kaptırır mıyım? param var ama harcayamam. bilet parası artı birkaç yüz dolarlık bütçem olduğunu farzedin. tam bir evsiz gezisi olmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 duydugum en saçma fikir niye los angeles ergen misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 sokakta birakmazlar, polis gelir morga tasitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 yok canim..hepsi tamamen senin kuruntularin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Hmm kalmak kelimesi biraz yanlış olabilir sabahlayabilirsin diyim :) lokasyonu yolla bana en yakın VIP party e sokarım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 cabuk party.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 aquila said: sokakta birakmazlar, polis gelir morga tasitir.en dogru yorum bu olmus lol la en yanlis yerlerden biri bu is icin yanlis mesaji alintilamisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 2000-4000 TL arası uçak parası verip evsiz gibi takılmaktansa git Belgard'a krallar gibi yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 otel bulamayınca 1 gece ny central parkta uyumuştum ama gerçek anlamda götüm donmuştu, la sıcaktır sorun olmaz herhalde. Dikkat etmen gereken belli bir saatten sonra kapanıyor parklar, polis devriye atıyor, yakalanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 beyler şunu bi düzelteyim, mantık herhangi bi yere gitmek değil. amerikaya gitmek istiyorum. balkanları avrupayı falan iyi kötü gezdim. gidip eğlenme kafasında değilim yani. görüşmek istediğim birkaç adam var o civarda çalışan, girişimcilik bilişim vs muhabbetine gidicem yani. silikon vadisini falan gezcem. san francisco'ya gidicem aslında la değil ama bilet fiyatına göre ikisinden biri olucak. SF'e göre de tavsiye verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 hostel mostel takıl ne sokağı la i bırak direk san diegoya git 2 saat uzaklıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Büyük şehirde sokakta kalınmaz. Şehrin yakınında havalimanı varsa orda uyu geceleri, selanikte ve lizbonda(edit: abartmışım) öyle yapmıştık biz baya rahat olmuştu. Dipnot: sokak, park, meydan, havalimanı, otogar, sokakta tanıştığımız birinin evi vb birsürü yerde çift olarak konaklamışlığımız var eskişehirden lizbona kadarki coğrafyada, gel gör ki pariste götümüz yememişti sokakta kalmayı. Muhtemelen la de benzerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 adam jack Kerouac terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 şükrüde kalırsın ya. ülkenin tam öbür ucu ama sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Vizyonsuzluga gel sv bilisim diyor 1 hafta 350 dolar hostele para vermel istemiyor git tabi sokakta kal bi hafta dus alma koka koka aokagin tozu pisligiyle gorus adamlarla ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 hahahaha son zamanlarda duyduğum en saçma şeydi ya, teşekkürler paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 feybuga sacma sapan quote lar da yazıyodur bu roket :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 abi hayatınızda hiç sokakta sabahlamadınız mı harbiden? Ben defalarca yaptım yani, gezerken de yaptım, çok da iyi oldu. Şu izole seyahat kafasından çıkarsanız değişik tecrübeler edinebilirsiniz, hayat tatil köylerinden ibaret değil yani. 5 star olmayan geziler de güzel olabiliyor. güvenlikle alakalı bir sıkıntı olmayacağını bilsem ciddi ciddi giderim, konuyu açma sebebim de bu zaten. ama böbreği kaptırırsın denmiş, işte o sakat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 LA downtownda staples center civarında bile onlarca evsiz görmüşlüğümüz var bankta, ana cadde kaldırımında kalan vs. ha ama hiçbirinin böbreği bile para etmeyecek tipte adamlardı o ayrı. öyle biriysen denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Havalimanında yat dedim işte şehre yakınsa. Kaptırmazsın hiçbir yerini. Lakin laptop taşımanı çok tavsiye etmem. Couchsurfing ve airbnb de baksana bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 sokakta sabahladık ama 1500 dolar ucaga verip 50 dolar hostel parasını da esirgemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 sokakta sabahlamanın nasıl güzel bir yanı olabilir ki kaldırımda yatmayı övmüşsün resmen şehirden uzaklaşıp çadır kurmakla karıştırmışsın bence gez dolaş yorulunca da yatağı olan bir odada yatarsın rahatcana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 "roket adam" said: abi hayatınızda hiç sokakta sabahlamadınız mı harbiden? Ben defalarca yaptım yani, gezerken de yaptım, çok da iyi oldu. Şu izole seyahat kafasından çıkarsanız değişik tecrübeler edinebilirsiniz, hayat tatil köylerinden ibaret değil yani. 5 star olmayan geziler de güzel olabiliyor. güvenlikle alakalı bir sıkıntı olmayacağını bilsem ciddi ciddi giderim, konuyu açma sebebim de bu zaten. ama böbreği kaptırırsın denmiş, işte o sakat :) Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka seyahatiniz yok denecek kadar az. Her aktiviteyi kentkartla yapıyorsunuz. Gezme kültürünüz yok. Sokakları tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Geziyorum diyeniz de tatava. Dünyanın her yerini gezdim diyo, ara sokakta bir bankta uyumamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür. Yani başını sokacağın çatıya para vermenin leşliğinden dem vurdum ben, bir iki yerde para verilir. Bursa için de öyle. Diğerleri iğrenç. Benim zihin yapım böyle, kültürüm böyle. başkası beğenmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 laptopı unut bi kere. sokakta kalcaksan zengin görünmemelisinki o sokakta yaşayan yada zor durumda olan insanlar seninle empati kurup yardımcı olabilsin, en azından zarar vermesin. aynı şekilde üstünü başını ve tipini öyle bi ayarlamalısınki bi işyerine markete yada bir ortama girmek gerektiğinde bu çapulcu nerden çıktı ıyyy pis kokuyodur çıkarın şunu demesinler. yada parkta orda burda otururken bi köşede kıvrılmış uyurken senin durumunda olanlar bu züppede nerden düşmüş buralara şunun ifadesini bi alalım bakalım bişeyler çıkar belki ha ne dersin diye düşünmesin. kendine bir hikaye uydurmalısın. sevgilimle aram bozuk oda la'e geldi onu arıyorum mesela. fazla hikayenin içine girmelerine izin verme buldum gibi işte görüşcem bi ara felan de kapat konuyu. üstünde fazla nakit bulundurma. bi tane akıllı telefon bulunsun yanında yeter. la'de ortam nasıl bilmiyorum ama kuytu yerlerde uyuma. etrafında devamlı insanların gelip geçtiği park gibi yerlerde yat. hem etrafta insanlar bulunduğu için, hemde zengin değil zor duruma düşmüş bi insan gibi göründüğün için kimse zarar vermez. yanında bi paket sigara bulunsun isteyen olur uzatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 hayal gücü ne güzel birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar