Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 bugün aşırı lag var bende patchle bişey mi bozdular ki naaptılar, sizde de lag var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 her seferinde bu pure kansere geri dönüyorum ve hep aynı şekilde sinirlenip bırakıyorum. son 11 maç 10 galibiyet gerçi güzel döndük, 2 rank atladım falan da community toplamış dedik de son 2 maç yine sinir krizine girdim. ilkinde first pick, tank seçer misin dediler diablo aldım. 4 SPEC SEÇTİLER 4 SPEC Sylvanas, Azmo, Medivh, Jaina. Pardon Jaina spec değilde neyse... Küfürler ettim, aşağıladım yenildik doğal olarak. İkinci oyuna geçtim. Bu sefer pre-pick Abathur geldi. Ben de illidan aldım. tek tek pick alıyoruz millet yine healer seçmedi, tank seçmedi. li-ming ve samuro geldi ilk dörtte pre-picklere rağmen. abathur'a dedik değiştirir misin bu salaklar yüzünden yok dedi değiştirmedi. son pickteki eleman johanna aldı insafa gelip heal'i bırakıp tabii ki yenildik 12 dakika falan. yani en son alt-f4 çektim çıktım zaten rank falan düşmüştür yine. bu community adam olmaz. tam bir geri zekalı yuvası. yine siliyorum 1 ay falan dönmem yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2017 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 redditde biri smurfle hlde 100 maç kulelerin altına gitmiş, ne silence ne de ban almış, blizzard'ın müthiş sistemi diye başlık açmış screenshotlarla downvote fest olmuş tabi hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 garrosh çok kötü ya hiç zevkli değil oynaması solo tank falan da değil eriyo hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Raylen said: redditde biri smurfle hlde 100 maç kulelerin altına gitmiş, ne silence ne de ban almış, blizzard'ın müthiş sistemi diye başlık açmış screenshotlarla downvote fest olmuş tabi hahahah link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 404lüyor silmişler kullanıcı bile deleted çıkıyor abv sjw sürüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Jaegerjaquez said: garrosh çok kötü ya hiç zevkli değil oynaması solo tank falan da değil eriyo hemen tam piç bir hero, tutup tutup kulelere atıyorum o skille veriyorum talentleri hep inanılmaz eğleniyorum asdasfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 wrecking ball dunyanin en eglenceli abilitysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 dark sana benim diamon accountı vereyim onla oyna. bak bakalım çok bir şey değişiyor mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2017 abi sildim ben son rage'imde, kafam rahat car mechanic simulator'da ırgatlık yapıyorum. terapi şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 kel'thuzad geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Kel Thuzad geliyor da ben abilityleri falan çok sevmedim ya chromie gibi olmuş sanki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 kel'thuzad en cok istediklerimdendi. listemden bir tane eksildi. chromie, leoric, morales, jaina degisiklikleri var. leoric heyecanlandirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 son çıkan 4,5 heronun gameplayi baya eğlenceli ya. bi ara birbirinden bayık hero streakine girmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 ben de öyle düşünüyordum ama oynadıktan sonra fikrim değişti çoğunda, bayık gözükse bile oynanışları keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Ben bu oyundaki eğlence mantığını anlayamıyorum. Pek oynamış gibi görünmek istemem ama 10 saat kadar yüksek rank oyuncuları izledim. Ne gerilim ne heyecan hissedebildim. Tamam bliz yüzünden ön yargım var ama bunu yıkabilmek için biraz çabaladığımı düşünüyorum. Fakat niye sıkıcı ve bayık görünüyor anlam veremiyorum. Bi dota 2 deki yüksek ranklara bakıyorum, bi buna bakıyorum. Aradaki fark uçurummuş gibi görünüyor. kaçırdığım birşey var mı? "şu adamı izle gerçek hots neymiş gör" diyebileceğiniz birisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 dotadaki gibi "özel" değilsin hotsda. herkes sıradan ve kendi vasat görevlerini yerine getirmekle görevli. dolayısıyla vasatlığından keyif almak istiyorsan hots oynuyorsun. yeni gelen chromie'li brawl iyi bu arada. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 comebackler güzel abi, milleti izlemene gerek yok sende yapabiliosun bunu. Densiz said: Ben bu oyundaki eğlence mantığını anlayamıyorum. Pek oynamış gibi görünmek istemem ama 10 saat kadar yüksek rank oyuncuları izledim. Ne gerilim ne heyecan hissedebildim. Tamam bliz yüzünden ön yargım var ama bunu yıkabilmek için biraz çabaladığımı düşünüyorum. Fakat niye sıkıcı ve bayık görünüyor anlam veremiyorum. Bi dota 2 deki yüksek ranklara bakıyorum, bi buna bakıyorum. Aradaki fark uçurummuş gibi görünüyor. kaçırdığım birşey var mı? "şu adamı izle gerçek hots neymiş gör" diyebileceğiniz birisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 İzlediğin şeyden keyif almak için en azından oynuyor olman lazım. Ben de mesela izlerken öyle gaza gelmiyorum ama oyaması acayip eğenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 hots dueling/aradan adam çıkarma'dan çok nerdeyse tamamen teamfight üzerine kurulu olduğu için biraz öyle bence dotada full inventoryli invoker 38 farklı şekilde adamı %100den 0lar aklın durur hotsda level 20 jaina r+w+q+e ile birini %100den öldürünce eeeh başka napacaktı ki zaten diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2017 silence yemişim, gelene git AIyle oyna gidene L2P diyorum, ticketta D.Vaya bile l2p diye emote koymuşunuz geliyonuz benim gibi dope fresh baller'ları mı silencelıyonuz gibi bişey dedim, sorry for inconvenience demişler kaldırmışlar herifler sığır yeminlen, oyundaki reddit kanalında why suck blizzards dick over hero reworks why do you have to go full faggot gibi şeyler diyip duruyorum, yine de silence'ı kaldırmışlar, ve 3. kez mi ne kaldırıyorlar, o yüzden benim kadar "zehirli"yseniz mute gelirse direk itiraz edin lel neyse 3-4 gündür iyilik timsali olasım tuttu blizzard öyle yine açınca 5. sıradaki dallama 0.58 saniye içinde last pick samuro kitleyince healer aldım, tank lazım diyince zarya alan kiril alfabesi nickli herifin yanına gittim tank aldım ettim, bilmemkaç maçtır oynayabildiğim en dps karakter 60k gören leoricdi plata düştüm diamond3den, hayır senin yerin orasıymış sezonbaşı öyle adjustlanır demeyin, 3 sezon mu ne oynadım blizzardın abuk takvimine göre hepsi diaydı, hatta birinde plat5den mi 4den mi ne tırmandım tldr: dps/specden başka bişey oynamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 oyunda bot mu var? adamlar unranked de hiç anlamsız lane tutuyor, ölüyor geri geliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 insan oyuncunun da yapmayacagi sey degil ama bot var, evet. karsi takim oyuncusu dusup yerine bot gecince duyuru yapmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 https://us.battle.net/forums/en/heroes/topic/20759046408 yukardakinin üstüne gelmiş, 1 haftada 2 kez banlandım 1 haftada 2. kez sorry for inconveniencela geri açıldı GMleri direct call ile hindistandan bangladeşten falan outsource ediyorlar varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar