Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
e zaten 20ye 4 siz öndeymişiniz çaldığınız ne ki

hatta 5iniz birden ölseniz de, adamlar bossu alıp üstüne o açılan 2 objectivein 2sini de alsalar bile hala 8-4 siz önde olucakmıştınız

baby's first mighty gust lel
Mesaj tarihi:
biz bi ara beraber oynuyoduk ilk çıktığında. seqo space laurelin tili nayu vs vs...
sonra bi de zealot diye biri vardı bunu gruba alırdık tem speak falan herif paso toxic, herkese suç atıyor kendisi dünyanın en iyi oyuncusu. bi gece seqo buna sağlam kaymıştı birader sen kimsin filan euheu herif oyun sonuna kadar konuşmamıştı bi daha... unutmuyorum bu olayı hala sdf
hatta sonra pati kanalında azat edilydi kimse oynamıyodu bunla lel
Mesaj tarihi:
şu salak event için 5 maç filan daha lazım, biri gelsin de AIlara karşı girip bitirelim hiç uğraşamam gerçek oyuncuyla
spark'la bikaç oyun oynadık da beginner AI ile bir maç beş dakika filan sürüyor çok temiz
Mesaj tarihi:
sanssizsansli said:

biz bi ara beraber oynuyoduk ilk çıktığında. seqo space laurelin tili nayu vs vs...
sonra bi de zealot diye biri vardı bunu gruba alırdık tem speak falan herif paso toxic, herkese suç atıyor kendisi dünyanın en iyi oyuncusu. bi gece seqo buna sağlam kaymıştı birader sen kimsin filan euheu herif oyun sonuna kadar konuşmamıştı bi daha... unutmuyorum bu olayı hala sdf
hatta sonra pati kanalında azat edilydi kimse oynamıyodu bunla lel

ahahah ya adamı online görünce oyuna girmiyodum ben
Mesaj tarihi:
herif zeratulla 13 dkda 9 kere öldü, 500 games played profil, 5k games playedlı adama metayı öğrenin diyo, sonra o da küstü kulelerin altına gitti

lolde böyle kanser görmedim
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...