Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2016 Var ben. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 ben de varım abi ekleyin : croswell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 bLackcha0s said: ben de varım abi ekleyin : croswell /join paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 abi gidip gerizekalı gibi ragnaros aldım çok pişmanım gitti altıncıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 QM'de birinde vardı Ragnaros. "abi bu vurmuyor gelin yardım edin" diye feryad ediyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 vuruyor da çok gereksiz bi heroymuş öyle basmış bulundum cd dan çıkınca tuşa bas herosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 abi niye oyle diosn cok eglenceli hero o. sadece yanlis tanitim var, melee assasinden cok melee spec o. Iyi vuran spec tabi. bingildak said: abi gidip gerizekalı gibi ragnaros aldım çok pişmanım gitti altıncıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Oyun hep aynı herolarla oynanır oldu. Çoğu hero kayboldu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 gelsenize oynayalım paticik kanalından da ses çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Ben gelirdim de 400 ms var oynanmıyor. Oyun zevkinizin içine sıçmayım durduk yere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2016 gel ai ye karşı oynarız sorun değil bana sadece maç oynamış olmak gerekiyor bir friend ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Grubby'nin tepkisi süper ahah. https://clips.twitch.tv/followgrubby/BraveHummingbirdBrokeBack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 ne tepkisi average rus gibi nova oynamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 abi grubby bence iyi oynayamıyor ya ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 ahahaha super. canli izliyor olmak varmis. iste bunu yapinca artik elini klavyeden cekicen abi. bir mola alican. grubby bence de iyi oynamiyor. cok iyi oynuyor cunku. mekanik de var repertuar da var. oyun okuma zaten averaj pronun epey ustunde. sunu paso koyuyorlar reddit'e. meme oldu. https://www.youtube.com/watch?v=efvJHKLMRZ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 adamın ıyı olmaması ıcın hic bi sebep yok. aklının vucudunun bu ıse uygun olduğunu kac kere kanıtlamıs zaten adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Jaegerjaquez said: abi grubby bence iyi oynayamıyor ya ciddiyim Şunu utanç tablosu olarak alıntılayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 ne zaman izlesem hep kaybediyo adam öyle iyi bi hareketini de görmedim izlediği mzamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Grubby hakkatten harika oynuyor. Tek bir sorun var. Bu zamana kadar 4-5 defa grubbyle aynı takıma denk geldim... 1'ini bile kazanamadım:( Olmuyor abi. Yani bir türlü olduramıyorum. Grubby kötü oynadığından değil. Adam benden çooooook daha iyi bir oyuncu. Şanssızlık işte. Olduramıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2016 Grubbynin ben teknik ve teori bilgisini çok seviyorum. Oyunda herkesin iyi kötü günü olabiliyor sonuçta. Yukarda biri fiziki olarak yeterliliğiyle ilgili biley söylemiş onu anlamadım ama. O ne demek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 onu ben de anlamadım next lvl fanboyluk heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 hotslogs yuzunden ezberci, tooltip okumayan bir nesil yetisti. sonra bu insan evladina brawl'da auriel geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 brawllar oyundan daha iyi oldu... sadece brawl oynuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 abaturu aldım cok eglenıorm ama protiplerinize ihtiyacım var şu anda 3 laneli maplerde pushu rahat yapabileceksem locust + symbiot talentlerine veriorm 2 lane oldumu veya böyle demonların kapıstıgı gibi yerlerde symbiot gidiorm dragon shrine ve temple da locust + mayınlı build yapıorm da doğrumu yapıorm bilmiorm. Fırsat buldukca push yapıyorum. fort falan alırken takımı yalnız bırakıo gibi oluorm ama. en son 2 maçta smybiot için talentleri aldımda (pressurized gland ve o cubugu uzaga atma şeysi ) baya farkettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar