Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 "who am I?" dan sonra otomatik "none of your business" bekledim artik ebynime nasi kazindiysa dr. 6 :( http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_ZZugZiCK1PpSxvmIWClNoUBAXJVMphoE.jpg
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 off sc haritaları gelsede thrala zergling dövsek
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 SC haritası bu sene yok dedi lead olacak düdük.
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 10.000 credit biriktirdim bir hero alıcam böyle çok oynamıyorum op bişiler lazım, mobalarda genelde agi based heroları seviyorum ne bileyim zeratul mu alsam ne alsam.
S-H Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Lectre said: 10.000 credit biriktirdim bir hero alıcam böyle çok oynamıyorum op bişiler lazım, mobalarda genelde agi based heroları seviyorum ne bileyim zeratul mu alsam ne alsam. hiç oynamadan satın alma derim ayrıca son patch ile nerf gelecek zeratula. illa 10k diyorsan jaina, kael veya her ne kadar nerflenecek dahi olsa nazeebo alabilirsin.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 jaina veya kael bas geç. öbürleri ya metaya takılıyor ya da nerf stick iniyor. yalnız int bunlar ha. bu oyunda int gral.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 jaina, kael, nazeebo safe bet agi olarak en keyif aldığım benim melee thrall, baya da iyi hero olarak. meta değil ama takılmasına oynayan adam öğrenirse her türlü akar.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 thrall'ın hiçbir yere akacağı yok. illaki agi diyorsan kerrigan var önce. bu arada EU indirimi skin falan bir şeyler gelecek ya turnuva üzerine. onun hatırı sayılır kısmı cadılar bayramı bundle'ı ile pişti olabilir. o sebeple dikkat, kontrol etmeden satın almayın.
S-H Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 thrall meleeler arasında en son sırada fakat oynaması zevkli, soloQ'Da her hero ile oyun kazanmak mümkün o kadar kötü değil fakat rakip ortalamanın üzerinde yardımlaşıyorsa iş yaptırmazlar muhtemelen.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 "sadece 10k goldum var, OP bişey tavsiye edin" diye sorulduğunda tavsiye edilecek bir hero değil. :D
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 zeus yok lan, poseidonda yok, napak valla mı oynayak illa.
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 nova nasıl? aa perma invismiş nova, alınır mı? jainada fena durmuyor kaelde iyi :P kael aldım geçtim pyro için :D
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Nova baya pozisyon almaya dayalı yoksa ekmek arası kaşar muamelesi görürsün. Aradan adam çıkarmaya bire bir.
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 aldım kaeli ya eğlenceli, sonrada ucuz sc2lerden devam ederim, level 30 nasıl olucaz asd
S-H Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 finali kaçıranlar için; http://www.youtube.com/watch?v=MzyPNazBmwM&feature=youtu.be son maç efsane olmuş, 0 warrior comp ayrıca 3. maçtaki tüm herolar ve skinleri indirime girecek.
Narius Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Judgment uther kullandı yalnız adamlar yeni skin bundlesız yok daha falan bakalım napacaklar.
S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Narius said: Judgment uther kullandı yalnız adamlar yeni skin bundlesız yok daha falan bakalım napacaklar. herolar kesin indirime girecek fakat skinler random olcakmış galiba öyle bişey okudum. butcher'da tek skin var kaçışları yok mesela :D
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=AS__55Uuai8
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 o dielde şimdi dank etti, ne zaman heartstoen haritası yapıcaklar acaba böle alice in wonderland tipli cıvbırlar kapısır, random kart cekeriz objective olarak falan iyi olur aslında
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 heartstone'un özgün hiçbir şeyi yok ki
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Tutarli ama, gazlowe ordada shit tier burdada :P
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 sadjfhaşs ya bu kız. tamam tamam :))
Öne çıkan mesajlar