Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 dropship targetble zaten ama ucarken fortlar vuramiyor, fortlar ve towerlar indirebilse sahane komik olur guzel ability, qm de bi boka yaramaz ama turnuvalarda eglenceli olur baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Karşı takıma uyarı gidiyor çağırılırken ve delayi var. Base'e dönmek için yeterli zaman var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ahah o videoda son dropshiple adamlari alakasiz bi yere goturmenin keyfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 şimdi streamleri izliyorum da gerçekten bir değişiklik lazım medic ultisine örneğin dragon shire haritasında dk12'de team fight kazanıp (25 sn civarı respawn) keepler dururken direk ulti ile arkaya gidip fort alıyoralar ve duvarı kırıp geri dönüyorlar. kesinlike bir değişiklik olacaktır diye düşünüyorum. @Laurelin kule, fort vs vurabiliyor ama indirmek için yeterli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 binalar zaten cok dandik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 iste direk flak gibi vurucak bam bam, 2-3 hite kulelerden inicek sekilde yaparlarsa olur bu is cakildimida icindeki herkes olsun lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Dropshipi kaldırıp onun yerine rez gibi bişey yapsalar, önceden markladığın biri öldükten sonra belli bi hp ile geri dönse falan? Ya da aoe CC immunity bi süre boyunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 divine palm shield yapsinlar adini, ucunada taramali taksinlar taraya taraya gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 aasdasdasdasdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ya da siz aglamayi biraksaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Karakter release olup oyunda karşımıza çıkmadığına göre ağlıyor da olamayız muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 cikmadan agliyosun, daha kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Çıkmadığına göre ağlıyor da olamayız diyorum işte, daha bize bir zararı dokunmadan nasıl ağlayım? Belki ben medic oynayacam, OP özellikleri oyundan aldığım zevki azaltacak diye konuşuyorum? http://forum.paticik.com/read.php?34,7236402,8121011#msg-8121011 Bak karakter müjdelenmeden 1 ay önce demişim "keşke çıksa" diye. O dropshipleri de ben çağıracağım yani bana hava hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ben de onu diyorum, cikmamis karaktere niye bu kadar qq yaptin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Nigger_of_the_sand said: Dropshipi kaldırıp onun yerine rez gibi bişey yapsalar, önceden markladığın biri öldükten sonra belli bi hp ile geri dönse falan? Ya da aoe CC immunity bi süre boyunca? abi kharazim? uther? kalsın abi işte mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 aquila said: ben de onu diyorum, cikmamis karaktere niye bu kadar qq yaptin. QQ yaptığım iddianı 2 kere debunk ettim zaten, tekrar etmeyi bıraksan artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 niye lafima atliyosun birader o zaman, cik git disarda aglamana devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Ağlamıyorum ki zaten, 3 oldu bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 gozyaslarindan klavye bozulacak, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Cuce said: Nigger_of_the_sand said: Replay'in böyle olmasının avantajı nedir? Maçın 32. dakikasındaki bir olaya bakabilmek için hayatımdan 4 dakika harcamak zorunda olmak sinir bozucu bir olay. Bize sağladığı avantaj nedir de compensationu bu? compression ortalama dota 2 replayi dakka basına 1mb gibi bişi internetten bulduğum bilglere bakınca mesela. hots replayi 500-800 kb arası. biri sanki video kaydeder gibi prerender edilmiş bi data kaydediyo, öbürü sadece komutları ve sonucları kaydediyo acınca render alıp gösteriyo. aradaki fark bu. Pekii Hearthstone'da da boyle render mender mi yapiyor?asdddf Calisan bir replay sisteminiz var. Dua edeceginize kufrediyosunuz. Basit bir kart oyununa 2015 yilinda haaaaaala replay koyamadilar. Ne Trolden videolari heba oldu bu yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 arkadaslar yeter artik oyunumuzu oyniyalim, sinan abi in sende assaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 O ultinin çok kötü yanları da var ama. İniş noktasına rakip takım çok güzel sürprizler hazırlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Core için değil de keepler için sorun yaratabilir. Efektifliği tartışılır ama leoricinki gibi can sıkar kapı arkasına gitmese iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bu medic nerf omgwtfbbq diyenleri haftaya görücem ben - DIROPŞİP BASIYOM BİNMİYORLAR DAHA DA GELMEM DAVOSA ÇOK MAL HERO - ILLIDANA DRONE BASTIM HS ÇEKTİ AMİNYUM ÇOK SALAK HERO - COMBATTA KENDİNİ HEALLAYAMAYAN SUPPORT MU OLUR LELE BLIZORT NE BİÇİM HERO nigger_of_sand special: D'YE BASIYOM KENDİNİ HEALLAMIYOR MEPHEK VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 aynı takımda 2 medic olsa ne hoş olur ahahah birbirlerini heallarlar sc deki gibi sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar