Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

DoruK

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

S-H said:

rexxar 10k olmuş.

oha hiç mi tutmamış lan asfsad

gerçi doğrudur. son 3-4 hero çıktığında paso maçlarda vs. görürdük. rexxar ilk 1 haftadan sonra anca ben seçersem çıkıyor :(

yeni çıkan herolar 2 haftalığına 15k oluyor, sonra normal fiyatına düşüyor. popülerlik ile falan alakası yok yani bunun standart hali bu :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

off MMR'ım o kadar düşük ki sanırım, sürekli Arcane ile oyun atıyordum arcanenin MMR ı ile bir şekilde dengeleniodu normal adamlar geliodu.

şimdi tek başıma girdim, oyundaki kimse oynamayı bilmiyor. ama öle böle değil hani skill eksikliği falan da değil, gidip kendi kendine ölenler. bossa dalarken ölenler falan o şekilde.

cause it feels so empty without me! hepsini dokuzlayacağım, herkesle oynayacağım derken benim QM MMR dibe vurmuştur. farkettiysen her maç bir öncekinden daha kazanılabilir gözükmeye başlıyor :D senin MMR'ın ile deneyimin bir değil şu an çünkü adeta crash course oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Narius said:

Leoricle Johannanın wavecleara nerf gelecekmiş muhtemelen.

Leoric'in wave clear nerf yiyeceklerse bari bir zahmet Drain Hope'un rezalet hit box'ını düzeltsinler, niye ıskaladım, niye vurdum çoğu zaman düzgün anlaşılmıyor bile. Bir de elleri değmişken Wraith Walk'ın bazen yürüyememe sorununu gidersinler. Yok bunlar böyle kalacaksa dokunmasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...