Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 S-H said: rexxar 10k olmuş. oha hiç mi tutmamış lan asfsad gerçi doğrudur. son 3-4 hero çıktığında paso maçlarda vs. görürdük. rexxar ilk 1 haftadan sonra anca ben seçersem çıkıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 DarKRideR said: S-H said: rexxar 10k olmuş. oha hiç mi tutmamış lan asfsad gerçi doğrudur. son 3-4 hero çıktığında paso maçlarda vs. görürdük. rexxar ilk 1 haftadan sonra anca ben seçersem çıkıyor :( yeni çıkan herolar 2 haftalığına 15k oluyor, sonra normal fiyatına düşüyor. popülerlik ile falan alakası yok yani bunun standart hali bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 aklımda daha uzun süre 15k kalıyorlar gibi geldi ya, yoksa leoric'ten beri her yeni çıkanı alıyorum kaçırmadan ilk gün sdfasd edit: Butcher'dan beri, ilk o çıkmıştı değil mi? Slyvanas'tan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 kael -> jo -> butcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Mortis said: off MMR'ım o kadar düşük ki sanırım, sürekli Arcane ile oyun atıyordum arcanenin MMR ı ile bir şekilde dengeleniodu normal adamlar geliodu. şimdi tek başıma girdim, oyundaki kimse oynamayı bilmiyor. ama öle böle değil hani skill eksikliği falan da değil, gidip kendi kendine ölenler. bossa dalarken ölenler falan o şekilde. cause it feels so empty without me! hepsini dokuzlayacağım, herkesle oynayacağım derken benim QM MMR dibe vurmuştur. farkettiysen her maç bir öncekinden daha kazanılabilir gözükmeye başlıyor :D senin MMR'ın ile deneyimin bir değil şu an çünkü adeta crash course oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 S-H said: kael -> jo -> butcher vayak open betadan beri oynuyoruz, neleri aldığımızı unutmuşuz :( gerçi johanna'yı o kadar süredir almıyorum ki normal unutmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 ben de açıp baktım jo'yu unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 jo oyundaki en utility tank şu an net. hl'de bizden biri jo alınca seviniyorum. karşıya gidince buruk kalıyorum. joyu kaptırınca direkt bizimkilere uther var mı abi uther alın diyorum bari o gitmesin lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 mortisde nasıl bi lanet varsa 3 maç yaptık hem saçma sapan adamlarla oynadık. 10 kere ölüp 8k 9k dmg yapan tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=OatmY7g7LZA o falstad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 ya o kadar kısmetsizim ki, hl pick ekranında dc yemekten 5-6 rank kaybettim şimdiye kadar. ayıp ya ttnet gibi senin ben ceddini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Falstad nefis, gözlerim yaşardı. Sondaki Rehgar heal'i de müthiş yalnız, zamanlama harikulade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 zamanlama cok iyi, de işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Seru said: mortisde nasıl bi lanet varsa 3 maç yaptık hem saçma sapan adamlarla oynadık. 10 kere ölüp 8k 9k dmg yapan tipler. ben sonra 2 maç attım tek başıma yendik hehe o 3 maç kötüydü gerçekten. thrall la da ilk oynayışımdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 laznam yokmu sen laznamla oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Leoricle Johannanın wavecleara nerf gelecekmiş muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 E abi bi zahmet gelsin. Misal infernal shrinesda jo ve leo alırsan win şansı yüzde 90. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 onun sebesı leo oynıyan insanların cok daha iyi oyuncular olması. iyi oyuncular leoric seciyo o yüzden %90 win ratei var leonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 bu sefer de pabucu dama atılan rexxar coşar o zaman, ki hotslogsda falan gayet iyi durumda şimdi bugları fixlendikten sonra baya değişti yüzdeleri statları hede minyon waveclearlı tank her zaman iş yapar, öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Rexxar'ın tüm bug'ları temizlendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Narius said: Leoricle Johannanın wavecleara nerf gelecekmiş muhtemelen. Leoric'in wave clear nerf yiyeceklerse bari bir zahmet Drain Hope'un rezalet hit box'ını düzeltsinler, niye ıskaladım, niye vurdum çoğu zaman düzgün anlaşılmıyor bile. Bir de elleri değmişken Wraith Walk'ın bazen yürüyememe sorununu gidersinler. Yok bunlar böyle kalacaksa dokunmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 medic tam pocket healer ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=KePCgX8D9Uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 çok güzel (tu) ama bunu alıp bütün maç kankasını heallayanlar piç edecek maçları. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 talentları falan görmedik daha ama oynanır ya çok zevkli bir heroya benziyor. umarım verdiği boostlar ile meleeler biraz daha viable hale gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar