sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 valla eskiden tryhard denediğim zamanlarım da oldu ama bi işe yaramıyo. üstün oyuncu olmadıkça taşıyamıosun işte. hani herkesin şikayeti my team sucks demeyi geçiyorum uğraştığına değmiyo. o yüzden goygoyuna girmek ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 tabi canım gerçi geçen bi adamla oynadık QM tabiki gene, herif daggerlı hatunla baya taşıdı takımı maç sonuda ben carryledim zaten brosefler dedi ALLAH RAZI OLSUN dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 tryhard falan olmuyor ya, ana avrat söverek bitiriyorsun tryhard olduğun zaman. Dota gibi kişisel performans ile takımı taşımak ÇOK zor, 1 tane rus varsa oyun gidiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=mQTD9zcQyuQ :D böyle release olmaz umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 kume oynayanlar dusunsun. gerci hero cikinca ben de kume oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 rich tercüman kiralamış ingame chat için bile altyazı çıkıyor https://www.youtube.com/watch?v=MQxXi71Q2Xw 9.42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 Aaa bunu yeni farkettim teşekkür ederim. Altyazı olayı iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 yeni hero bundle'lar geldi, bir göz atın derim. ben 400gem'e 3 tane 10k'lık hero aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 sana gelmiş galiba o bundle. bende öyle bişey yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 var hacı hatta direk üst menüde bundle kısmı var iyi bak. bi küçük bi büyük 2 tane bundle olması lazım. üşenmedim ss aldım senin için https://i.hizliresim.com/BaX0VM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 hee o discount yapılmış rakam. bi kaç tanesi olunca herolardan revize fiyat veriyor. bende bende 3200 ile 1040 o bundle lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 e tabi canım her bundle öyle zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 2 tane eksikmiş bende, johanna ve lucio 360 gem verilir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 gold ile acilabilen seye gem harcamak bana israf gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Lucio 10K lık bi hero Jojo da 4 K yanılmıyorsam. Ben de Arcane gibi düşünenlerdenim ama çok oynadığım için öyle. Az oynayan kişi için 360 Gem = 14K bence güzel fiyat. Orphea beta test ve PTR a göre nerflenmiş olarak oyuna geldi ama yine de OP AF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 orphea tam bir pubkiller lel bir maçta zagarayı farmlıyor, sonraki maçta cassia onu farmlıyor ne gerek var zaten yeni çıkan heronun abilitylerini okumaya veya counter seçmeye falan dümdüz gir hlye sonra op diye aman banlayın diye her maç spamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 heroya hiç bakmadım da demin bi oyunda bizim takımdan ban yapan orphea sucks no need to ban her dedi. iyi eyv dedik. adamlar seçti. ağzımıza sıçtı afedersin baya sucksmış dlfgbhds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2018 lafım malibuya değildi yanlış anlaşılmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Yok yok yanlış anlamadım. Hatta katılıyorum. Sırf "Yeni hero çok güçlü" diye alan ve hiç oynamayı bilmeyen adamlar da var biraz da her gelen hero onun içn sürekli banlanıyor. Yeni gelen heroyu HL de oynamak için lvl limiti minimum 15 olmalı Sonra 10 2 hafta sonra da 5 mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 aslinda level degil mac sayisiyla belirlenmesi lazim zira eski hesaplarin, solo oynayanlarin, booster satin almayanlarin XP dezavantaji var. orphea maw heroic, chomp stack nerflenmeden winrate yuksek cikmasa bile banlanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 ikisi de güzel yöntem olabilir de level olayını team league'de abuse ederler. Maç sayısı daha kesin bi çözüm gibi evet. mesela ktz oynayanların minimum 100 maçı olması lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Aynen maç sayısı da olabilir. Orpheanın 1. lvl dan gelen %25 i , eşşek gibi self sustain i chomp stacklemesi (4K vuruyodum dün murky nin olduğu bi maçta) ve ulti süreleri net nerflenmeli. Özellikle yüksek seviyelerde ulti nerfi şart. Her 50 sn de net 1 kill alır takım CC üstüne orphea ultisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 dün cris karşı takımdaki assassinler 60-70k yaparken 170k dmg yaptı orphea ile ağzım açık izledim. iyi ellerde fazla güçlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 kelthuzad'i tasarlayan adam tasarlamis. elemanin yaraticiligini seviyorum. fakat elinin hic ayari yok. yine base kit ability kivaminda activated var. lurking terror. chomp'un downside'i kisa mesafesi. lurking terror safe chomp kullandirtiyor ve farkli cd'a sahip. infinite stacking olmasa yine tartisilacak bir tasarim tercihi. glacier spike ve chromie stacklerinin son hali malumunuz. belirli bir stack chomptan sonra scatter arrow hanzo hizinda siege aliyor. Q > W > E > lurking bastin mi kamp inmis oluyor. level 20'de bruiser'i da -iyi bir hizda- solo alabiliyorsun. fakat HP ucu ucuna yetiyor. makul bir trade-off. kirik bir hero release oldugunu dusunmuyorum. fakat sundugu seyler tam banlamalik. dusunmeden 3. bani harcarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2018 ilk iki ne abi diablo genji falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar