Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir loading... %53


Flam

Öne çıkan mesajlar

Abi izmir mizmir muhabbeti yapıyordum, sonunda foça'ya müstakbel eşimi tayinle getirdik, ev tuttum 3 katlı, eşyaları sıfır, dünya tatlısı bir teyze ev sahibemiz, otur bizle dedik damadı falan da emniyet müdürüymüş makamına gittik tanıştık pek sevdiler bizi ailece, kış dönemi 750, temmuza kadar. bir ay kalır geri giderim siz isterseniz tekrar gelirsiniz dedi. biz de bir ay yıllık izne çıkar yeniden döneriz diye düşündük.

foça'ya yolunuz düşerse buradan mesaj atın(2-3 ay içinde benim de tayin işim hallolup geldiğimde), otururuz iki lafın belini kırarız.

sağolsunlar amirlerimiz de el üstünde tuttular bizi, lojman da yapılıyomuş. çok iyi olacak gibime geliyor.

Bir de istanbul'dan gelince burayı pek bir sevdim, şimdiye kadar hiç yaşamamışız onu anladım, buradaki köpekler bile bizden daha insani şartlarda yaşıyormuş.

En kısa zamanda nikahı da yaparsam ben de tayini alıp gelince herşey tastamam olacak.

arada update ederim. best regards ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya teyze enfes bir insan. ben çatıyı yaptıram öyle gidem isterseniz siz halledin dedi. ilk kira ve depozitoyla çatıyı yaptırıyor şimdi. hatun da pek sevdi bi de biz ikimiz de yaşlılara alışığız, ben gelene kadar hatta kurban bayramına kadar gidecek.

illa ben evime gidecem diyor biz otur hele gidersin keyfine bak dedik. ben de insandan biraz anlarım ilgi sevgi bekleyen yaşlılardan, kafam da rahat oluyor hatun yalnız değil diye, şimdilik dursun, zaten ikide bir gidem evladım ben size yük oluyom diyip duruyor. damadı da, siz düzeninizi kurunca söyleyin biz alırız siz hiç rahatsız olmayın dedi. zaten daha önceden kiracıları genelde öğrenci oluyormuş memur bi de yeni evli bulunca bir de annelerine böyle davranınca çok mutlu oldular. biz de yaşlı diye sevdik açıkçası, annemler de konuştular annem özellikle bir süre kalmasından yana, hatuna yemek filan yapmasını öğretiyor, sabah kahvaltısını hazırlıyor. ailemizle filan da tanıştılar, yani iyi bir aile. o yüzden sorun olmaz diye düşündüm.

ekleme: yazlık ev olduğu için burada kışın evlerini kiraya veriyorlar burada memur olarak filan gelenlere bir de özellikle öğrencilere, evleri boş kalmasın üç beş kuruş evler kendi vergisini masrafını çıkarsın diye, ancak gelecekleri tarih de şans eseri bizim düğün için planladığımız tarihe denk düşünce biz de uygun olduğunu düşündük. zaten düğün için memlekete git-balayı filan derken bir ay izin zaten kullanıcaz, bir de adli tatilde olucaz o esnada izin zaten o zaman kullanabilioruz, düğünü de mecbur o tarihlere getirmek zorundayız.

üç kat meselesi, ev çok büyük değil ya, 90 m2 filan, 30'ar m2'den üç kat yani :D tek kat ev say onu :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Rıdvan: Gidiyorum istanbula yarın, kurban bayramında nişan var. o ara belki gelip hatunu alıp memlekete götürürüm, belki bayramdan sonra gelirim. şimdilik personel genel müdürlüğünün insafına kaldık. gelecek hafta gelirsem ama buradan yazarım (var öyle bi ihtimal)

@Mal: Ev foça'da.

@Chrome: Henüz evli değilim ama boşver ukraynasını, bornova'ya gelirim nasılsa arada bi ege'de kayıt işlerim olcak. olmadı bi yüzlüğünü kap sen gel, ukraynalı olmasın ama, ukraynasız gel.

@Laurelin: Hatuna bile "abi bak şimdi şöyle şöyle oluyor" diye konuşan bir insanım :)

@Claiborne: Cıxxx. Namümkün. Burada yaşlı teyzeler, dedeler çok, onlardan birine şirinlik yaparsın evlatları olursun ömürlerinin son demlerinde, bu şekil yamayabilirim seni, çok güzel de miras kalır. Dua edersin bana bir ömür. rofl
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...