suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 wow'a dönüyorum gençler , 5 kişilik arkadaş grubu olarak. eski charlar twisting deydi bunları da orda açıcaz yani 0 dan karakter işine giriyoruz. delusion guildini aktif ederiz belki , casual lay lay lom takılıyoruz hiçbir amacımız olmuyor o guildde. maksat beraber olmak , gelmek isteyen olursa bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 20 euro pahalı değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Hanımla beraber oynuyoruz , oraya 20 euro vermesem kesin dışarı çıkıp daha çok harcarız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 dışarı çıkıp daha çok harcayin. 10 yil sonra geriye baktiginizda biriktirdiginiz fotograf ve video arsivi, wow da biriktirdiginiz altinlardan daha degerli olacaktir. ps; itinayla cok pis sosyal msj verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 suBzer0 said: Hanımla beraber oynuyoruz , oraya 20 euro vermesem kesin dışarı çıkıp daha çok harcarız :p Aynısını ben de düşündüm ve hanımla zamanında pvp takımı kurmuştuk raid dışında boş zamanlarda. Gel gelelim disengage yi olmayacak zamanlarda kullandığı için şimdi artık diskaviri çenıl izliyor yanına bir de çekirdek oh mis. sen de öyle yap. hem ucuz hem oyun oynarken çekirdeğin verdiği doğal stun özelliğinden olsa gerek asla kaynamıyor. ben denedim %100 çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 ya artık bi sunucuda 4 5 tane son lvl karakter oluyor, proflarıyla, ah karakteriyle falan hepsini bir başka servera götürmek masraflı, yeni açayım desen 100lvl min 2 karakter bezdirici.. Keşke bi alternatifi olsa şu işin, burası olur başka arkadaşlarımın serverı olur geçmek istiyorum ama boş boş Draenor'da duruyorum işte. Gerçi casualın damarıyım işten güçten ama.. İnsan istiyor işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 wb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nanaja Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 suBzer0 said: delusion guildini aktif ederiz belki dedin ve gözlerimden iki damla yaş süzüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?43,7961107,8154529,page=3#msg-8154529 bi'de hatunu nasıl başlatabildin. Bir kız nasıl gamer girl olma yoluna sokulur artık patiler olarak bu hususta birbirimize yardımcı olsak, araştırsak, okusak, cidden... bu konuda sanırım çok kişi benim kadar muzdariptir, hangi oyunla bu zehir verilir, sonra hangi oyunla game addiction stacklenir. nütfen, bildirin bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ah abi dertli misiniz? gamer girl bulup ne yapacaksiniz yada bayanlari gamer girl e transform..nafile caba..faydasindan cok zarari var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 dedi özenen dana22 @flam yolu göster olursa içinden gelerek oluyor, olmazsa ne kadar itelersen itele olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 uber ozenilecek durumu yok ki..bayragi simdi bizim oglan devraldi ..onunla yan odada wii oynuyoruz mesela..hepimizden fazla oynuyor herseyi cocuklar..onlara bakinca ana zamaninda biz ne yapiyormusuz diye hayretler icinde kaliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 ortak zevklere sahip olmayan neden özenilmesin. hadi gel bi heartstone atalım, gel bi rocket league akalım demesi hoşuna gidene çok özenilecek bir şey. çocuk apayrı zaten. ben kampa sokucam. esports da ilk 10 a girmezse yemek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 suBzer0 said: wow'a dönüyorum gençler , 5 kişilik arkadaş grubu olarak. eski charlar twisting deydi bunları da orda açıcaz yani 0 dan karakter işine giriyoruz. delusion guildini aktif ederiz belki , casual lay lay lom takılıyoruz hiçbir amacımız olmuyor o guildde. maksat beraber olmak , gelmek isteyen olursa bekleriz. adam ciddi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 tamam ogrendim olayi alakasi yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 adam mhp gençlik kolları siz kimsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Gamer bayan inanılmaz güzel bişey arkadaşlar ; bizim hanım benden fazla gamer bide.. akşam oldu mu oturuyoruz aynı odada bilgisayar başına yatana kadar akıyoruz raidlere vs. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 hanımla dışarı çıkıp para harcamayalım diye evde wow oynamak mı? gerekirse banka soyar o parayı dışarıda harcarım da eşimle wow oynamam. durduk yere niye katil olayım manyak mıyım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 senin hatun yeteneksizse diğerleri de yeteneksiz mi oluyor direkt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 valla benim hatunun 9 tane lvl 100 ü var :) gayette her boss combatı , taktiği her karakterle nasıl oynaması gerektiğini bilir. hiç sinirlendirmedi beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 bu arada guild falan kurduysan katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 çocuk da ekleyip 3v atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 suBzer0 said: Gamer bayan asdasdas şu kalıp çok iyiymiş tank, dps, healer holy trinity yapın bari. bebeğe şimdiden öğretin healing rotasyonlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 pattisliborek said: çocuk da ekleyip 3v atın. vardı bizim guildde baba-anne-çocuk arena falan takılıyorlardı, tabi 1800 falan civarıydılar ama epey keyif alıyorlardı. onlar maç ypaarken teamspeak komple onların kanala kayardı sırf muhabbetleri dinlemek için. dad wtf dı kanalın ismi de ahaha hala hatırlıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Gamer bağyan sizin bildiğiniz bağyanlara benzemez. Obsesiftir. Binde bir drop ratei olan itemı saatlerce farma kasar, asla pes etmez. Kuralcıdır. Raide kazara healer olarak gelirse ve onun kurallarına uymazsanız 1 saniye farkla tüm raidi son bossta yatırır, kök söktürür. Diğer bağyanlardan kat kat zekidir. Pasaklıdır. Erkekler bile gözleri dönmüş, döke saça wow oynarken o niye yemekle, temizlikle uğraşsın? Kapıdan girip "yemek yok mu caaağnım?" diye seslendiğinizde "stun yedim, healle healleee.. hayy azınzctmnkodmnkafamısktgmgtoşuuu SEN DE BOK YE!" gibi bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz. Siz nasıl raid için arkadaşlarınızı satıyorsanız, o da sizi satar. Sonuçta bir end game gear sizden daha havalı. Kumpasa getirir, sizi raid için satmasına engel olursanız o romantik akşamınıza kan doğrar. Önce level 20 iken kendisini ganklemek isteyen rogue'u nasıl dövdüğünü anlatır, sonra hırs basar, sonra "dur ben AH'daki itemlarıma bakıcaktım aa nolduki onlar?" der ve yine wowun başına çöker. Hala gamer bir bağyan istediğinizden emin misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar