Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patinaj Kişisel Durum Güncellemeleri

Vodan

Öne çıkan mesajlar

Biraz eski konulara girdim de bu ara ne kadar lezzetli, son zamanlarda bi durulduk kabul edelim.

Bir zamanlar fuarlara birlikte gider, buluşup kahve hatta rakı içtiğimiz bile olur, buluşmalarda birbirimizin arabalarını incelerdik :)

Uzun zamandır fazla muhabbet dönmediği için ara bir kişisel durum güncellemesi başlığı açsam modları çok da kızdırmayız diye umuyorum. Ne dersiniz?

Ben son bıraktığınızda ne yapıyordum hatırlamıyorum ama öğrencilik yıllarındaki Astra 1.3 CDTI sempatizanlığımdan sonra 2012 model bir MINI Cooper Countryman S ALL4'a geçiş yaptım. Geçenlerde de yazdım gerçi 3,5 yıl, 40.000 KM'dir keyifle binmeye devam ediyorum.

Okuldan sonra LG, Pegasus, Accenture ve yabancı bir bankada [isim vermiyorum social media trackinge takılmasın :) eyç es bi si] Dijital Pazarlama alanında profesyonel kariyerime devam ettim. Bir yandan da Social CRM üzerine yazılım geliştirip kurumsal firmalara yönelik Sosyal Medya ve Dijital işlerinde kullanabilecekleri Sociofour isimli bir tool üretiyorum ve bu aralar bazı firmalarla dijital işleri için flört ediyorum.

Geçen yıl evlendim, artık Bahçelievler'de değil, Göktürk'te oturduğum için Kör Olası Çöpçüler ile pek sorunum kalmadı.

Otokritik.com ile artık pek ilgilenmiyorum ama hala yaşamaya devam ediyor. Komik ama 2007'den beri yayında ve kendi kendine ufak da olsa gelir elde edip ev ekonomisine katkıda da bulunuyor. Bu gerçeği düşündükçe Hindistan'da günde 1 dolara yaşayanları hiç anlayamamaya devam ediyorum tabiki :)

Eski buluşmalardan pek bir içerik kalmamış. Bir tek aşağıdaki fotoğrafı bulabildim. Fotoğrafta Mr_Hand ve matama sanıyorum paramecium'un emektar A4 1.8T Quattro'yu incelerken görülmekte :)

Ara sıra prozzak ile konuşuyoruz biraz neler yaptığından haberim var ama gelişmeler olabilir tabiki, sanırım 1-1,5 yıl olmuştur belki konuşmayalı.

Sizler neler yaptınız ettiniz anlatın bakalım. Belki buradan bir buluşma fikrine doğru da evrilebiliriz?

Sosyal ağlarda paylaş

İlk başlarda Opeller ile başlayan yolculuğuma, 136 PS bi vectra ile devam ettim. Malumunuzdur yüksek PS araca binince, daha düşüğüne binmek insana koyuyor. Hele hele daha küçük litre ise.
Neyse, yıllardır hayalini kurduğum burada da anlattığım arabayı alan kadar bayaa bir araştırma yaptım. 8 aylık bir birlikteliğimiz oldu ve Türkiye'nin en güzeller yollarına her fırsatta bu araba ile gittim. İşten çıkarıldığım için burada yine satışa sundum aracı. Ankara'dan çok titiz bir arkadaş aldı ancak bikaç ay sonra aracı taini çıktı diye satmak zorunda kaldı. Araba şuan onu aldığım yere yani Adana'ya dönmüş ( lol)
Her uysal köpek gibi evini koklayarak buldu diyelim. Şimdi geri kovalıyorum tekrar alabilmek için.

Bu sırada çok fazla üst premium sürdüm. Mercedes'e olan aşkım daha da kabardı diyebilirim. Bakalım vakit ne gösterecek.
Sosyal ağlarda paylaş

fazla patinaj maceram yok, okuyorum sadece...

pejo 206 r. garros kullanıyorum yaklaşık 15 senedir,
164.000km'de bir kez yolda bırakmadı.
şimdi amacım pejoyu garajda korumaya almak.

arada başka araçlar kullandım tabi.
bunlar arasında en taptığım: Volvo S60R (300bg quattro)

terfi etmek istediğim araç: mini paceman veya volvo R olanlardan bir tane :)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Bir haftasonu buluşalım; havalar çok da ekşimeden.

Bu arada ben de geçen hafta Göktürk'de arkadaş ziyaretindeydim :P

Benim hikaye aynı şekilde devam ediyor; ufaklıklar(3 ve 5 yaş oldular) büyüyor, hâlâ aynı iş ile iştirak ediyorum(böyle mi katılıyordu bu şey cümleye??). Tuzla'da oturup iş için Dudullu'ya gidip gelme rutinim de değişmedi anlaşılacağı üzere. Hayatıma azcık tahta, azcık Lego sokaraktan renklendirme yapıyorum. Araç ile uğraşacak azmim yok uzun zamandır.

2012 Scenic 1.5dCi ile yola devam ediyorum. Sanırım 60bin km oldu; tüketimi gözüme batıp duruyor meretin. Konsol tasarımını sevmem ve fiyat/performans oranı sebebiyle Octavia Combi planları yaparken buluyorum kendimi. MPV'nin sürüş pozisyonu rahatlığı suyu bulandırıyor azcık :P Yeti'den daha büyük bir SUV yapıyormuş Skoda, bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak.

Etkinliği şöyle açık havada muhabbetli bir şekilde planlayalım. Kapalı mekanlara girmeyelim dışarısı 5°C olmadan :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

98 Ford fiesta ile Çılgın atıyorum, 54 plaka bordo bi tane görürseniz selektöre uyup yolu açın. Hoş, uzunlarım normal bi aracın kısası kadar Aydınlatıyor o yüzden farketmeyebilirsiniz bile. Yılbaşında iş bulabilirsem i30 veya Auris düşünüyorum bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

senko said:

ben de a5 aliyim mi diyorum da
7 günün 6 günü arabayı garajdan çıkarmadığımı farkedince vazgeçiyorum.

istanbul dışında bir şehirde olsam alırım ama ya. güzel araba.

senko sana z4 yakışır yapıştır

z4'te güzel araba aynen.
220k civarlarında ikisi de zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...