Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patinaj Kişisel Durum Güncellemeleri


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Biraz eski konulara girdim de bu ara ne kadar lezzetli, son zamanlarda bi durulduk kabul edelim.

Bir zamanlar fuarlara birlikte gider, buluşup kahve hatta rakı içtiğimiz bile olur, buluşmalarda birbirimizin arabalarını incelerdik :)

Uzun zamandır fazla muhabbet dönmediği için ara bir kişisel durum güncellemesi başlığı açsam modları çok da kızdırmayız diye umuyorum. Ne dersiniz?

Ben son bıraktığınızda ne yapıyordum hatırlamıyorum ama öğrencilik yıllarındaki Astra 1.3 CDTI sempatizanlığımdan sonra 2012 model bir MINI Cooper Countryman S ALL4'a geçiş yaptım. Geçenlerde de yazdım gerçi 3,5 yıl, 40.000 KM'dir keyifle binmeye devam ediyorum.

Okuldan sonra LG, Pegasus, Accenture ve yabancı bir bankada [isim vermiyorum social media trackinge takılmasın :) eyç es bi si] Dijital Pazarlama alanında profesyonel kariyerime devam ettim. Bir yandan da Social CRM üzerine yazılım geliştirip kurumsal firmalara yönelik Sosyal Medya ve Dijital işlerinde kullanabilecekleri Sociofour isimli bir tool üretiyorum ve bu aralar bazı firmalarla dijital işleri için flört ediyorum.

Geçen yıl evlendim, artık Bahçelievler'de değil, Göktürk'te oturduğum için Kör Olası Çöpçüler ile pek sorunum kalmadı.

Otokritik.com ile artık pek ilgilenmiyorum ama hala yaşamaya devam ediyor. Komik ama 2007'den beri yayında ve kendi kendine ufak da olsa gelir elde edip ev ekonomisine katkıda da bulunuyor. Bu gerçeği düşündükçe Hindistan'da günde 1 dolara yaşayanları hiç anlayamamaya devam ediyorum tabiki :)

Eski buluşmalardan pek bir içerik kalmamış. Bir tek aşağıdaki fotoğrafı bulabildim. Fotoğrafta Mr_Hand ve matama sanıyorum paramecium'un emektar A4 1.8T Quattro'yu incelerken görülmekte :)



Ara sıra prozzak ile konuşuyoruz biraz neler yaptığından haberim var ama gelişmeler olabilir tabiki, sanırım 1-1,5 yıl olmuştur belki konuşmayalı.

Sizler neler yaptınız ettiniz anlatın bakalım. Belki buradan bir buluşma fikrine doğru da evrilebiliriz?

Mesaj tarihi:
Ben motorcu olup henüz adını bile bilmediğim aktiftablet'e saygı besler oldum, evlendim falan. Daha önce bir şeye gelmiş değilim gerçi de yani hayatımda orta vadede değişen şeyler bunlar :p
Mesaj tarihi:
ginaly said:

abi ben de eyç es bi sideyim, ben de göktürkteyim sdfsd


A hadi ya? PM'den Ad Soyad alayım bakayım Blackberry'den hemen :) Esentepe D blok 8 sağ RBWM Marketing adresim.
Mesaj tarihi:
İlk başlarda Opeller ile başlayan yolculuğuma, 136 PS bi vectra ile devam ettim. Malumunuzdur yüksek PS araca binince, daha düşüğüne binmek insana koyuyor. Hele hele daha küçük litre ise.
Neyse, yıllardır hayalini kurduğum burada da anlattığım arabayı alan kadar bayaa bir araştırma yaptım. 8 aylık bir birlikteliğimiz oldu ve Türkiye'nin en güzeller yollarına her fırsatta bu araba ile gittim. İşten çıkarıldığım için burada yine satışa sundum aracı. Ankara'dan çok titiz bir arkadaş aldı ancak bikaç ay sonra aracı taini çıktı diye satmak zorunda kaldı. Araba şuan onu aldığım yere yani Adana'ya dönmüş ( lol)
Her uysal köpek gibi evini koklayarak buldu diyelim. Şimdi geri kovalıyorum tekrar alabilmek için.

Bu sırada çok fazla üst premium sürdüm. Mercedes'e olan aşkım daha da kabardı diyebilirim. Bakalım vakit ne gösterecek.
Mesaj tarihi:
fazla patinaj maceram yok, okuyorum sadece...

pejo 206 r. garros kullanıyorum yaklaşık 15 senedir,
164.000km'de bir kez yolda bırakmadı.
şimdi amacım pejoyu garajda korumaya almak.

arada başka araçlar kullandım tabi.
bunlar arasında en taptığım: Volvo S60R (300bg quattro)

terfi etmek istediğim araç: mini paceman veya volvo R olanlardan bir tane :)
Mesaj tarihi:
ben de a5 aliyim mi diyorum da
7 günün 6 günü arabayı garajdan çıkarmadığımı farkedince vazgeçiyorum.

istanbul dışında bir şehirde olsam alırım ama ya. güzel araba.
Mesaj tarihi:
senko said:

ben de a5 aliyim mi diyorum da
7 günün 6 günü arabayı garajdan çıkarmadığımı farkedince vazgeçiyorum.

istanbul dışında bir şehirde olsam alırım ama ya. güzel araba.


senko sana z4 yakışır yapıştır
Mesaj tarihi:
Araba almak istiyorum ama hiç araba kullanmadığım için B sınıfı araç bakıyorum, onun da 5-10 yıllık 2. ellerinin 30k, sıfırlarının 50k olduğunu görünce isyana başlıyorum. Bu yetoluk ve fakirlikle burada yerim yok o yüzden :(
Mesaj tarihi:
Selam,

Bir haftasonu buluşalım; havalar çok da ekşimeden.

Bu arada ben de geçen hafta Göktürk'de arkadaş ziyaretindeydim :P

Benim hikaye aynı şekilde devam ediyor; ufaklıklar(3 ve 5 yaş oldular) büyüyor, hâlâ aynı iş ile iştirak ediyorum(böyle mi katılıyordu bu şey cümleye??). Tuzla'da oturup iş için Dudullu'ya gidip gelme rutinim de değişmedi anlaşılacağı üzere. Hayatıma azcık tahta, azcık Lego sokaraktan renklendirme yapıyorum. Araç ile uğraşacak azmim yok uzun zamandır.

2012 Scenic 1.5dCi ile yola devam ediyorum. Sanırım 60bin km oldu; tüketimi gözüme batıp duruyor meretin. Konsol tasarımını sevmem ve fiyat/performans oranı sebebiyle Octavia Combi planları yaparken buluyorum kendimi. MPV'nin sürüş pozisyonu rahatlığı suyu bulandırıyor azcık :P Yeti'den daha büyük bir SUV yapıyormuş Skoda, bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak.

Etkinliği şöyle açık havada muhabbetli bir şekilde planlayalım. Kapalı mekanlara girmeyelim dışarısı 5°C olmadan :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
ben garanti bankasındayım, mayıs'da Renault clio aldım ama 1.2 ve sizin babayarolarınızla yarışabilecek durumda değil.

gene de ayağımızı yerden kesiyor çok şükür.
Mesaj tarihi:
98 Ford fiesta ile Çılgın atıyorum, 54 plaka bordo bi tane görürseniz selektöre uyup yolu açın. Hoş, uzunlarım normal bi aracın kısası kadar Aydınlatıyor o yüzden farketmeyebilirsiniz bile. Yılbaşında iş bulabilirsem i30 veya Auris düşünüyorum bakalım
Mesaj tarihi:
Selam,

@-Deno-
Daha şimdilik motor hacmi ve gücü bazında asgari bir limit tanımlaması yok buluşma için :) Belki "Petlas kullanıcıları hariç" ibaresi konulabilir :P

Buluşma için buradan devam: http://forum.paticik.com/read.php?31,8174821

Saygılar.
Mesaj tarihi:
moriarty said:

senko said:

ben de a5 aliyim mi diyorum da
7 günün 6 günü arabayı garajdan çıkarmadığımı farkedince vazgeçiyorum.

istanbul dışında bir şehirde olsam alırım ama ya. güzel araba.


senko sana z4 yakışır yapıştır


z4'te güzel araba aynen.
220k civarlarında ikisi de zaten.
Mesaj tarihi:
Senin yuzunden GARAN dusuyo devamli.


-Deno- said:

ben garanti bankasındayım, mayıs'da Renault clio aldım ama 1.2 ve sizin babayarolarınızla yarışabilecek durumda değil.

gene de ayağımızı yerden kesiyor çok şükür.
×
×
  • Yeni Oluştur...