Remus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Demin gördüm bir şaşırdım, Konsola geliyormuş. Wizardsın içine Blizzard kaçmış. http://www.youtube.com/watch?v=k26idR0QYAY https://dnd.wizards.com/articles/news/rageofdemons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 drizzt de konsola geldi sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Drizzt lan o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 bu tek bir oyun degil, bi suru farkli yerde gececek bi event, pc konsol masaustu cart curt neverwinter mmo, Sword Coast Legends oyunu, minyaturler, kitaplar vs tum DnD seyini kapsiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Archmage ending spoiler Gromph Baenre Demogorgon'u Underdark'a saldi ve ek olarak 100 yillik banishment'in Underdark'da devre disi kalmasina neden oldu. Ilk romani cikti iste, simdi senaryo kitaplari, vidyo oyunlari filan cikiyor. Guzel olacak bence bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Şu formatta film çeksinlerde izleyelim, konsol masaüstü felan uğraştırmasınlar. Aşağıda da vice'ın ilgili haberi http://www.vice.com/read/dungeons-dragons-seeks-out-new-more-demon-heavy-yet-mainstream-territories?utm_source=vicetwitterus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 konsol dedigi neverwinter mmo icin expansion iste, konsollarda da oynaniyor o artik galiba pc kitlesi iyice dusunce ordanda ciktilar. said: Archmage . hmm iyi bari companions da bi yerde kalmistim, ordan devam edeyim, sonra codex ve sonrasinda bu yeni seri. da salvatore artik kilic dovuslerini cook uzatiyor oyle boyle degil anime gibi oldu iyice dds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 bi bok anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Traileri izledim de, Drizzt vs Demogorgon yaparlarsa komik olur. Demogorgon lan bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Sıkıntı yok. Kılıçları dans eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Demogorgon drizzt icin biraz über degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Demogorgon'u onceden bg 2'de biz dovuyoruz np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 6 tane level 25 AD&D karakteri dovuyordu. 6 tane level 25 AD&D karakteri tum D&D evrenini altust edecek gucte zaten, oyun oldugundan caktirmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Drizzt 60 tane level 25 AD&D karakteri döver. Demogorgon'u paspas yapar. Tarrasque biraz zorlayabilir ama onu da halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Drizzt hiç bi zaman ahım şahım bi karakter değildi de trailerdaki drizzt iyice kitaplardan uzaklaşmış rockstar dw ranger yapmışlar çocuğu. Belksterdan özenmiş olabilirler http://vignette2.wikia.nocookie.net/oots/images/5/58/Belkar.PNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Norak said: Demogorgon'u onceden bg 2'de biz dovuyoruz np biri ölüm tanrısının çocuğu diğeri götü boklu dark elf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Efendi adam drizzt gitmis, pic drizzt gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Icewind Dale 2'de Underdarkın bir köşesinde Drizzt'e denk geldiğimde çok şaşırmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Drizzt in zaten adventureda pek bi rolu yokmus, bir yerde dusuk ihtimalli encounter olarak gozukuyor o kadar. Onun hikayesi kitapta devam eder iste anca. adventure icin level 1-15 arasi diyor, Drizzt en son level 21+ idi. bide hikayede demogorgon disinda CR 23+ olan bi ton baska demon lord var, Orcus, Baphomet vs vs. o degilde, bu sunderingin 3. kitabi, The Adversary, gelmis gecmis en kotu FR kitabi heralde, elminsterdan daha kotu roman yazmayi basarmis kadin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Ona kotu diyorsan Sundering'in Elminster romanina gel bir. Erin Evans'in romanlarini sevdim ben, o en kotusuydu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 twilight tier teen romance yazmis abi kadin bildigin fr karakterleri ile, sundering ile alakasiz bi suru anlamsiz drama, konusma falan. bitirebilirsem gecicem digerlerine lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 iyimiş izlemedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Abi, Herald okudugum en kotu FR kitabiydi, acik ara. All hail the Shadow King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Lord_Argos said: Icewind Dale 2'de Underdarkın bir köşesinde Drizzt'e denk geldiğimde çok şaşırmıştım. rüyanda mı oldu bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 IW2'de olmalari mumkun degil onlarin, oyun 1300'lerin basinda geciyordu, Drizzt daha cocuk o zamanlar. Bruenor cikabilir anca ama hatirlamiyorum onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar