Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ben sequoyla kavgayı bıraktım grego resmen yerimi doldurdu. mevzu çok büyürse gelirim yine arada ama dikkat et dava açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 maksat zipzip in konusu hareketlensin. araya bir iki link sıkıştırır, oyun alan olur. dava açtığı elemanı uçurdular, ne oldu sonra kaçırdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 geçen fifa alırken konuyu aradım bulamadım, gittim random bit twitcher'dan kodu alarak g2a'dan aldım sdfas kodunu saklayayım bari kinguin'den alacağımda seninkini girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 videolarını koysana buraya ben baya izliyorum. hatuna hava attım geçen aha bu adam benım arkadaş diye. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Utanıyorum ben ya videolardan asgasgfds gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 utanarak çektiğin hali buysa, utanmadan birşeyler çekme aman. fkgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Çekmeye değil be koymaya buraya. Biri laf edince çok moralim bozuluyo asgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 bok atarlar ztn gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 oyunların hepsini satın alıyor musun yoksa key falan gönderiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 kinguinin csgo takımı yok artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 totemic said: oyunların hepsini satın alıyor musun yoksa key falan gönderiyorlar mı? Firmalara mail atıyorum, dönmezlerse Kinguin'den istiyorum, o da olmazsa biri atıyor, o da olmazsa ben alıyorum Aiko said: kinguinin csgo takımı yok artık :) beter olsunlar, onlar yüzünden benim kontrat şartları değişti sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 iyi ya zaten adamların sana oyunları sen soylemeden vermelerı lazım. bu zaman da 200k abone çok iyi rakam. hem utanmana gerek yok çok iyi videoların ben eğleniyorum izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 zipzip said: Biri laf edince çok moralim bozuluyo asgds çok pushluyorsunuz gibi geliyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Bence zipzip (TeasyCat) halen hak ettigi yerde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ingilizce yaparsa olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 razzRaziel said: çok pushluyorsunuz gibi geliyor bazen Anlamadım dreagloth said: ingilizce yaparsa olabilir Raj gibi aksanım olsa keşke asdfgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 lane kasarken daha güvenli oyna diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 tatava yapmayın la basın subscribe a gecin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Ahaha abi autotune koysaydin keske, heyecanlaninca acayip inceliyo ses, bi komik oluyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 yeni gordum. bastim subscribe mad maxi izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 totemic said: videolarını koysana buraya ben baya izliyorum. hatuna hava attım geçen aha bu adam benım arkadaş diye. asdf la bir ben kendimi sanıyordum herkes zipzip üzerinden yürüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ben de arkadaşım diye caka satıcam. bir gün karşılaşırsak falan çaktırma he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Benim sevgilim oyun oynamıyor ya. Keşke oynasa da ben de hava atasm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 biraz izledim de, seyi farkettim. simdi cok hos guzel izliyorum, gayet de keyifli de 2 gun sonra gidip oyunu alsam oynayamam mumkun degil. izledigim ayni yerleri falan gecerken acaip bayarim ben. hem izliyip hem oynayan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 prison architect videolarını izleyin özellikle çok iyi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar