Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ben de bunu kullanıyorum. aşığıyım priestin http://www.hearthpwn.com/deckbuilder/priest#147:2;280:2;315:1;431:2;495:1;547:2;600:2;671:2;7735:2;12174:2;12197:2;12296:1;14441:1;14447:2;14460:2;22351:2;22398:2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 casual olarak günde 3-5 maç ben de atmaya başladım bir süredir heartstoneda ancak daha kullanılan terimlerin bile yarısından çoğunu anlamayacak kadar noobum. nereden okuyup öğrenmek lazım deck tiplerini, ne nedir vs yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 bana 5 lira at ben uzun uzun anlatırım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 uzun uzun oturalım içelim hesap benden olur ayıbettin. 5 lira da neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 hep öyle diyosun da 5 yıldır falan hep kısa kısa oturuyoruz senle :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 iş var güç var deyip erken kaçıyorsun olum :( son 5 senede ne kadar gelebildim bir de Eskişehir'e... bayramda çıkarırız bence acısını. Görkemlerin ev boş olacaktı sanırım chate çevirmeden farklı yerlere kayalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 http://i.hizliresim.com/L4M5jZ.png şununla rank 8'e geldim. 12/14 arasında baya dolandım ama geçtim sonunda. dragon priesta karşı baya başarısız. zaten ona karşı başarılı bir deck var mı bu aralar bilmiyorum. patron warriorla kafa kafaya. agro deckleri çok ağır tokatlıyorum. diğer kontrol decklerde de fena değil win yüzdem. secret pala da tokatlıyor %80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 hybrid druid agzını burnunu kırar priest'in bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 gel gapışalım şampiyon, hiç tecrübem olmadı daha gelmedi karşıma, merak ediyom cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ben rank 9um şu an bu gece kasarım yine biraz, bu ay sonuna kadar legendary yapmayı düşünüyorum tabi sadece bir düşünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 5ten sonra winning streak ile bonus star alamıyorsun. Zorlaşıyor biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Bu arada kafayı sıyırmak üzereyim. Dragon priest ile acayip tuhaf bir istatistik yakalamış durumdayım. Nerdeyse bütün secret, face hunter, face warlock, control warrior, face mage, mech mage vs deckleri hepsini %100e yakın bir oranla kazanırken karşıma çıkan tüm mirror decklere karşı kaybediyorum. Kaybettiğim dragon priest sayısı 20yi geçti :D. Başta şanssızlık falan diyordum ama 20-25te sıfır galibiyet şansla falan açıklanamaz bence. Birşeyler dönüyor ama ben koptum valla olaydan baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 2.5k lık deste metadan aldım sabah iş yerine geldim rank 12 idim şimdi 5 e çıktım.Rank 5 e gelene kdr dragon priest di control warriordu kurdeşen dökene kdr hızlı bir şekilde gelmenin en iyi yolu bence face hunterden felanda hızlı oyunu kontrolde tut zaten 6 manada Challenger'i çıkınca direk concede geliyor karşı taraftan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Benim oynadığım da daha güçlü kartlar var bu hemen işini bitirmelik galiba bir de bunu deniyim iyi gözüktü gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Coccentration yokken pattes olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Bir tane repentance çıkarıp eklenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 deneyeyim dedim karşıma 2 kez freeze mage geldi. 2sinde de aynı kartları oynadık karşılıklı ve yenildim sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ahaha çok eğlenceli lan :D sağlam ruj decklerinden biri olur harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Doldurmuş işte tüm pirate ve silahları hemen hemen aynısını yapmıştım ben de. ilk avantajı karşındaki salaklaşıyor pirate'ları görünce pata küte yeniyosun ne olduğunu bile anlamıyor yada saçma salak yeniliyosun sonra, zevkli oluyor ama nedense oynamıyosun bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ruj lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 bana bi tane rakip mech rogue denk geldi, o da tatlıydı epey çatır çutur yendi neye uğradığımı şaşırdım. hunter'dan ne kadar tiksiniyosam rogue'a da öyle garip bi saygı duyuyorum şu oyunda fdsjlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 hiç consistent değil ya. malesef mech rog olsun pirate rog olsun. bitane ladderda biraz tutunan oil var şu anda tokidagistat mı ne öyle bi elemanın yaptığı. vermediler kart metaya girecek roga. zaten yüzde 4 falandı oynanan rog, yüzde 2lere düşmüş rank5 sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Bonjo said: 2.5k lık deste metadan aldım sabah iş yerine geldim rank 12 idim şimdi 5 e çıktım.Rank 5 e gelene kdr dragon priest di control warriordu kurdeşen dökene kdr hızlı bir şekilde gelmenin en iyi yolu bence face hunterden felanda hızlı oyunu kontrolde tut zaten 6 manada Challenger'i çıkınca direk concede geliyor karşı taraftan :D Bunla maç uzamadan yenmen lazım uzarsa zayıf kalıyor, benim oynadığım secret paladin daha iyi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 direk secret paladin one trick pony ya, spyronun paylastigi desteyi oyniyorum ben mysterius challenger elime gelmese bile deste saglam oldugundan kazanabiliyorum, butun desteyi secretlarla doldurmamis oluyorsun, tirion filan cok iyi oluyor hemde bos beles deste ile oynamiyorum hissi var :P ha bi tempo mage kadar eglenemiyorum bunla, bi priest tweakliycem biraz daha dust biriksin oda sacma sapan bi deste oldu, card draw oyle abardiki genelde kazandigim oyunlarda bosa gidiyordu kartlarim elim dolu oldugundan ysera sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 MTG bölümünde Hearthstone'un daha fazla mesajı var, bari bölümü kart oyunları falan diye değiştirin ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar