Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 çaresi nedir bunun nasıl yapmalı. web sayfası açıp kapamaktan tutunda, masaüstünden bir şey kaldırmak/silmekten tutun aklınıza ne gelirse. tırnaklarımı bile keserken üşeniyorum bazen sadece uzadığında sıkıntı yapanları kesiyorum. 2 sini kesip, 8 tanesinin durduğu filan çok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Erken yat-kalk. Sanayide ise gir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 next level Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 ölebilirsin üşenmezsen tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Cozum bir is bulup birinin seni usenmemeye zorlamasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Dayak. Her gün düzenli şekilde dayak yemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 spor, sağlıklı beslenme, düzenli sosyal çevre ve sosyal aktivite, huzurlu bir ilişki, keyif alınan ve iyi para kazanılan iş, sex. bunları sağladığında daha enerjik olursun üşenmezsin. yada böyle fettan cadı bir kadınla evlen adam etsin seni asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 motivasyonun eksik, git aşık ol peşinden koş sonra yüz vermesin hayata küs. döngüyü bozana kadar 40 ına gelmiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 iş abi iş. 2 saatlik uykuyla duruyorum ama işte çalışıyoruz daha 6 saat var mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Emre333 said: tırnaklarımı bile keserken üşeniyorum bazen sadece uzadığında sıkıntı yapanları kesiyorum. 2 sini kesip, 8 tanesinin durduğu filan çok oluyor. ıyy pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 depresyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 halk arasındaki tabiriyle faggotry grow a pair motivation is a lie, what you need is discipline. http://www.wordsoverpixels.com/images/391740cc0cca8891343064f975934939.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 oha üşengeçlikte benimle yarışacak birileri varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 anxiety varsa üşengeçlik normal, çözüm çok kolay. spor, sağlıklı beslenmek, ve secks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Civcivhead said: depresyon this. üşengeçlik levelin kendini bile rahatsız edecek seviyeye geldiyse ve halen bişey yapmaya üşeniyorsan tek açıklaması bu. geçmiş olsun. hepimiz aynıyız herhalde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 foruma bir sey yazmaya usenmiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 foruma bir şey yazmak için kıçımızı kaldırmamıza gerek yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Bol bol taze sıkılmış meyve sebze suları ve seks. Karaciğerin için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 zaman fazlalığından kaynaklı bence şahsen zaman tamamen kendime ait olduğunda yine kendimi ilgilendiren işleri vakitlice erkenden mümkün değil yapamıyorum. öte yandan çalıştığım ettiğim bir yerlere bir zamanda gitmem gereken vakitlerde geriye kalan boş vaktim çok daha efektif geçiyor, tabi yorulmazsam. kutsal denge'yi tutturmak lazım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar