yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Takıldığım kızın kızı varmış.
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 "Kız" dediğin yobazlarca "bakire" kadın, düzgün insanlarca ise "genç, toy" kadın anlamında kullanılan bir kelime. Çocuğu olan kadına kız demek ne amk, koskoca kadın işte. Olsa nolacak ayrıca, evlenmek gibi bir beklentisi yoksa bir şey değişmez. Dul kadınların da ihtiyaçları var.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 la çocuğu mu varmış ben direk seni aldatıyor bir kızla sandıydım ha
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Baggio said: "Kız" dediğin yobazlarca "bakire" kadın, düzgün insanlarca ise "genç, toy" kadın anlamında kullanılan bir kelime. Çocuğu olan kadına kız demek ne amk, koskoca kadın işte. Olsa nolacak ayrıca, evlenmek gibi bir beklentisi yoksa bir şey değişmez. Dul kadınların da ihtiyaçları var. şikayet ettim adam garbage'de bile aşırı ciddi ve amk yazmış.
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Llama said: la çocuğu mu varmış ben direk seni aldatıyor bir kızla sandıydım ha abi aynen ben de. gel sarılak
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 sarılmakla kalmayıp işleri ileri de götürebiliriz.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Llama said: la çocuğu mu varmış ben direk seni aldatıyor bir kızla sandıydım ha abi ben de böyle sandım.
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Black-ice said: Baggio said: "Kız" dediğin yobazlarca "bakire" kadın, düzgün insanlarca ise "genç, toy" kadın anlamında kullanılan bir kelime. Çocuğu olan kadına kız demek ne amk, koskoca kadın işte. Olsa nolacak ayrıca, evlenmek gibi bir beklentisi yoksa bir şey değişmez. Dul kadınların da ihtiyaçları var. şikayet ettim adam garbage'de bile aşırı ciddi ve amk yazmış. Niye lan imlaya dikkat edince ciddi mi olunuyor, MILF fantazisi yazdık gene ciddi dedi ya :p Dul kadın daha bile verimli valla benim sınırlı dul tecrübeme göre. Hele boşanma sebeplerinin arasında başarısız seks hayatı varsa resmen aç oluyorlar.
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Zamaninda penguen de mi uykusuz'da mi ne bi karikatur vardi ya, su sayfa alti sari zeminli olanlardan. Adam karisini baska bi kadinla basiyo, kadin aciklayabilirim derken "yok yok aciklama, kay kenara" gibi bi tepki veriyo sdfsd Ariyorum bayadir da bulamadim, hatirlayan falan varsa bi koysa ya.
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Theridone said: Llama said: la çocuğu mu varmış ben direk seni aldatıyor bir kızla sandıydım ha abi aynen ben de. gel sarılak senko said: Llama said: la çocuğu mu varmış ben direk seni aldatıyor bir kızla sandıydım ha abi ben de böyle sandım. zipzip said: sarılmakla kalmayıp işleri ileri de götürebiliriz. beyler sevişelim artık
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 di derail etme. derail eden mesajlar bundan sonra saklanacaktır.
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Baggio said: Olsa nolacak ayrıca, evlenmek gibi bir beklentisi yoksa bir şey değişmez. Dul kadınların da ihtiyaçları var. Yoğurt?
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Baggio said: Niye lan imlaya dikkat edince ciddi mi olunuyor, MILF fantazisi yazdık gene ciddi dedi ya :p abi adam zaten onu espri amaçlı yazmış bence düşünsene 30lu yaşlarında biriyle takılıyosun meğer kızı varmış falan. ondan ben yine kız diye bahsederdim (yaş 28) ama kızı olduğunu öğrensem ben de aynı tepkiyi verirdim mesela.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=XhunjGrJMIk
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 barbu said: di derail etme. derail eden mesajlar bundan sonra saklanacaktır. Lazim abi karikatur. Kac kere yeri geldi cikarip koyamadim ... karikaturu.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Black-ice said: Theridone said: Llama said: la çocuğu mu varmış ben direk seni aldatıyor bir kızla sandıydım ha abi aynen ben de. gel sarılak senko said: Llama said: la çocuğu mu varmış ben direk seni aldatıyor bir kızla sandıydım ha abi ben de böyle sandım. zipzip said: sarılmakla kalmayıp işleri ileri de götürebiliriz. beyler sevişelim artık o gece ne geceydi be
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Herkes zaten milf hunter amk. Hale bak.
Öne çıkan mesajlar