megetege Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Adam hesap açmış, 2 yıllık üyelik eklemiş. Sonra sana vermiş sen karakterlerini transfer et diye. Sonuçta CCP gözünde account açan kişinin, karakterlerin kimin oldugu onları ilgilendirmez. Adam accauntum çalındı geri istiyorum demiştir. Sende accaountun senin olduguna dair bir ispat olmadıgı içinde CCP adamın tarafını tutmuş doğal olarak. Geçmiş olsun ne diyeyim. Edit: Olayı açıklayıp düşük bi ihtimal karakterini geri alabilirsin ama bilmiyorum.
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 bingildak said: kermit mürk olarak geçiyor, rogue türklerden. türkmüş ama sonradan vicdanı ret basmış. mürk olmuş. ya bu çok kötü bir espri ya
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ama 2 yıllık plexini bastığı kendi accountunu banlattıran adama da helal olsun.. 20 küsur plex harcamış birini banlattırmak için. megetege o account bi daha açılmaz karakterler de kurtulmaz diyorum..
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 reampage said: EVE bitio zaten asdafgh bunu yeni gördüm nası bi lol trol ahahah
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 megetege said: Adam hesap açmış, 2 yıllık üyelik eklemiş. Sonra sana vermiş sen karakterlerini transfer et diye. Sonuçta CCP gözünde account açan kişinin, karakterlerin kimin oldugu onları ilgilendirmez. Adam accauntum çalındı geri istiyorum demiştir. Sende accaountun senin olduguna dair bir ispat olmadıgı içinde CCP adamın tarafını tutmuş doğal olarak. Geçmiş olsun ne diyeyim. Edit: Olayı açıklayıp düşük bi ihtimal karakterini geri alabilirsin ama bilmiyorum. öteki acc u veren herifin açıklamasıyla anca düzelir o da dediğin gibi belki.
loop Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 PI yapıyorum. 500 er k heavy, noble, base metals falan alıp gezegenleri dolaşıp bırakıyorum. Ama bugün nedense iteronumdaki metaller , gittiğim gezegenlere bıraktığım halde duruyor ! Ne iş anlamadım. Aynı metalleri 4-5 tane gezegene bıraktım.. Bu arada plex 1.2 b :(
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Seni de gezegenden banlamışlar demek ki. PI olayını hiç yapmadım o yüzden bilmediğim anlaşılmasın diye çok pis sallarım.
loop Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 İyi de gezegene maden bırakıyorum, sorun, hala kargoda durmaları. Yani duple gibi bir şey. Durduk yere ceza almayalım da ! Bi yetkiliye bildirsem mi acaba :)
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Ben onu geyik saniyodum, sen mi banlattin adami hakikaten?
Öne çıkan mesajlar