Zealotone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Merhabalar, Şirket bana bir telefon almaya karar verdi. İş görüşmesi , saha keşfi için vs. Telefonda aradığım özellikler (önem sırasıyla) : Fotoğraf kalitesi (Saha zamanı fotoğraf çekmem gerekecek) Pil ömrü Ekran büyüklüğü İşlemci gücü (İnternete girdiğimde, mail fln geldiğinde kasmasın) Tabi ki arada googleplayden 1-2 oyun da yükleyecem :) Fiyat aralığı 1500TL-2000TL Aklımda S5 var ama bilemedim, iyi midir sizce bu özellikler için? Birde S5 in farklı versiyonları varsa plus vb. hangisi daha iyi olur. Teşekkür ederim şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ayfon aga ayfon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 sony experia lg falan yürü direkt güzel aletler, iş için fazlasıyla işini görür, pilleri iyi, donanım iyi. hatta m8 bile olabilir o fiyata geliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Gidip iPhone 6 aliyorsun. Faturasini goturup 2000tl lik kismini aliyorsun. Ustunu sen tamamlamis oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 1 saat önce fln ayfon 6 aldım. 2-3 yıldır s3 kullanıyodum. çok naz yaptım pahalı ve burjuva diye ama telefon hakkaten telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Iphone kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 biraz daha bekle lafını sevmem ama kur yüksek, 6s çıkacak filan çok kötü zamanlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 g4 bakabilirsin 2100 liraydı sanırım. s5 tavsiye etmem açıkçası. htc m8 de tam istediğin fiyat aralığında. performans olarak ikisini de ezer. kamera açısından ezemeyebilir ama kötü çektiğinden değil yani, diğerleri daha iyi sadece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Aluriel said: Iphone kanser Gordugun gibi koyluler iPhone sevmez. Sen bizi dinle, paran varsa ustune ekle ve iPhone al. Bekleyip, beklememek sana bagli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Sahaya gidiyorsan ve kullanimin fazlaysa note 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Iphone kanser. Hele bi de androidden falan geciyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Ayfon 5 Vermiyen şirket yok zaten artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ip5in 2 saat giden şarjıyla napsın adam. note 4 iyi tavsiye bu arada samsung alacaksan note al bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Aluriel said: Iphone kanser. Hele bi de androidden falan geciyorsan niye la mrk ettim? ben de androidden memnundum baya ama apple stabilitesini bulamadım hiç onda. (s3'den önce 3 yıl 3gs kullanmıştım yeni değilim apple'da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Koylulukten o bosver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Adam foto ve şarj diyor, s5 diyonuz. Xperia gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 abi androidde stabilite sorunu falan yok artık başka yerlerden girmeye çalışın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 6+ in piliyle Ataturk anafartalari kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 PrudenT said: abi androidde stabilite sorunu falan yok artık başka yerlerden girmeye çalışın bence. yok olm ben anlamıyorum telefonlardan falan. soruyorum işte. s3 kullandım zaten en son o da "artık" dediğin kapsama girmiyordur heralde. baya kötüydü işletim sistemi olarak. romla kullanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 iPhone niye kanser Aluriel açıklayabilir misin litfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Black-ice said: yok olm ben anlamıyorum telefonlardan falan. soruyorum işte. s3 kullandım zaten en son o da "artık" dediğin kapsama girmiyordur heralde. baya kötüydü işletim sistemi olarak. romla kullanıyordum. yok sana demedim zaten abi ya. kitkattan beri baya stabil yani, s3 eski kalıyor tabi. stock romla kullanıyorum hala g3ü aldığımdan beri bir kere launcher bile çökmedi resmen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 ip6+ pili fazlasıyla yeter. ama fiyat uymuyor. çogiy telefon 6+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Saha falan diyosan Samsung note al direk foto cek karala ustune mail at asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Benim kendi telefonum bozuldu (ki oda bi ztn 6-7 senelik telefon fln) Şu an idareten başka telefon kullanıyorum, ama 3-4 gün içinde büyük firmalarla da görüşme var.O yüzden acil lazım. Diyorsanız ki idareten telefon varmış onla git : http://nokiamuseum.info/wp-content/uploads/2012/06/Nokia-1600.jpg Şu an bunu kullanıyorum. Direkt telefon çalsa milyon dolarlık anlaşmalar iptal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Esh said: 6+ in piliyle Ataturk anafartalari kazanir. JKSHAFGSDFKSJGKFDKSHGFJDGHJG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar