Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1000000 Esnaf vs 1 İrlandalı

Remus

Öne çıkan mesajlar

suBzer0 said:

Olayın evveliyatı varmış ordaki esnaf arkadaşım söyledi. bu herif 2 arkadaşıyla beraber oradaki esnafa baya birşey yapmışlar 2 gündür. yani öyle kapıyı hızlı açtı şişeler düştü vur kafasına sopayı olayı değil. Ordaki esnafta turistin velinimeti olduğunun farkında.. öküzün biri memlekete geliyor , kavga ediyor 1-2 kişiye yumruk atıyor biz de burda ne güzel dövdü yeaa diye seviniyoruz.

İyi de yanında gelen herifler ayırmaya çalışmaktan başka bir şey yapmadılar ki? Bildiğin 1vs10 şeklinde gelişiyor kavga...

Neymiş o 2 gündür "baya birşey" yaptıkları, aç plz.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Olayın evveliyatı varmış ordaki esnaf arkadaşım söyledi. bu herif 2 arkadaşıyla beraber oradaki esnafa baya birşey yapmışlar 2 gündür. yani öyle kapıyı hızlı açtı şişeler düştü vur kafasına sopayı olayı değil. Ordaki esnafta turistin velinimeti olduğunun farkında.. öküzün biri memlekete geliyor , kavga ediyor 1-2 kişiye yumruk atıyor biz de burda ne güzel dövdü yeaa diye seviniyoruz.

ne yapmislar?
anasina avradina sovmus olsun 30 kisi 1 kisiye dalmayi hakli hale getirir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben danaların 1 kişiye 20 kişi dalmasını savunmadım ki. yani ordaki esnafın turiste karşı tututmu bu şekilde değil , çünkü turist ile ayaktalar. yoksa kim olursa olsun 1 kişiye 20 kişi sopayla , tabureyle saldırılır mı? o sopayla çıkan esnafı ve diğer esnafları canından bezdirmişler onu söylemek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

abi ben danaların 1 kişiye 20 kişi dalmasını savunmadım ki. yani ordaki esnafın turiste karşı tututmu bu şekilde değil , çünkü turist ile ayaktalar. yoksa kim olursa olsun 1 kişiye 20 kişi sopayla , tabureyle saldırılır mı? o sopayla çıkan esnafı ve diğer esnafları canından bezdirmişler onu söylemek istedim.

yavhehe. türkçe bilmiyo diye "yez ten dolar sir amına kodugum kıkıkıkı" diyen esnaf. velinimetmiş. görüyoruz esnafı, taksicileri. yabancı kız arkadaşım oldu burada yaşayan, kızı her gün en az 30tl fazladan dolaştırıyolardı.
Sosyal ağlarda paylaş

kelime oyunu yapmayın abi , ben türk milletini savunacak filan bişey söylemedim burda. sadece arkadaşımla konuştum hatta ona manyakmısınız lan direk saldırmışsınız herife dedim. "ne alakası var mk kaç gündür ağzımıza etti herifler" kırmadık şişe , kavga etmedik esnaf bırakmadılar sarhoş sarhoş gelip dedi. ben de onu anlatmaya çalıştım. yine hater lık döndü.
Sosyal ağlarda paylaş

sarhoşsa, 2 gün baya bişey (artık ne yapabilirse) yaptıysa ararsın polisi şikayetini yaparsın, adamın kaldığı otel belli, yürüdüğü yol belli. bu işin savunulacak bir yanı yok, bildiğin adamı linç etmeye çalışmışlar, belki güçsüz kuvvetsiz biri olsa öldürürlerdi bile.
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

abi bana 20 gram gofret.
27.45 gram fındık
371.87 gram cips falan ver diyince mi bezmiş esnaf ?

esnaf nasıl canından bezer ?
- 2 gündür durmadan gelip su alıyordu, para üstü vermekten kollarımız koptu biz de dövdük. ??

para falan mı vermiyordu ? polis cagırsınlar.
üstü kapalı söyleme madem konustun biliyorsun, sanki dizinin gelecek bölümüne dram kasıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...