df Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 kaç kişi adama sopayla vuruyor adam banamısın demiyor. turist bile haksız olsa 10 kişi 1 kişiden dayak yiyince komik oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 suBzer0 said: Olayın evveliyatı varmış ordaki esnaf arkadaşım söyledi. bu herif 2 arkadaşıyla beraber oradaki esnafa baya birşey yapmışlar 2 gündür. yani öyle kapıyı hızlı açtı şişeler düştü vur kafasına sopayı olayı değil. Ordaki esnafta turistin velinimeti olduğunun farkında.. öküzün biri memlekete geliyor , kavga ediyor 1-2 kişiye yumruk atıyor biz de burda ne güzel dövdü yeaa diye seviniyoruz. İyi de yanında gelen herifler ayırmaya çalışmaktan başka bir şey yapmadılar ki? Bildiğin 1vs10 şeklinde gelişiyor kavga... Neymiş o 2 gündür "baya birşey" yaptıkları, aç plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 suBzer0 said: Olayın evveliyatı varmış ordaki esnaf arkadaşım söyledi. bu herif 2 arkadaşıyla beraber oradaki esnafa baya birşey yapmışlar 2 gündür. yani öyle kapıyı hızlı açtı şişeler düştü vur kafasına sopayı olayı değil. Ordaki esnafta turistin velinimeti olduğunun farkında.. öküzün biri memlekete geliyor , kavga ediyor 1-2 kişiye yumruk atıyor biz de burda ne güzel dövdü yeaa diye seviniyoruz. ne yapmislar? anasina avradina sovmus olsun 30 kisi 1 kisiye dalmayi hakli hale getirir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Burada neden cemevi yok diye catmis arkadasiyla 2-3 gun boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Adama sopayla vurduklarında kolu kırılmıs ama adam o kolla hala adam pataklıyor,helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ülkücüye sorulan sorulara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 koreli sanmışlardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 olm adama kırılmayan sandalye vurdular sandalye titredi lan adam yerinden oynamadı. sanki hergün sandalyeyle sopayla vuruyolar lavuga öyle rahat adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 abi ben danaların 1 kişiye 20 kişi dalmasını savunmadım ki. yani ordaki esnafın turiste karşı tututmu bu şekilde değil , çünkü turist ile ayaktalar. yoksa kim olursa olsun 1 kişiye 20 kişi sopayla , tabureyle saldırılır mı? o sopayla çıkan esnafı ve diğer esnafları canından bezdirmişler onu söylemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Ölmemiş beyler vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Polisi arasınlar,durumu izah etsinler. Böylece hem rezil olmazlardı hemde gelecek turistleri tedirgin etmemiş olurlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 suBzer0 said: abi ben danaların 1 kişiye 20 kişi dalmasını savunmadım ki. yani ordaki esnafın turiste karşı tututmu bu şekilde değil , çünkü turist ile ayaktalar. yoksa kim olursa olsun 1 kişiye 20 kişi sopayla , tabureyle saldırılır mı? o sopayla çıkan esnafı ve diğer esnafları canından bezdirmişler onu söylemek istedim. yavhehe. türkçe bilmiyo diye "yez ten dolar sir amına kodugum kıkıkıkı" diyen esnaf. velinimetmiş. görüyoruz esnafı, taksicileri. yabancı kız arkadaşım oldu burada yaşayan, kızı her gün en az 30tl fazladan dolaştırıyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 o turist kazıklama olayı heryerde var abi.. onun milletle alakası yok , ahlakla alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 türk milleti çok ahlaklı bir millettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 abi biz millet derken damarlardaki asil kanı degil cogunlukla ahlakı kastediyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 daha nekadar saçma bir konuda saçmalıyacaksınız diye ibretle izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 kelime oyunu yapmayın abi , ben türk milletini savunacak filan bişey söylemedim burda. sadece arkadaşımla konuştum hatta ona manyakmısınız lan direk saldırmışsınız herife dedim. "ne alakası var mk kaç gündür ağzımıza etti herifler" kırmadık şişe , kavga etmedik esnaf bırakmadılar sarhoş sarhoş gelip dedi. ben de onu anlatmaya çalıştım. yine hater lık döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 yavhehe. öyle bi şey olsa o MAĞDUR esnaf o görüntüleri bin kere yayınlar bu kadar saf olma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 abi bunların hepsi piç boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 adam şişeleri düşürdü diye 20 kişi saldırdı adama öyle mi? çünkü daha önce hiç kimse orda taşkınlık yapmadı ve hiçbirinin kamera görüntüsü yok. oraın esnafı hergün 20 kişi en az 3 - 5 adam döver ama hiç haber olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 çayı soğuk geldi diye getirenin kafasına sıkan adamın milleti sen ne anlatıyosun birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 hadi tamam yeter ocak dışısın bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 nayu said: esnaf adama raid düzenlemiş de wipe manyagı olmus gibi asdfs ahah yapilmis su :D http://i.imgur.com/xtrVBsr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 sarhoşsa, 2 gün baya bişey (artık ne yapabilirse) yaptıysa ararsın polisi şikayetini yaparsın, adamın kaldığı otel belli, yürüdüğü yol belli. bu işin savunulacak bir yanı yok, bildiğin adamı linç etmeye çalışmışlar, belki güçsüz kuvvetsiz biri olsa öldürürlerdi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 suBzer0 said: abi ben danaların 1 kişiye 20 kişi dalmasını savunmadım ki. yani ordaki esnafın turiste karşı tututmu bu şekilde değil , çünkü turist ile ayaktalar. yoksa kim olursa olsun 1 kişiye 20 kişi sopayla , tabureyle saldırılır mı? o sopayla çıkan esnafı ve diğer esnafları canından bezdirmişler onu söylemek istedim. abi bana 20 gram gofret. 27.45 gram fındık 371.87 gram cips falan ver diyince mi bezmiş esnaf ? esnaf nasıl canından bezer ? - 2 gündür durmadan gelip su alıyordu, para üstü vermekten kollarımız koptu biz de dövdük. ?? para falan mı vermiyordu ? polis cagırsınlar. üstü kapalı söyleme madem konustun biliyorsun, sanki dizinin gelecek bölümüne dram kasıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar