bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ya olayı hemen çarpıtıyorsun, kadının odağı bok yemek üzerine değil ki abi. o başka konu. kadın sıçıyor, yemek isteyen yer. sıçma konusunda limit var, yemekte bir nebze yok, yediğini kusup devam edebilirsin çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 iğrenç buluyorum bu olayı. nokta. editledim ya.kimseye kırıcı olmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 edit öncesi gördüm, ayıp ediyorsun. hadi kız sıçıyor, sana yakışıyor mu şimdi o yazdığın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ben de gördüm. kuddusinin anne lafını karıştırması olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 işte bunlar hep ulus devlet şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=sNprYJNAzBs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ginaly said: ben de gördüm. kuddusinin anne lafını karıştırması olmamış. lan ciddiye alan çıkar şimdi bu troleybiti. yazayım edit öncesi halini şuraya. olm sen de ne pis adamsın. amma uzattın ya.keyfimin kahyası mısın? iğrenç buluyorum bu olayı. nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ikimizde edit öncesi versiyonun o olmadığını biliyoruz. hadi kız sıçıyor, sen neden sıvıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bingildak said: hadi kız sıçıyor, sen neden sıvıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 sequonun sitesine koyun videoyu iyi trafik alır. İşemeli sıçmalı bayraklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bingildak said: ikimizde edit öncesi versiyonun o olmadığını biliyoruz. hadi kız sıçıyor, sen neden sıvıyorsun? bingildak said: satış olmadıktan sonra büyük proje olmadıktan sonra 20-30k olmaz bütçesi, 2-3 bine kapatırsın. tasarım konusunda sky is the limit. bingildak said: işıd'ın içindeki türklere "kutsal amaca hizmet ediyorsunuz" deyip kamera karşısına geçirip kafasını keserler, ne olacak yani adamlar extremeist olduğu için sky is the limit. bingildak said: platformun ne alakası var hala anlayamadım. pc oyuncusu bırakır, konsol oyuncu mu bırakmaz mı mantığın? neden bırakmasın ki? pc oyuncusu nasıl subs iptal ediyorsa, konsol oyuncusu da iptal edecek. oyunların f2p e geçme sebepleri oyunu çok satamadık değil satın alan oyuncuların ilk aylardan sonra subsları iptal etmesi ve elde tutulamaması. bu durum pc oyuncusu için ne ise konsol oyuncusu içinde aynı. subs kaybettikten sonra adam ne yapacak, nasıl gelir elde edecek? subs planından vazgeçtikten sonra neye geçtiğinin pek bir önemi yok. gw2 çok extreme bir örnek. mmo sektöründe başka bir örneği yok. (hns'de poe var bildiğim, gw2 modeline yakın) f2p veya b2p olduğunda dediğin gibi her yerden pop up çıkacak diye bir şey yok. önemli olan oyuncuyu micro-transaction a yönlendirmesi. yani kullanıcı bir şeyi satın almak zorunda kalmalı. bu content olabilir, storage space olabilir, kozmetik olabilir. sky is the limit. la olm,bence bunlar komik bak. yani mevzuyu komediye çevireceğiz diye saçmalamana gerek yok. vallahi komik,billahi komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 kuddusi şu forum işini beceremedi gitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 evet. sizin yanınıza bile yaklaşamıyorum. doğruya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ya çeto oldu mu şimdi? sıvamakla da kalmadın rage'e girip bayrağı diktin abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Tam olarak bilmiyorum da; forumun geçimsizi mi Kuddusi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bu arada mesajlarımı lütfen daha yakından takip et. özendiğin kalıpların doğru kullanımlarını ne kadar görürsen, o kadar cümle içinde kullanmaya başlayabilirsin. mesela bu başlıkta özenerek yaptığın kullanım hatalı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 adam en düzgün postlarını yazdığı topikten bile tartışma çıkarıyor. bi garip böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 aşkolsun bingilcan. yanarlı dönerli 1500 tane apo-perinçek ve hatta bilimsel apo-perinçek fotosuna say. ben bilmem ve anlamam öyle rage mage.çok gereksiz uzatıyorsun her şeyi. barışla ve sevgiyle kal canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bingildak said: bu arada mesajlarımı lütfen daha yakından takip et. özendiğin kalıpların doğru kullanımlarını ne kadar görürsen, o kadar cümle içinde kullanmaya başlayabilirsin. mesela bu başlıkta özenerek yaptığın kullanım hatalı abi. kesinlikle feyz alacağım. yalnız çok komikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bir insanı sıçarken izlemek ne garipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 sky is the limit espri değil ki? hayır kullanımını beceremedin en azından google'a yazaydın da anlamını öğrenseydin :( mesajlarımda sayfalarda geri gidip, mesajlarımı okuyup, cımbızlayacak kadar gaza gelmeye rage diyoruz işte. bunu da böylece öğrenmiş oldun. eğitici bir bayrak sıçma başlığı oldu senin için. sıçtı sıvadın bayrağı diktin öptüm canıms ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ahahahah bak yine allahtan kafalar farklı,bir de aynı kafada olsak ne yapardık?boktan şeylere gülseydim,gülünecek şeylerden bir şey anlamasaydım,gereksiz bir jargonla nöronlarımı meşgul etseydim falan... huylu huyunu tergimez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 bingildak 3-0 önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 KuddusiMavra said: huylu huyunu tergimez. bak şu çok doğru çetinpaşa asla haksız olamaz dimi? öyle bi durum ihtimaller dahilinde değil çünkü hiçbirzaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 kuddusi bi garip ya. kediye yuva aradığı zaman mesaj attıydım, kız arkadaşımın facebook sayfası var, orda ilan açalım diye. neyse açtık falan, dedim ki yuva bulursa mesaj at da ilanı kapatalım, sürekli paylaşıp kıçımızı yırtmayalım diye. tabi yuva falan bulmuş da ne mesaj var ne bişi. yetişkin bir kuddusi doğal ortamında çok düşünceli oluyormuş harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar