Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Kuru göz önüne alınca ekran kartına 1200 iyi bence. Geri iade olayı ne kadar şans bilmiyorum bana 2 kere yaptılar. Teki Xbox One'dı hatta. 170 dolar mı ne ödediler geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 arkadaş orada 300 yazıyo ama 1200 oluyo ya... sıçıyım dolarına. Dünya tek para birimi olsun aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Selam, Amazon sizden gümrük vergisi+komisyon şeklinde para tahsil ediyor. Sizin adınıza bu işlemleri hallediyorlar, o sebeple alınan ücret genelde tahsil edilen %18-20 KDV'den yüksek. Sizden parayı alırken de normalin üstünde bir tahsilat yapıyorlar ve ödemeler sizden tahsil edilenden daha düşük olursa refund ile gönderiyorlar. Bazen gümrüğe takılmıyor veya bazen de tahsil edilenden daha düşük tutuyor ücret. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ekran kartını alıyorum. parasını bir ara veririm azmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Türkiye için yeni opsiyon geliyor; Please select one +18% VAT (On-Time Delivery) +5% Bribe (Delayed or Failed Delivery) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bribe yapıp camp alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 toggie her seferinde aynı şeyi yazıyor. senin işlemde alınmadı diye gümrükte ücret alınmıyor, hepsi refund oluyor diye bir konsept yok abi. kaç kişi 970 aldık işte, hepimizden çatır çatır çektiler para. refund falan da dönmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 toggie said: Ben de karşısındaki insanı tanımadan atıp tutanlar yüzünden bayılıyorum internete. Arkadaşın sattığı ekran kartının aynısını kasım 2014'te amazon'dan aldım. Al bu da refund maili. Az once gotumden uydurdugumu da dusunebilirsin tabi varsayımlarının isabetliligine bakarsak. Selam, diğer bütün amazon kullanıcıları gibi ben de hatalı olduğunu yazmak için geldim. Tesadüfen denk gelmiş, arada bize de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Ben bu balla biraz daha alışveriş yapayım bari. Verdiğim rahatsızlıktan ötürü kusura bakmayın. Tip: Her ne kadar paketlemeseler de GIFT işaretleyin. UPS (ya da gümrükten teslim alacak kargo şirketi) aradığında ticari değeri olmadığını ve kişisel kullanım için olduğunu belirtin. Faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ben öyle yaptım. gift olayından çok ekmek yedim ama yine de import fee aldılar. amazonda benim deneyimime göre yapabileceğiniz en iyi şey gift olarak seçtikten sonra support a mail atmak. EST delivery date ne ise, onun hediye aldığınız kişinin doğum günü olduğunu söyleyin ve o tarihte gelmesinin çok önemli olduğunu belirtin. amazon a güvendiğinizden bla bla yağlayın ballayın. o tarihte benim 1 kere bile paketim gelmedi çünkü o hesaplamaya türk gümrüğü dahil edilmiyor. o tarihten önce bir mail daha, o tarihte bir mail daha ve ertesi gün acitasyonlu ne kadar üzgün olduğunuz ve mağdur olduğunuzla ilgili bir mail daha. o noktada büyük ihtimal 30-40% civari bir refund alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 4 alisveris yaptim son 2 yilda amazondan, hepsinde refund aldim ben de. Gift mift yapmadan hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Selam, Korkuyorum ki amazon'a mail atayım; anında refund. Bu sefer de beleşçi Türk algısı oluşacak kafalarında, yollamayı kesecekler falan filan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Dolar/TL karşılartırması yaptığında "beleşçi" diye bir şey kalmıyor. Kazık yemekten kurtuluyorsun sadece. ABD içine kargo da ücretsiz, bir de böyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 paramecium said: Selam, Korkuyorum ki amazon'a mail atayım; anında refund. Bu sefer de beleşçi Türk algısı oluşacak kafalarında, yollamayı kesecekler falan filan. Saygılar. şuna baya net katılıyorum ya. ama senin şu selam-saygılar'a bi türlü alışamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Para mi kaldi kart alacak.. Catas dramasindan sonra iyi geldi ama bu topic.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Anasını şaaptınız başlığın. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Biraz indirim yap be abi özellikle islemcide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 İşlemci : 900 TL / adet Ekran kartı: 1100 TL / adet Oldu. Kargo benden yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 cidden kasa topluyor olsam şlaks diye alırdım. adam bindirmiş getirmiş 50-100 kar etsin nolcak. gmürük ücretleri komple refund oluyor beni tanımayanlar salladığımı düşünüyor pahalı alan alsın tribi de güzelmiş. beş on kişi çullanmış da anca kendine gelmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 paramecium said: Selam, Korkuyorum ki amazon'a mail atayım; anında refund. Bu sefer de beleşçi Türk algısı oluşacak kafalarında, yollamayı kesecekler falan filan. Saygılar. Amazon kadar guzel ve etik calisan baska yer yok abi. Musteri olarak degerlisin, abuse etmedigin surece herseyi isteyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Valla refund alan alıyor. What can i do sometimes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bak hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 İşlemciler satıldı. geriye ekran kartları kaldı. 1100 TL /adet(2), kargo benden havale/eft sonrası. UP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Ekran kartının bitanesi daha satıldı. Son ekran kartı, yedişen alıyoreeee 1100 TL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 dolar artınca nasıl köpek gibi almışlar asdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar