Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Y-31E_dOxCA http://www.witching-hour.net/portfolio/masquerada/ Masquerada: Songs and Shadows is a 2.5D isometric RPG, built in the vein of Baldur’s Gate and Dragon Age where you can pause combat to plan tactics for your party. Set in the Venetian-inspired fantasy city of Ombre where rare masks are the key to casting magic, Masquerada is dressed in the colours and style of French comic books and vivid games like Bastion. Players follow the Inspettore, Cicero Gavar as he returns from exile to solve a kidnapping that will shake up the foundations of the city. for Sam : Jennifer Hale http://www.rockpapershotgun.com/2015/08/23/masquerada-rpg-trailer-jennifer-hale/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 bi an vampirrr diye atladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 artwork enteresanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 güzel görünüyor. ama sanki biraz pillars'taki "abi efektler çok karıştırıyor ortalığı, kim kime ne atıyor belli değil" durumu olacak gibi. konusu monusu iyiyse her türlü akar ama (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 bunla ilgili haber var mı la hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 nienna said: bi an vampirrr diye atladım. VtM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Evet ben de bloodlines ile ilgili mi diye atladım, neyse jennifer hale varmış bari, sağol kanuni. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 venice carnaval gondermesi oldugu icin ismi o. maskeli balolar karnavalin bir adeti oldugu icin. oyunda agir italya esintisi var gibi duruyor. not: WoD 1st editions dungeon master here!!!!! 90 larin sonu cok eglenceli zamanlardi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 nienna said: bi an vampirrr diye atladım. vampir diye gelenler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 alıcı gözüyle baktım, baya iyi görünüyor ya release tarihi var mı ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ulan masquarade kelimesini gordukce içim oynasıyo elim kolum titriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Birkaç gün önce çıktı. Buradaki rpg meraklılarının çoğunun hoşuna gidecek bir oyun. Lineer bir yapısı var ama hikayesi iyi. https://www.youtube.com/watch?v=5-hGxCt_7w0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 ilk kez buradan duydum. iyi duruyor. combat soru işareti. bir bakayım steam'den. yalnız neden baldur's diye pazarlama çabası. ne alaka. ne alaka... dragon age en azından bir benzerlik var. art, işleyiş falan tam banner saga. banner saga demişken ben şunu oynasam pauselaya pauselaya turn-based'e döner. kesin patatotur ai. edit: 69 lira mı? sizin olsun voice actorınız. 70% positive reviews. 75% indirimle belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Ulan aceba söyle bir şeyi kodlamak Unityde felan ne kadar zor? Artworku felan hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 fena başlamadı, yalnız şu kontrolleri gamepad için yapmayı bıraksalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 cinematic'teki muzik ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar