imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 battıkça batıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bağa dediysen maile yeni düştü onu c/p ledim, başvuruyu 3 saat önce yapmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 olm şu ekipte kötü adam yok ki. herkes şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Boyle zevkli olmuyo yalniz birileri rerorenin tarafini tutsun Bizim fightta oyleydi, feyz alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 KuddusiMavra said: olm şu ekipte kötü adam yok ki. herkes şahane. dat prim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Tutulacak bir tarafı kalmadı arkadaşın, olanı da Sequo kıkırdaklarıyla yiyecek kehkehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Rerore said: adam değilsin demedim dökmessen adam değilsin dedim :) şu lafın bir anımı cağrıştırdı bana. seneler evvel wotlk zamanı ghaza ile raid yaparken BEN LK KESCEM HEROIC diyerek guildden ayrıldım. ordan sonra hep ayrı oynamaya başladım zaten. cata geldi. oyunu bıraktım. sonra diablo falan geldi. döndüğümde ise ghaza ara vermişti oyuna. bende iron hand diye bi guildle raid yapmaya başladım. raid ve guild lideri oğuz isimli bi arkadaştı. çok temiz, naif bi insandı. kötü söz ne bilmezdi. onlarla raide başladım. iron hand üyelerine oranla iyiydim bayaa. galatasaraya transfer olmuş ibrahimovic gibiydim. takımda bikaç iyi core member ile götürüyoduk raidleri. ama taşınanlar çok fazlaydı. aylar böyle geçti. sonra ben insanların -eğer progress istiyorlarsa- daha fazla çalışması gerektiğini anlatmaya çalıştım bi süre. ama adam lazımdı. adam hep lazımdı. itemi düşüren raide gelmiyordu. birgün oğuzhan bi adam recruit etti. 1 lvlden. arkadaşıymış. raide geldi adam. üstü hep yeşil. dedim ki "oğuz bu böyle olmaz. insan en azından bi dungeon yapar 85ledikten sonra. insanları beleşe alıştırır, herşeyi ellerine gümüş tabakta sunarsak, yarın 2 gün sonra bırakır diğerleri gibi". haklısın ozan, doğrusun ozan diye geçiştirdi beni. ben de moonkin oynuyorum o sıralar. d.wing staffı var elimde. statsız, haste proclayan o idiot item. ultraxiondan dagger düştü. rolledim anasını satıyım. bütün raid çılgın attı. SENDE ZATEN 397 VAR ADAMA PASSLASANA. dedim ki "normal şartlar altında passlarım. ama beleşçiye geçit yok. no pasaran". derken oğuzhanla atıştık. beni sakinleştirmeye çalışıyor. ben sakindim ki zaten. kullandığım ifadeler "mal gibi, aptal mıyız, enayi miyiz, idiot muyuz" gibi şeylerdi. dedi ki, "abi tamam da niye beleşçi falan diyor, niye küfür ediyorsun" dedi, benim de tepem attı. NE KÜFRÜ OĞUZHAN. KÜFÜR ETSEM ANANI S...EYİM DERİM. O.... ÇOCUĞU DERİM. SANA DERİM. AMA DİYOR MUYUM? DEMİYORUM. KÜFÜR ETMİYORUM. dedim. hala konuşmuyor adam benle. haksız diyemiyorum... edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 yalnız kuddisi abi çok tatlı değil mi? izmirde olsa da görsem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 adam çekmeceden daktilo çıkarıp anısını yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ahaha o ney öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Forgiverın ipsini isterlerse ben veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Rerore said: http://i.hizliresim.com/PorV3N.png mouse un pili bitti bir karabuz ps değil o salatalık bana kalkmıştı. müdahil oluyorum davaya şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 şunla uğraşcaınıza 2 şınav çekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mahkemenizin adale(t)li kolları tebessüm ettirdi. Reröreden beklemezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 oo drama mı? alırım bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Darestan said: di den açıklama bekliyoruz ama.. Aciklama beklemeniz bile hakaret gibi de yapayim hadi aciklamayi; Aptalla aptal olmuyorum ben, o yuzden vermedim kimseye bisey lakin ortada bi site var, siteyi ziyaret ettikten sonra atip tutan bi forgiver var. Ne kadar zor olabilir ki IP adresini ayiklamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Yok hacı drama değil, çarpıtma ve geri basma daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bi kac sayfadir gulumsetmedi bile ratingler dusuyor sequo nerde heyecan istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Adam niyetinde ciddi olduğu için kanıt olacak hiçbir aggroya gelmiyor hacıt. Yazdı ya zaten diğer başlıkta, bundan sonra ne istersen yazabilirsin diye euhuahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Arkadaşlar konuyu yargıya taşıdığım için artık cevap vermiyorum. Anlayışınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 vay adam poker face Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bu topiği de incelemeye gelirse yargıçlar şu gifi görmelerini istiyorum o zaman http://i.imgur.com/rd5jhzV.gifv ve hatta: https://gifsound.com/?gifv=rd5jhzV&v=i5Kwf_nNmGI&s=18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 İster inanan biri ister sadece etik, ahlak ve vicdan değerlerine bağlı olan biri ol, yine de haram lokma yememek ve bunu bir marifetmiş gibi savunmamak çok önemliymiş onu anladım ben. Çok ilginç bir ülke lan şurası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 2 satir yazi okumamayi da harama bagladiysak, haram lokma yemek diye agladiysak tamamdir, kitleyeyim artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 her önüne geleni okumadan onaylamak, imzalamak tabii ki mallık ona lafım yok da, okumamış, bilmeyen, hak hukuk nedir haberi olmayan adamı da dolandıran ne avukatlar var ülkede. karşı tarafın cahilliğini kullanmak yapılan işi iyi göstermez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar